Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Crina ma bucur ca te simti mai bine. Din punctul asta de vedere eu am fost norocoasa, pt ca in afara sanilor super-umflati si sensibili, alt simptom nu am avut dar am fost tot timpul stresata daca bebelinul e bine.

Am un finut care implineste un anisor weekendul asta. Ceva sugestii de cadou?

9+

Daca esti foarte apropiata de fina ta intreab-o si pe ea ce i-ar trebui. Daca nu poti sa o intrebi poti sa-i iei ucarele, hainute....
nu stiu altceva ce sa-ti spun.

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Madutza sunt superbe pozele. Doamne ce minune de copil.....

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Madutza, nu gasesc pozele despre care spui...iti vad albumele toate dar si cu catelusul nu...ori nu stiu unde sa ma uit.
Pianna, is in ceata...oricum avand in vedere ca e finul tau si face 1 an, sa inteleg ca se taie si motul, nu.... Ma gandesc ca fiind o asa mare ocazie, tre sa-i iei ceva mai consistent...si hainite, si o jucarie si dulciuri....parca asa era pe la mot. Sunt faine jucariile alea pe care apasa pe butoane si fac o gramada de sunete, sau de potrivit forme geometrice in galetuse cu capac ce are gauri de formele respective. Mie-mi place site-ul celor de la crazytoys, gasesti multe jucarii faine....macar sa-ti faci idee si sa cauti ceva asemanator in magazine.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Crina , multumesc, sunt f mandra de el
eveline, sunt primele poze de sus - se numeste "cu Tanu"

Pianna, nasa baiatului meu i-a adus la 1 an 2 raduri de hainute (blugi cu camasa si trening) si o masinuta cu animale, care canta si imita sunetul animalelor.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Mi-e ciuda de nu mai pot....vad 14 albume si cel mai nou se pare ca e "revelion cu mot!"

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

...uite link direct http://family.webshots.com/album/577097233khTUJs

mi-a placut cum suna "revelion cu mot",ca..i-am luat motul de revelion!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

In sfarsit, multumesc. O mandrete de baiat aveti madutza, sa va traiasca....si ce zambaret e, iti vine sa-l pupi! Si ce caine frumos si bland.
Si eu iubesc cainii si mi-as dori foarte mult unul, niciodata n-am avut bani de dat pe caine, ca sa zic asa... In sfarsit, un coleg mi-a promis ca va da cateaua lui sa faca pui si-mi va da si mie unul...e labrador....poate in sfarsit voi avea si eu. Acum cand a vazut ca-s insarcinata, colegul mi-a zis ceva de genu ca vezi poate-ti dau cainele si-l dai altcuiva, daca tu faci un bebe...i-am explicat ca n-are nicio legatura baba cu mitraliera si sa faca el bine sa se ocupe mai repede de cateaua aia sa faca puiuti.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Madutza , foarte frumoase hainutele. Vad ca pe site nu se poate comanda..stii cumva daca functioneaza pe sistem quelle? Adica primesti acasa catalogul si poti comanda din el?

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Klarisse, daca iti place ceva de pe site, fa lista si iti cumpar eu de aici si ti le trimit . Poti comanda pe site din Franta, dar nu stiu dc mai trimit in Romania, acum ca si-au deschis magazine.

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti
Astept sa vad cum se coloreaza caruciorul si dupa aprofundez capitolul haine. Multumesc mult ca te-ai oferit.
Pfiu am niste emotii parca nu se mai face 12.30 odata ca sa plec la eco.

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Inca un pic Klarisse...indata indata vii cu vesti bune!

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput