Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ma duc si eu acasa burtici, dupa o zi minunata.
Va pup si va multumesc inca o data pentru sustinere.
Sa aveti o seara minunata.

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna burticutelor!

FELICITARI KLARISSE!!!

Madutza, ce dulce e baietelul tau! Sa-ti traiasca!

Si eu am aceeasi parere ca si Kiti: se schimba viata de familie dupa venirea bebului, dar asta nu inseamna ca in rau ... in niciun caz. Intr-adevar, nu mai poti face ce vrei, cand vrei intotdeauna, dar exista solutii: lasata o seara/ o zi/ un week-end la parinti si vei profita la maxim de orele/zilele alea, dupa care ti se va face un dor nebun de bebe. Noi cand o lasam pe Clarinda peste noapte la mama (cam o data pe saptamana), acasa numai de ea vorbim, deja ni se face dor de ea. Acum deja e o familie din 3, toti trebuie sa beneficieze de atentia si dragostea noastra, o sa fie o mare dragoste in 3/4, dupa caz. Nu trebuie sa va faceti griji, totul o sa vina de la sine. Dar, intr-adevar, e bine ca din cand in cand sa aveti timp si pentru voi, ca si cuplu.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 12+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Intradevar, viata de culpu nu mai este la fel de libertina ca inainte de bebe, daca vrei sa mergi undeva te gandesti in primul rand daca e potrivit pentru copil, iar daca nu, te gandesti daca e bunica disponibila pe perioada respectiva. Oricum in timp se aseaza totul, eu prima data cand am iesit la un suc dupa nastere a fost cand a implinit Cristi 5 luni. Ma si miram ca a trecut atat de mult timp si eu nici nu am simtit. Veneau tot timpul prietenii in vizita si nu am simtit lipsa.

In schimb, cel puntin la mine, viata sexuala s-a inbunatatit exponential. Poate a fost de vina si faptul ca faceam sex pentru noi si nu pentru a concepe un bebelus. L-am avut pe Cristi dupa 2,5 ani de incercari.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Frumos aici la voi, veselie, vesti bune: felicitati KLARISSE!!!!!
Eu azi m-am intepat de 2 ori : o data pentru TT si o data pentru titrarea de anticorpi ca tampitica de mine nu le-a putut face pe amandoua in acelasi timp... Acum astept rezultatele si simt ca va fi bine.
KAMY nu stiu ce culoare va avea caruciorul ca sincera sa fiu nici nu am intrebat. M-am topit toata cand i-am vazut degetele, manutele, laba piciorului, ochii ca nimic altceva nu a mai contat... Poate la urmatoarea eco o sa intreb. Cand am ramas insarcinata am zis ca nu vreau sa stiu sexul pana nu nasc; sa fie o surpriza. Nu cred ca rezist pana la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Tocmai am fost la dr si am facut eco!!!!!!!!!!!!
Avem 12 saptamani si 2 zile, 5,81cm si toate celelalte in limite normale. Dormea bebe al meu, a miscat doar o manuta. Urmatorul control si triplu test e programat peste 4 saptamani...
Mariuk 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Pai bine mai Mariuk nu spui nimic.Felicitari pentru bebita! Sa fie sanatos.
Eu de fiecare data cand am fost la eco am avut parte de spectacol de la bebe, se agita, se invartea, la al tau bebel vad ca nu i-a pasat de doctor si a dormit linistit. Foarte tare!

13+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Nu am spus nimic deoarece nu era programat asa ceva. Eram in trecere pe langa cabinet si am intrat pentru programare, dar fiind liber(azi e sarbatoare si nu s-a inghesuit lumea pe acolo) am intrat direct pe patul de consult. Singura chestie ce trebuie sa o fac este sa incerc sa beau mai multe lichide decat pana acum...adica mai mult de 2,5 litri...
Mariuk 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Mariuk felicitari!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Felicitari MARIUK pentru bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari Mariuk! Si-ai tacut tu asa, n-ai zis nimic! Ceva printre piciorusele somnorosului?

Cristina 12+

Mergi la inceput