Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 19
iomur spune:
multumesc fetelor, eu abia asteptam sa vin si sa deschid laptopul sa vad ce ati mai facut si cand colo ..... ieri a fost buna vestire si pt mine numai buna nu a fost. Stiu ca toate au un rost dar eu eram asa fericita si deja ma visam cu burtica mare ....
nikolici spune:
iomur
cuvintele sunt de prisos.O imbratisare calda.Ne poti spune de ce ai fost internata?
in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Bells spune:
Iomur 
, Doamne Doamne sa iti dea putere si curaj sa treci peste asta. Nu te descuraja 

.
Fetili, va
pe toate, si va urez o zi calduroasa si cu mult soare
.
Lora, tare frumosa fetia ta, pozeaza ca un model profesionist ![]()

Ioana,
15+
iomur spune:
am tot avut varsaturi care au fost din ce in ce mai severe pana am inceput sa vomit cu sange. la inceput firisoare de sange dar apoi s-au mai accentuat. Am sunat vineri dim medicul mi-a spus ca probabil s-a iritat stomacul sau esofagul si de asta ... luni m-am dus totusi la spital .. nu am avut alte sangerari, care sa ma atentioneze de o pierdere. mi-au facut perfuzii cu nospa, scobutil, metroclopramid,b1 si b6 si ieri dimineata la eco inimioara nu mai batea. de atunci plang intr-una si nu ma pot aduna. imi vreau bebele inapoi si simt ca o iau razna
maya71 spune:
Va pup burtici!
Sper ca sunteti bine si va bucurati de ziua aceasta frumoasa.
Mie nu/mi stau locului aripioarele... daca va spun ce faceam eu aseara la ora 00:00 o sa ziceti ca nu sunt cu 'toate tiglele pe casa'...eram la BCR la multimat sa fac o plata urgenta... dar teapa... nu functiona. Asa ca azi dimineata, la prima ora... eram pe 'metereze'.
Pa buburuzelor, sper sa intru mai pe seara sa vad ce faceti.
madutza_bra spune:
iomur, inca o data iti spun cat de rau imi pare
stiu cat de greu e sa pierxi o sarcina mai mica...dar una mai mare!
Apel catre maya!!! Pe unde
"bazai"?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Andreea82 spune:
Bune fetelor
Credeam ca s-au terminat asemenea vesti 
Doamne, Iomur
, imi dau lacrimile cand te citesc si nu imi pot inchipui ce e in sufletul tau. Iti doresc multa sanatate si sa ai putere sa treci peste aceasta incercare 
Suntem alaturi de tine 

Sper sa faci parte cat mai curand dintr-o noua odisee desi noi am vrea cu siguranta sa ramai si alaturi de noi daca poti
madutza_bra spune:
ahaaaa, acum am vazut ca ai venit!
-ici, maya! Bine ca ai rezolvat cu plata!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
maya71 spune:
Iomur... sufletel drag... stiu ca nu te/ncalzeste cu nimic,te inteleg deoarece si eu am trecut prin asa ceva in februarie. Dorinta mea de a avea un bebe e si mai mare acum.
Lacrimutele tale....
maya71 spune:
Madutza... imi trebuiesc aripioare de schimb... dalea cu propulsie sau cu viteza luminii. Ieri am avut o zi tare agitata, am ajuns in stupul meu la 00:30 noaptea si nu mai puteam sa dorm de oboseala iar azi la ora 7 eram in picioare... mi/e rau de oboseala. Dar in rest sunt bine... ma pregatesc de weekend si asta ma inveseleste 'si/mi da aripiiii'... si nu am baut redbull (glumesc)
Te pup!
Yoni ce face? Sper ca este bine...
si sa venim cu vesti bune cat mai curand...