Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Abia pe 13 aprilie

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Merci mult Eveline de informatii, eu sunt cam pierduta in domeniul traditiilor, iar mama si soacra finei sunt f.religioase, asa ca va trebui sa mai dau cate un telefon sa vad ce "pretentii" au...

A propós de ce ai scris :

Citat:
citat din mesajul lui eveline

In zona noastra se mai ia "ceva" si la moasa (moasa bineinteles ca nu e chiar moasa cea cu care a nascut, de obicei e o femeie mai in varsta, uneori chiar mama mamei, careia i se da un sapun si un batic...asta in varianta originala, orice altceva in varianta mai moderna)

...m-am gandit sa-i iau la moasa o palarie si un sapun lichid, asa ca sa fie in varianta mai moderna, cum ziceai tu (glumeam )

Denis, baietoiul meu

POZE

16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

Merci mult Eveline de informatii, eu sunt cam pierduta in domeniul traditiilor, iar mama si soacra finei sunt f.religioase, asa ca va trebui sa mai dau cate un telefon sa vad ce "pretentii" au...

A propós de ce ai scris :

Citat:
citat din mesajul lui eveline

In zona noastra se mai ia "ceva" si la moasa (moasa bineinteles ca nu e chiar moasa cea cu care a nascut, de obicei e o femeie mai in varsta, uneori chiar mama mamei, careia i se da un sapun si un batic...asta in varianta originala, orice altceva in varianta mai moderna)

...m-am gandit sa-i iau la moasa o palarie si un sapun lichid, asa ca sa fie in varianta mai moderna, cum ziceai tu (glumeam )

Denis, baietoiul meu

POZE

16+

Camelia

Razi tu, da sa ma fi vazut pe mine cum am fugit cu masina la cele doua magazine din sat rugandu-ma sa aiba batice de vanzare...fiind sat, aveau, uh.... numai in gura lor sa nu intri
Da, cel mai bine e sa dai un telefon sa intrebi, sa respecti ce e traditie si sa iei ceva util proaspetilor parinti si finutei...tin minte ca eu am intrebat si chiar au fost incantati ca le-am luat eu cadita de baie. Si decat niste maruntisuri, la ce cheltuieli sunt cu un nou nascut, zau ca eu cred ca le-ar prinde bine niste scutece(pampers) si alte chestii dintr-astea care costa si trebuie.

Kiti, zau ca nu stiu ce sa spun...intr-adevar mai ai ceva, insa cauta-ti treaba, zau asa...iesi la plimbare ca tot e o vreme superba, ai sa vezi ca vine Pastele si te iei cu altele, o sa treaca. Eu nici macar n-am habar cand e urmatorul eco. Cum spuneam ieri probabil o sa merg la un eco dintr-asta de cartier peste vreo doua sapt sa-mi confirme sexul, si celalalt eco obligatoriu (daca Doamne fereste nu intervvine ceva grav) va fi probabil la 20-22 sapt...deci peste 10 sapt

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte....deci mai spun o data, asa e in zona noastra, poate nu e peste tot la fel: la biserica, dupa ce se termina slujba de botez si "cotizezi" la preot si la cei care mai canta pe acolo (imi scapa numele) de obicei se servesc persoanele prezente cu ceva, rapid. Adica niste prajiturele, un suc-apa, si ceva tarie....si of course, de asta se ocupa nasii. Eu am botezat in post si a trebuit sa iau prajituri si de frupt si de post precum si pahare si farfuriute de unica folosinta.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna BURTICI,

Klarisse bafta multa la echo sa vezi bebe jucaus si frumos.

Fetele vb de hainute de la Kiabi, am cautat si eu pe net si nu am gasit site-ul

Ioana, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Eveline merci! Eu notez, notez...

16+

Denis, baietoiul meu

POZE

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Kamy, m-am uitat pe poze , wow ce baiat mare ai! Si seamana leit cu tine!! Asa tinerica cu asa baiat mare..zici ca sunteti frati

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor ne-am intors.
Sunt super fericita, bebe e super bine, masuratorile sunt perfecte.
Caruciorul este ROZ, 60% este fetita.
Sunt in al noulea cer.
Va pup

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Bravo Klarisse, felicitari! Sa fie sanatoasa printesa, am spus eu ca azi de Bunavestire numai vesti bune pot fi!

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Super veste Klarisse. Felicitari pentru fetita! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!

13+

crina

Mergi la inceput