Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 9
kiti2205 spune:
Inca un piculet 
Pt mine sa cumpar haine de bebei este mereu o placere, asa ca sunt intotodeauna amatoare![]()
Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Am vazut niste pijamalute acolo m-am indragostit iremediabil

si culorile sunt independente de sex. Sa vad cum merge azi, poate ma mai linistesc si chiar mi-as lua cateva.
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Buburuza_10 spune:
Klarisse, zboara timpu' ca nebunu'!!! Successsssssssssssssss! Dupa eco te intorci direct la calculator? 
16+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Klarisse, zboara timpu' ca nebunu'!!! Successsssssssssssssss! Dupa eco te intorci direct la calculator? ![]() 16+ |
Dupa eco direct pe laptop sunt..sa va scriu

Klarisse
graviduta 11+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Pai normal ca se intoarce! Doar nu o sa ne tina in stres![]()
Mai merge cineva azi in afara de Klarisse?
Kiti,
Kamy13 spune:
Buna dimineata si sa avem parte doar de vesti bune si in continuare!
Am o rugaminte: va rog spuneti-mi si mie ce se cumpara cand esti nasa de finuta? Am sa vin in Romania la sfarsitul lui Mai sa botez (ne-am nimerit si nasa si fina insarcinate deodata
) si am sa am doar o zi de pregatire inaintea botezului. Stiu ca se cumpara un trusou de botez, am sa iau de aici o pereche de cercei, am cumparat cateva hainute, un costumas...Mai trebuie luat ceva anume? Si asa, aproximativ cam cat se "cinsteste"? Noi ne-am gandit la o suma, dar as vrea sa stiu daca e mult sau putin... Merci.
Felicitari fetelor ce au fost la eco!
Mihaela, n-ai aflat inca ce va fi, baietel sau fetita?
Celor ce trebuie sa mearga zilele urmatoare le doresc sa fie linistite in weekend (va fi grea asteptarea...) si sa vina cu vesti bune!
Andra, eu in locul tau as fugi pana la medic, bine eu sunt si foarte "sperioasa", dar mai bine sa vezi ce e, sa nu fie ceva ce ar trebui tratat (in caz extrem desprindere de placenta). Nu vreau sa te speri, dar o cunostiinta a avut asa ceva si i s-a recomandat repaus la pat 2 saptamani, nu a respectat, iar apoi a avut sangerare puternica. Ai grija de tine!
16+
Denis, baietoiul meu
POZE
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
eveline spune:
Kami, s afie intr-un ceas bun, sa-ti traiasca finuta.
M-ai luat repede, nu-mi amintesc exact totul acum, pe masura ce-mi aduc aminte iti mai spu. Dar vezi in primul rand sa nu uiti de lumanarea de botez. In zona noastra se mai ia "ceva" si la moasa (moasa bineinteles ca nu e chiar moasa cea cu care a nascut, de obicei e o femeie mai in varsta, uneori chiar mama mamei
, careia i se da un sapun si un batic...asta in varianta originala, orice altceva in varianta mai moderna) si moasa cu pricina ajuta nasa la imbaierea de a doua zi de dupa botez. In zona noastra copilul merge si se intoarce de la botez cu hainele date de mama (sau ma rog, de familie), nasa-l imbraca cu hainele ei abia a doua zi dupa ce-i face baita (in care se pun una alta:ceva de aur, petale de flori, orice simbolizeaza ceva ce va place).
Eu am nasit la cineva la tara si ei chiar tineau la o gramada de obiceiuri...dupa ce am imbaiat finuta si am imbracat-o cu hainitele mele cica sa-i dau parfumul...care parfum frate, ca de asta nu mai stiam, m-am scotocit prin geanta, noroc ca aveam un parfumel mic la mine (de...de geanta), am parfumat fina si l-am lasat acolo.
Cel mai bine e sa te interesezi de obiceirile locului, insa orice ii iei e binevenit: haine, scutece, produse de igiena (la baita cu pricina e bine sa ai sapunel adus de tine, sampone), servetele umede...orice crezi ca ar ajuta. Jucarioare doar ceva simbolic, caci la varsta asta nu stiu ce ai putea sa-i iei foarte interesant.'
Revin daca imi mai aduc aminte
12+
si mamica de
Bianca
eveline spune:
Klarisse cred ca se bucura acum cand il vede pe bebe jucaus...De o asemenea sarbatoare numai vesti bune poate sa aiba...
12+
si mamica de
Bianca
kiti2205 spune:
Daaa...
Off...si eu mai am atata de asteptat pana fac eco
. Vreau mai repede!!!!! Nu mai am rabdare 
Kiti,
eveline spune:
Kiti tu cand mergi...is zuza rau si nu mai tin minte...![]()
Eu azi pe la 7 seara ma duc la gineco....sa se uite sa vada, eu stiu ce puii mei vede...cred ca colul
...na, am vb cu ea la tel si a zis sa vin.
12+
si mamica de
Bianca