Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna seara, burticilor!

Si eu am fost azi sa ma intepe pentru DT, dar m-au trimis frumos acasa pt ca nu aveam o ecografie , nu mai veche de o saptamana, ce trebuie atasata la analizele de sange. Eu fata precauta, am sunat ieri sa intreb ce implica aceasta analiza (interpretare) la Medlife. Nu mi-au pomenit nimic de aceasta eco. M-am dus ca o floricica doar cu banii pentru testul de sange. Hmmm...

Maine o sa ma duc mai pregatita. Sper ca nu o sa-mi faca iar cale intoarsa ca le strang de gat pe alea de la receptie.

Ieri am avut o alta experienta neplacuta. A intrat o "pupaza dorobantista" in masina mea. Am vazut negru in fata ochilor!

Brrrrrrr..... nu trebuie sa ma enervez pt ca :

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL! Si banii!

uta 28 este 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nu s-a vazut...oricum aparatura din Tulcea e cam varza si... e bine ca i-am vazut manutele, piciorusele, inimioara care batea si se auzea precum un calut in galop ...a fost emotionant...mai aveam putin si incepeam sa sar in sus pe acolo prin cabinet de bucurie ca l-am vazut.
Acum e greu cu al meu domn, nu intelege ca a face eco in fiecare luna nu dauneaza copilului...tot incerc, dar...asa sunt unii, nu inteleg ca radiografia la plamani e una si ecografia e altceva... nici cu dex-ul in fata nu as reusi sa il conving...si de altfel e ,,dezghetat" la minte, la asta...pauza!
Mariuk 12+

Mergi la inceput

Felicitari Mariuk!

Maine am de gand sa-l iau pe viitorul meu sot sa-l vada si el pe bebe. Sunt sigura ca o sa se umfle in pene la birou. Are o gasca de gravidute la serviciu. Primeste la sfaturi... de parca el poarta pe bebe in pantece. Hihihi, ma amuza tare!

uta28 este 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fulguta cu ocazia asta il vei vedea maine pe bebe, impreuna cu sotul tau....super.....sa vezi ce impresionat o sa fiea(al meu sot a fost cand l-a vazut pe bebe la eco).

Apropos ce s-a intamplat cu dorobantista?(incurcase masina?).

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salut la toate! Eu MOR de somn desi am dormit putin pe la 7 si ceva dar.. ce conteaza

Klarisse ma bucur pentru tine! Cred ca esti tare fericita! Asa vreau sa fiu si eu luni!

Kamy o sa astept pana luni, oricum surgerea asta e deja de prin saptamana7 deci... de vreo 6 saptamani... si inainte sa raman aveam tot asa ceva maroniu uneori dar in secretie nu iesea nimic rau... Om vedea, cu Dumnezeu inainte! Multumesc mult!

Mariuk ce frumos! Poate la TT aflii si ce este, poate atunci il prindeti treaz!

Va pe toate eu de-abia ma tin sa nu dorm!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

12+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Crina, draga, dorobantista dadea cu spatele in plina P-ta Victoriei, in super aglomeratie, fix in masina mea. M-am burzuluit la ea si am plecat. Nu m-am ales decat cu o zgarietura.
Cat despre sot, sunt sigura ca o sa aiba ochii cat cepele pe monitorul ala. O sa caute tacut cucul sau floricica bebelului.

Ahh, abia astept sa-l vad din nou.

uta28 este 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Vreau sa va intreb ceva, pe fetele care au deja bebe: cum v-a afectat viata de cuplu venirea copilului? Noi suntem foarte apropiati, alintati si ne gandeam intr-o seara ca nu o sa mai avem tot timpul pentru noi, ritualurile noastre..

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Afectat? Ne vedem o data pe luna pentru intalniri conjugale.In rest sunt toata fetitei mele!Acum depinde si de firea ta, la noi dupa 13 ani nu mai suferim atat ca nu dormim impreuna, cu toate ca mi-as dori sa mi arunc picioarele peste el si sa ma ia si pe mine cineva in brate seara...dar nu sufar foarte mult.Poate la vara bagam somn in 3 din nou ca vara trecuta.

in 8s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Fulguta eu intelesesem ca a intrat in masina ta, adica inauntru, nu ca a fost un mic accident, ca ar fii incurcat masina vreunui prieten cu a ta.Doamne ce imaginatie mai am si eu.

13+

crina

Mergi la inceput

Va pup dragelor de noapte buna!
Somn usor si vise placute!

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Buna seara dragele mele. Hop si eu dupa echo, am zis sa nu va spun dinainte ca sa nu creez tensiune pentru ca nu stiam daca mai pot intra sa va spun rezultate, emotii, impresii.
Deci stiam de la morfofetala de sem 1 ca avem "sex probabil masculin". Asta nu ma satisfacea pentru ca eram abia in 12 sapt si 3 zile si-mi era clar ca se poate schimba. Astazi am intrebat intr-o doara, stiind clar ca saptamana viitoare oricum o sa am certitudinea odata cu rezultatul de la amniocenteza (pe care urmeaza sa o fac luni, pe 29 martie). Am primit raspunsul, extrem de convingator: 100% baiat.
Toata lumea ma zapacea ca: acum trebuie sa vina si fetita...ei uite ca n-a venit ci a venit tot un baietel iar noi suntem foarte fericiti. Culmea "care este" ca noi, la inceputurile casniciei noastre, visam sa avem o fetita bruneta, carliontata, cu ochii negri, care se va numi Dora Maria. Ei, cand am aflat ca vom avea un baietel am zis: las' ca-i bine...acum nu ma mai vad sub nici o forma mama de fetita.

Dupa echo am fost in Mall Baneasa sa-mi iau jeansi de gravida...am stat peste 3/4 de ora in cabina de proba, nu neaparat sa probez ceva ci mai mult sa-mi admir burtica in toate oglinzile.

Tot povesteati de bebelusi si de faptul ca totul se invata pe parcurs: In ziua cand am venit cu Vladimir din maternitate, nu-mi mai aduc aminte cum l-am hranit, schimbat, culcat...cert e ca pe la 8.30-9 seara mi-a venit in vizita o verisoara (cu exprienta) sa ne arate cum sa-i facem baie. Vladi dormea, eu eram efectiv disperata sa nu fie galagie in casa sa mi-l trezeasca cineva ca eu trebuia sa ma mulg (maaaare prostie asta cu mulsul) si nu adunasem decat vreo 20 ml. Ma rog, s-a trezit, i-am facut baita, a papat, s-a culcat la loc si s-a trezit (tin minte clar), la 1.25 noaptea si n-a mai dormit pana dimineata...
Acum a crescut, imi doarme toata noaptea in patul lui (si 3 ore la pranz) si parca am si uitat de noptile de nesomn, sanii angorjati, ranile de pe sfarcuri, prima muscatura, primul kk moale, prima temperatura peste 38, prima julitura....si tot asa. Acum sunt fericita cand ii spun noaptea: Noapte buna, te iubesc! si-mi raspunde "noapte buna mami, si eu te iubesc"

Spuneati de cum se schimba si daca se schimba viata de cuplu: da, cu siguranta. Sa fie fericite cele care n-au in casa "un pat in plus" pentru ca, daca ar avea, cu siguranta sotul ar descoperi ca e "mai comod acolo" ...dar si intalnirile in patul conjugal sunt pe masura...

Am scris o groaza, sper ca nu v-am plictisit cu vorbaraia mea, va pup si ma bag la somnic.

Andreea, in 16+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput