Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Madutza... eu sunt o pacatoasa... nu am stiut ca este sarbatoare (nu le am si nu am calendar iar la servici nu am auzit )si/mi pare rau... am avut cateva rufe la inmuiat si le/am spalat inainte sa plec la servici... Vai, vai de aripioarele mele... imi pare rau

ucenic(aspirant) burtica

maya, daca nu ai stiut, nu esti chiar asa "pacatoasa", important este sa nu speli atunci cand sti ca nu ai voie . eu nu spal in zilele de vineri, duminica, si la sarbatori (bineinteles). Dupa Paste urmatoarea sarbatoare va fi vineri, 9 aprilie - Izvorul Tamaduirii.

Apropos azi e dezlegare la peste. aveti ceva idei de retete pentru niste cod? L-am dezghetat si ma tot gandesc cum sa-l fac...poate la cuptor cu legume? ceva idei?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata frumoase burticute.
Iar o sa avem vesti bune azi, e randul Klarissei. NU ne saturam niciodata de ele.Bafta .Sa nu ne tii mult sa asteptam.
Azi e soare si frumos.

13+

crina

Mergi la inceput

Eveline nici eu nu ma pricep la rezultatele de la dublu test, de aceea v-am intrebat, am crezut ca a mai fost cineva pana acum. La doctora ma duc tocmai miercuri.
Analizele le-am facut in Craiova, insa au fost trimise la Bucuresti la laboratorul Unisyn, pe bdul tudor vladimirescu.
din cate am citit eu pe net ar fii bune. Riscul mai mare e la varsta, dar asta nu am cum sa o schimb.

13+

crina

Mergi la inceput

Astazi e prima zi dupa multe saptamani cand ma simt si eu mai bine. Sper sa nu cobesc. Nu mai am nici o durere din aceea jos la burtica, nu mai imi vine sa vomit. Poate ca nu e un mit cu trecerea primului trimestru. Deabia astept sa ma pot bucura si eu mult mai mult de sarcina.

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iti dai seama ce risc de varsta o sa fie la mine.
Chiar ca asta n-ai cum sa schimbi....bine ca-s OK restul. In situatia data mai faci si triplu test?
Mie daca da Dumnezeu si-mi iese bine DT se pare ca nu mai fac si TT...

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Vorbeati ieri de floricelele din gradinile voastre. Va invidiez pe cele care stati la casa. Eu am destule flori si v-a trebui sa ma ocup si eu de ele cand mi-o fii mai bine.
Daca vreti un pont sa va mearga bine, duminica cand sunt Floriile e bine sa plantati o floare. Toate florile pe care le-am plantat de florii au rezistat si au fost superbe.

13+

crina

Mergi la inceput

Eveline nu stiu daca mai fac tt, am s-o intreb pe doctorita. Ea stie cel mai bine. Cand e vorba de sanatatea copilului meu chiar nu mai conteaza cateva milioane pe analize. Vreau sa iasa totul perfect.

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Zau Crina? Chiar nu stiam...multumesc de informatie. Chiar am in plan sa plantez niste flori (de fapt bulbi) dar avand in vedere ca e sarbatoare nu credeam ca e indicat.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

..am pus cateva poze cu baietelul meu cand se juca cu Tanu (cainele parintilor mei). Sunt facute duminica trecuta .

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Crina ma bucur ca te simti mai bine. Din punctul asta de vedere eu am fost norocoasa, pt ca in afara sanilor super-umflati si sensibili, alt simptom nu am avut dar am fost tot timpul stresata daca bebelinul e bine.

Am un finut care implineste un anisor weekendul asta. Ceva sugestii de cadou?

9+

Mergi la inceput