Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 18
LoredanaB spune:
waw Madutza ce frumoasa gradina.Cred ca miroase demential vara.
Fetelor care locuiti la casa va invidiez.Klarisse ziceai ceva de un foizor.Sa ne pui poze ca ma intereseaza.Casa noastra doar in proportie de 50% gata, ma refer ca n-are geamuri, usi incalzire etc. si parca nici nu mai am chef sa o termin.Nu ne prea tenteaza sa ne intoarcem in Ro.
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Klarisse spune:
Iomur 
, imi pare foarte rau, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste cumpana asta. Suntem alaturi de tine

Klarisse
graviduta 11+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
simonaelena spune:
Iomur imi pare tare tare rau...mi-au dat lacrimile. Stiu prin ce treci si mai stiu ca nu e usor dar te rog nu te descuraja pt ca dupa aceste momente de tristete va rasari si soarele. DD iti va da si tie bebelusul tau!
Te pup si iti urez mult succes!
LoraG76 spune:
Of, iomur...imi pare rau..
Multa sanatate si ai mare grija de tine! 
Madutza, superbe florile! Tare mi-ar placea si mie o casa...momentan ma multumesc cu un apartament cu balconul f. mare, de unde se vad muntii...e bine si asa!
Ieri fiica-mea a avut la gradi serbare - carnavalul primaverii. A fost f. frumos, am filmat serbarea, dar am facut si cateva poze, daca aveti timp si chef:
http://good-times.webshots.com/photo/2026115840099413604xdlViJ
Se vad si cele 5 kg in plus ale mele...
Loredana, noi trebuie sa primim saptamana viitoare patutul, scaunul de masa, salteaua si o lenjerie. Abia astept! Am dat comanda deja si de carut, dar dureaza 40 de zile cica sa faca ce culori vrem.
Lora, mami de Iustina si 
17+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
madutza_bra spune:
Off, iomur,
imi are atat de rau
. Plangi si roaga-te la Dumnezeu! Va fi dureros dar timpul le va rezolva pe toate.
Daca ai nevoie de o incurajare sau de un umar pe care sa plangi, noi suntem aici
.
Pe mine m-au ajutat f mult fetele, si chiar daca acum nu mai sunt gravida, tot consider ca fac parte din aceasta odisee si ma bucur alaturi de fetele de aici.
Dumnezeu ne incearca credinta la fiecare. Fi tare!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
LoredanaB spune:
Iomur, imi pare nespus de rau pentru pierderea voastra! Nu am cuvinte care sa-ti aline durerea.Dumnezeu sa va intareasca si la timpul potrivit sa va binecuvinteze cu un bebelus sanatos!
14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
madutza_bra spune:
Lora, ce printesa frumoasa este fetita ta! ce personaj interpreta? Primavara?
La tine nu pare sa se fi pus ceva (nici nu te-am vazut inainte..) dar se contura ceva burtica pe sub bluza 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Lora, ce printesa frumoasa este fetita ta! ce personaj interpreta? Primavara? La tine nu pare sa se fi pus ceva (nici nu te-am vazut inainte..) dar se contura ceva burtica pe sub bluza ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Madutza, a fost floare, ghiocel, de aia am imbracat-o in combinatie de alb-verde...n-am avut inspiratie si timp pentru altceva si ea n-ar fi vrut ceva pe cap, oricum, gen petale...am una bucata copil cu personalitate.
Lora, mami de Iustina si

17+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
Lora foarte frumoasa printesa ta

Klarisse
graviduta 12+ 
Klarisse spune:
Of, si eu care eram sigura ca nu vor mai fi vesti proaste in odisee..imi pare asa rau..

Klarisse
graviduta 12+