Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

multumesc fetelor, eu abia asteptam sa vin si sa deschid laptopul sa vad ce ati mai facut si cand colo ..... ieri a fost buna vestire si pt mine numai buna nu a fost. Stiu ca toate au un rost dar eu eram asa fericita si deja ma visam cu burtica mare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

iomur cuvintele sunt de prisos.O imbratisare calda.Ne poti spune de ce ai fost internata?

in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Iomur , Doamne Doamne sa iti dea putere si curaj sa treci peste asta. Nu te descuraja .

Fetili, va pe toate, si va urez o zi calduroasa si cu mult soare.

Lora, tare frumosa fetia ta, pozeaza ca un model profesionist

Ioana, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

am tot avut varsaturi care au fost din ce in ce mai severe pana am inceput sa vomit cu sange. la inceput firisoare de sange dar apoi s-au mai accentuat. Am sunat vineri dim medicul mi-a spus ca probabil s-a iritat stomacul sau esofagul si de asta ... luni m-am dus totusi la spital .. nu am avut alte sangerari, care sa ma atentioneze de o pierdere. mi-au facut perfuzii cu nospa, scobutil, metroclopramid,b1 si b6 si ieri dimineata la eco inimioara nu mai batea. de atunci plang intr-una si nu ma pot aduna. imi vreau bebele inapoi si simt ca o iau razna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup burtici!

Sper ca sunteti bine si va bucurati de ziua aceasta frumoasa.

Mie nu/mi stau locului aripioarele... daca va spun ce faceam eu aseara la ora 00:00 o sa ziceti ca nu sunt cu 'toate tiglele pe casa'...eram la BCR la multimat sa fac o plata urgenta... dar teapa... nu functiona. Asa ca azi dimineata, la prima ora... eram pe 'metereze'.

Pa buburuzelor, sper sa intru mai pe seara sa vad ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

iomur, inca o data iti spun cat de rau imi pare stiu cat de greu e sa pierxi o sarcina mai mica...dar una mai mare!

Apel catre maya!!! Pe unde "bazai"?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bune fetelor

Credeam ca s-au terminat asemenea vesti
Doamne, Iomur , imi dau lacrimile cand te citesc si nu imi pot inchipui ce e in sufletul tau. Iti doresc multa sanatate si sa ai putere sa treci peste aceasta incercare
Suntem alaturi de tine
Sper sa faci parte cat mai curand dintr-o noua odisee desi noi am vrea cu siguranta sa ramai si alaturi de noi daca poti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ahaaaa, acum am vazut ca ai venit! -ici, maya! Bine ca ai rezolvat cu plata!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Iomur... sufletel drag... stiu ca nu te/ncalzeste cu nimic,te inteleg deoarece si eu am trecut prin asa ceva in februarie. Dorinta mea de a avea un bebe e si mai mare acum.
Lacrimutele tale....

Mergi la inceput

Madutza... imi trebuiesc aripioare de schimb... dalea cu propulsie sau cu viteza luminii. Ieri am avut o zi tare agitata, am ajuns in stupul meu la 00:30 noaptea si nu mai puteam sa dorm de oboseala iar azi la ora 7 eram in picioare... mi/e rau de oboseala. Dar in rest sunt bine... ma pregatesc de weekend si asta ma inveseleste 'si/mi da aripiiii'... si nu am baut redbull (glumesc)
Te pup!
Yoni ce face? Sper ca este bine...
si sa venim cu vesti bune cat mai curand...

Mergi la inceput