Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Anaist felicitari pentru baietel.Chiar m-a impresionat povestioara ta, ceea ce ma face mai mult sa-mi doresc acest copil.
Te pup de noapte buna.

ti-ai luat blugi pana la urma?

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

ti-ai luat blugi pana la urma?

crina

Ah, da. Chiar m-am gandit dupa ce am inchis laptopul ca n-am scris esenta cumparaturilor. Mi-am luat 2 perechi de blugi (marimea 10 ) si 2 bluze frumusele foc. Sunt bucuroasa de marime pentru ca eu am purtat si 12, in conditiile in care nu eram insarcinata. Eu nu prea am nevoie de haine de gravida pentru ca am prins exact aceeasi perioada de sarcina ca si cu Vladimir, dar parca simteam nevoia de schimbare.
Ma bucur ca ti-a placut povestioara mea pentru ca eu de obicei nu prea povestesc despre mine si ai mei dar cand ma apuca povestitul, greu ma mai opresc.

Somn usor, noapte buna!

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna bombonici,
aseara m-a luat o ameteala pyuternica si m-am intins pe covor in bucatarie...dupa ce mi-am mai revenit sin asta am varsat...mancasem peste la birou... Marius a venit si a pregatit si el pestele care imi placea insa de la miros am varsat din nou...s-a cam speriat

Am primele haine de gravi, mi le-a trimis o prietena de pe forum, in stare excelenta si foarte dragute. No sa am nevoie de ceva nou o vreme pt ca mi-a trimis multe, rochite, tricouri, blugi de gravi...

Sper sa am o zi mai buna azi si asa va doresc si voua

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Buna fetelor, incerc sa va scriu de pe 23 cand am fost la eco, dar am zis sa recuperez din urma mai intai, dar cum nu am reusit (pt ca aveti viteza la scris nu gluma)vreau sa va spunem si noi ce am facut.
Avem o fetita care are 6,30 cm (CRL) si care pare sanatoasa din toate punctele de vedere. I-au facut o multime de masuratori (ecografie trimestru 1 - 12,6 saptamani) si de investigatii si totul pina acum pare f bine. Am facut si DT care mi-a iesit f bine, secretie vaginala si examen de urina care sunt bune. Deci noi suntem bine si foarte fericiti. De acum va incepe batalia alegerii unui nume cit mai frumos.
Un singur lucu s-a schimbat la noi, pina acum o saptamana mi-era greata si rau de nu mai puteam si acum mi-este o foame de mor, mi-e foame tot timpul. Sper sa nu ma ingras prea mult.
Felicitari tuturor celor care si-au vazut bebelusii ca si noi si multa sanatate inainte!
Va pup pe toate si spor la scris si la vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata la burticile frumoase!
Am fost dimineata si ne-am intepat pentru DT, rezultatele in 7 zile la Synevo, sunt ocupati rau aia.
Mariuk felicitari pentru bebe somnoros, super tare ca ai prins liber si ai putut sa faci eco.
Aniast felicitari si tie pentru bebe.
SimonaElena bravo pentru fetita, sa fie sanatoasa!
Clabuc, Andra va pup.
Sper ca nu am omis pe nimeni.
Sa aveti o zi minunata.

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata burtici! Ce mai faceti? Merge cineva azi la eco? Daca da, multa bafta
Am ajuns si eu la lucru, sper sa nu fie o zi prea aglomerata, ca nu am chef de nimic, as dormi intr-una
Aa... si mi-a crescut burtica, oficial . Adica se vede si dimineata, cand ma trezesc, deci nu e de la balonare

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Neata fete dragi mie!O cana de capuciino, laptic, fresh de portocale cine vrea?

Nu v-am mai scris de cateva zile dar v-am citit!
Va felicit pe toate petntru carucioarele colorate. Se pare ca incet, incet vin-le din urma.

Aniast te asteptam si cu rezultatele de la amniocenteze.Iti tinem pumnii!!!

Klarisse sunt sigura ca analizele de la DT sunt OK!

Mari-paun ai grija de tine ca le dai a lor tai palpitatii cu lesinurile tale.

Eu trebuie sa merg sa ridic un buggy (carucior sport) pt Eric. O sa am nevoie de el in concediu si duca ce se naste .L-am gasit pe un site cu lucruri second dar e nou-nout iar pretul e la mai putin de jumate!
Fetelor va sfatuiesc sa "cotrobaiti"pe site-urile nemtesti ca sunt foarte ieftine lucrurile si transportul pana in RO nu e mai mult de 15-20 euro!

14 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetelor!

Simonaelena, felicitari pentru fetita!

Am pus si eu pozele cu gradina mea....pamantul este nasol ca de la constructia casei a ramas o gramada de pistris pe care nu am putut sa-l inlatur...dar eu ma straduiesc sa fie frumos si asa

http://community.webshots.com/album/577126626byRqcK

maya, ce faci? pe unde umbli? Mi-e dor de tine!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Madutza super florile, ai o gradina foarte frumoasa. Am sa va pun si eu poze cand vine foisorul si e aranjat pe acolo. Abia astept sa beau dimineata un ceai in foisor

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

buna fetelor, nu am mai fost cu voi in ultimele 5 capitole ... am fost internata in spital si de ieri, chiar de buna vestire, pentru mine odiseea s-a incheiat. Sunt daramata cu totul si nu stiu in ce directie sa merg. Miercuri am vazut cum isi misca manutele si ieri dimineata voia sa imi faca doamna din nou eco ca era ziua in care as fi plecat acasa fericita. Dar s-a albit la fata si nu stia cum sa imi spuna ca inimioara s-a oprit. Mi-a mai facut o ecografie si apoi a urmat inevitabilul. Asa ca cu lacrimi destul de amare imi iau ramas bun de la voi si va doresc din suflet sa nu treceti prin experienta mea!

Mergi la inceput