Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Madutza... eu sunt o pacatoasa... nu am stiut ca este sarbatoare (nu le am si nu am calendar iar la servici nu am auzit )si/mi pare rau... am avut cateva rufe la inmuiat si le/am spalat inainte sa plec la servici... Vai, vai de aripioarele mele... imi pare rau ucenic(aspirant) burtica ![]() |
maya, daca nu ai stiut, nu esti chiar asa "pacatoasa", important este sa nu speli atunci cand sti ca nu ai voie
. eu nu spal in zilele de vineri, duminica, si la sarbatori (bineinteles). Dupa Paste urmatoarea sarbatoare va fi vineri, 9 aprilie - Izvorul Tamaduirii.Apropos azi e dezlegare la peste. aveti ceva idei de retete pentru niste cod? L-am dezghetat si ma tot gandesc cum sa-l fac...poate la cuptor cu legume? ceva idei?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Buna dimineata frumoase burticute.
Iar o sa avem vesti bune azi, e randul Klarissei. NU ne saturam niciodata de ele.Bafta .Sa nu ne tii mult sa asteptam.
Azi e soare si frumos.

13+
crina 
crina-s spune:
Eveline nici eu nu ma pricep la rezultatele de la dublu test, de aceea v-am intrebat, am crezut ca a mai fost cineva pana acum. La doctora ma duc tocmai miercuri.
Analizele le-am facut in Craiova, insa au fost trimise la Bucuresti la laboratorul Unisyn, pe bdul tudor vladimirescu.
din cate am citit eu pe net ar fii bune. Riscul mai mare e la varsta, dar asta nu am cum sa o schimb.

13+
crina 
crina-s spune:
Astazi e prima zi dupa multe saptamani cand ma simt si eu mai bine. Sper sa nu cobesc. Nu mai am nici o durere din aceea jos la burtica, nu mai imi vine sa vomit. Poate ca nu e un mit cu trecerea primului trimestru. Deabia astept sa ma pot bucura si eu mult mai mult de sarcina.
13+
crina 
eveline spune:
Iti dai seama ce risc de varsta o sa fie la mine
.
Chiar ca asta n-ai cum sa schimbi....bine ca-s OK restul. In situatia data mai faci si triplu test?
Mie daca da Dumnezeu si-mi iese bine DT se pare ca nu mai fac si TT...
12+
si mamica de
Bianca
crina-s spune:
Vorbeati ieri de floricelele din gradinile voastre. Va invidiez pe cele care stati la casa. Eu am destule flori si v-a trebui sa ma ocup si eu de ele cand mi-o fii mai bine.
Daca vreti un pont sa va mearga bine, duminica cand sunt Floriile e bine sa plantati o floare. Toate florile pe care le-am plantat de florii au rezistat si au fost superbe.

13+
crina 
crina-s spune:
Eveline nu stiu daca mai fac tt, am s-o intreb pe doctorita. Ea stie cel mai bine. Cand e vorba de sanatatea copilului meu chiar nu mai conteaza cateva milioane pe analize. Vreau sa iasa totul perfect.

13+
crina 
eveline spune:
Zau Crina? Chiar nu stiam...multumesc de informatie. Chiar am in plan sa plantez niste flori (de fapt bulbi) dar avand in vedere ca e sarbatoare nu credeam ca e indicat.
12+
si mamica de
Bianca
madutza_bra spune:
..am pus cateva poze cu baietelul meu cand se juca cu Tanu (cainele parintilor mei). Sunt facute duminica trecuta
.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
pianna spune:
Crina ma bucur ca te simti mai bine. Din punctul asta de vedere eu am fost norocoasa, pt ca in afara sanilor super-umflati si sensibili, alt simptom nu am avut dar am fost tot timpul stresata daca bebelinul e bine.
Am un finut care implineste un anisor weekendul asta. Ceva sugestii de cadou?
9+