Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 6
Buburuza_10 spune:
Klarisse, SIGUR ne vei aduce vesti bune! Vei pluti in
!!!
Nu stiu cum simtiti voi, dar eu sunt atat de fericita
ca sunt
. Nu imi vine sa cred ca eu voi aduce pe lume un bebelus, care acum e de marimea unei palme! Ohhhhh!!! Ce miracol!!!
sa fie sanatos!!!
toate
!!!
16+
kiti2205 spune:
Klarisse
te asteptam cu vesti, colorate sau nu 
Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
maya71 spune:
'Neata burtici!
Am iesit si eu din stup pe ziua de azi... am dat dn aripioare pana la munca si acum incerc sa ma trezesc...
Va pup, sa aveti o zi buna, cu spor si cu folos!
Klarisse spune:
Ehhee dar ce bine ma simt asa rasfatata de toata lumea
.
Imi sunteti tare dragi si ma bucur ca e asa unita comunitatea. Sper sa ne ajutam aici una pe alta pana la finalul celor 40s si dupa, printre scutece si kg de dat jos.
Va pup pe toate.
IONY LA MULTI ANI! SA FII FERICITA, IUBITA SI SA ITI DEA DUMNEZEU CAT MAI CURAND UN BEBE SANATOS SI ZGLOBIU!!

Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
pianna spune:
Neatza burtici!
Tin si eu pumnii fetelor care merg azi la eco sau alte analize. Asteptam cu mare neradbare rezultatele.
In alta ordine de idei, stie cineva pana cand se poate preda un concediu medical? Exista o data genral valabila stabilita prin lege, sau asta e decis in cadrul fiecarei institutii?
9+
madutza_bra spune:
'Neata!
Ieri am fost f obosita si am adormit bustean pe la 10..cred pana azi la 9, oau..11 ore. Acum sunt buna de treaba dar nu pot sa fac prea multe ca este sarbatoare. Aveti grija sa nu spalati azi, fetelor, este Buna Vestire. Mai sunt exact 9 luni pana la Craciun.
Chiar v-ati gandit ca, Craciunul trecut a afost ultimul in 2(3)? De la anul o sa aveti jucarii sub brad (cred ca o iau razna din primava sa ma gandesc la Craciun
)
Klarisse, bafta multa la eco! Sunt cu ochii pe pc, sa vad cand intrii cu vesti 
Chichiutza, buna cafeaua, Pot sa iau 2 portii?..ca pe prima am terminat-o....![]()
Vorbeati de hainute...va recomand Kiabi pentru bebelusi, cand am intrat nu stiam la care raion sa ma duc, mi-au placut toate si sunt la preturi f bune (eu care sunt fan Z), am vazut si haine de gravida, dar nu m-am uitat la pret/calitate.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa cu burtici cat mai "miscatoare"

PS: Mai tarziu va pun poze cu floricelele la care am muncit ieri!![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Neatza burtici! Tin si eu pumnii fetelor care merg azi la eco sau alte analize. Asteptam cu mare neradbare rezultatele. In alta ordine de idei, stie cineva pana cand se poate preda un concediu medical? Exista o data genral valabila stabilita prin lege, sau asta e decis in cadrul fiecarei institutii? ![]() 9+ |
La mine la serv tb sa-l dau cu 5 zile inainte de sf lunii, ca sa aiba timp fetele de la HR sa-si faca treaba; dar cred ca il poti da si la inceputul lunii urmatoare.
Ce, daca "patesti" ceva in ultima zi din luna nu mai ai dreptul la CM?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
Klarisse spune:
Madutza
, foarte frumoase hainutele. Vad ca pe site nu se poate comanda..stii cumva daca functioneaza pe sistem quelle? Adica primesti acasa catalogul si poti comanda din el?
Klarisse
graviduta 11+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Madutza... eu sunt o pacatoasa... nu am stiut ca este sarbatoare (nu le am si nu am calendar iar la servici nu am auzit )si/mi pare rau... am avut cateva rufe la inmuiat si le/am spalat inainte sa plec la servici... Vai, vai de aripioarele mele... imi pare rau
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Madutza , foarte frumoase hainutele. Vad ca pe site nu se poate comanda..stii cumva daca functioneaza pe sistem quelle? Adica primesti acasa catalogul si poti comanda din el?Klarisse graviduta 11+http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Eu am fost direct in magazin, nu stiu daca poti comanda pe net... Magazinul este in careffour Berceni (pe esplanada) si se mai deschide unul in Auchan (zona Titan). Daca te duci rezerva-ti ceva timp pt ca nu o sa te mai dwzlipesti de raioane

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze