Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cam asa si la noi
Ajungem acasa, lume multa, ne uitam toti la ea, alea, alea...pleaca toti, raman eu cu sotul si cu Bia. Evident, trec 10 minute, Bia incepe sa planga. Sotu': na, acu fa-i ceva, sa taca, nu? Eu holbandu-ma la el: ce? El:cum, nu stii? Eu: nu. El: da la spital aia nu ti-au zis nimic? Deja crapam...am pus-o la san, a tacut instantaneu, si vorba lui Kiti...au trecut 5 ani si ceva de atunci si totu-i bine.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu ma rog sa fie mama sanatoasa, ca au casa oleak mai jos de noi si vreau sa abuzez de ea cat se poate.
Si iarasi sunt norocoasa ca toate prietenele mele fie au nascut fie urmeaza sa nasca..deci am sa am pe cine sa disper cu telefoane.

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ce vremuri...
Abia astept sa mai am unul mic
Desi va tb sa vad cum fac, ca de data asta nu ma mai pot dedica 100%. Tb sa se simta si Boo cel mare bagat in seama. Dar sunt sigura ca ne descurcam noi.

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Eu n-am nici un bebe, nici o experienta, habar n-am de nimic!
Asa ca tot 2 maini stangi am si daca e fetita pana la capat si daca e baietel! Sper si eu sa vina natural..eu stiu...

Cristina 12+

Pai hai sa iti explic. Am nascut luni, la 12.50, miercuri la 15 eram acasa, cu el pus in pat, holbandu-ne disperati, Dragos bombanind ca puteau sa ii puna si astia niste instructiuni . Mama tocmai se operase, soacra-mea urma sa vina a doua zi, eu eram oricum paranoica sa nu puna nimeni in afara de mine si Dragos mana pe copilul MEU. Asa ca am inceput sa il dezbrac, l-am schimbat, seara i-am facut amandoi baita (m-au trecut atunci toate transpiratiile din lume) - eu il tineam, dragos il spala si uite asa au trecut aproape 4 ani. Iar ce nu stii, ne poti intreba oricand pe noi, cele care avem deja bebe. Eu mi-am terorizat 2 prietene, care aveau bebei un pic mai mari.
Si este de mare folos.

multumesc din suflet! Cred c-am sa va fac capul patrat! N-am nici prietene care sa nasca, doar 2 cu beebi deja prezenti. Of of mai mai.

Cristina 12+

Mergi la inceput

Aaa...si nu v-am povestit prima zi in care a avut copilul colici. Era el cam marait de dimineata, pe la pranz se chircea si chiraia la greu. Incerc eu sa ii fac diverse, da-i SabSimplex, nimic, incep sa plang si eu, sun dr, femeia incearca sa ma calmeze, sa nu mai plang ca ii transmit lu' bebe starea, eu bocesc de sare camasa pe mine. Imi explica - asta e, colicii nu prea au leac, poti sa incerci diverse, daca ai noroc, bine, daca nu, poti doar sa usurezi un pic durerile. Si ma apuc si ma ratoi la ea, super suparata - Pai am vazut eu pe Nat Geo, au operat un bebe in pantec la mama lui, de o malformatie si imi spuneti MIE ca nu se pot vindeca niste colici amarati?????
M-a lasat saraca in pace, mi l-a cerut pe Dragos la telefon, i-a explicat si lui ce e de facut si asta a fost.
Dar eu chiar mai aveam putin si o bateam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cu siguranta o sa fiti niste mamici minunate!
Multumesc pentru aprecierile referitoare la baietelul meu

Eu cand am ajuns cu baiatul acasa, era cuminte, linistit, ma intreba lumea (care era acasa): da' nu zice nimic? Atunci l-am gadilat putin la barbita sa zica ceva. Urmarea? 2 ore a plans in continuu.
Cand am ramas doar noi 3 a fost bine si ne-am inteles de minune, la baita i-a placut din prima, facea scandal cand il scoteam si cand ii era foame. in tmp am ajuns sa deosebesc plansul de foame, de cel de colici, sau de plansul de rasfat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Ce povesti frumoase aveti fetelor.
Sa va triasca bebicii scumpi si sa ne dati si noua sfaturi cand o veni vremea.

Klarisse graviduta 11+

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb ceva, pe fetele care au deja bebe: cum v-a afectat viata de cuplu venirea copilului? Noi suntem foarte apropiati, alintati si ne gandeam intr-o seara ca nu o sa mai avem tot timpul pentru noi, ritualurile noastre..

Klarisse graviduta 11+

Mergi la inceput

Pai cum a fost nu o sa mai fie niciodata. Se schimba totul, totul se va invarti in jurul gagalicii. Dar, asta nu inseamna ca, din cand in cand, nu puteti sa o rugati pe mama, sora etc, sa stea cu bebe si sa aveti o seara doar pentru voi doi sau sa plecati un week-end doar voi doi, undeva. Face tare bine chestia asta si o sa ti se para o binecuvantare.
Abia dupa ce l-am avut pe Vlad am inceput sa ne dam seama ce minune era sa te scoli sambata cand vrei tu, sau sa te sune prietenii seara daca mergi a doua zi la munte sau...
Dar crede-ma, puiul o sa compenseze absolut toate micile chestii la care tb sa renunti sau sa le faci mai rar.
Acum, depinde si de voi. Adica varul meu si-a luat bona in casa din prima luna, bebele alaptat cu biberonul, ei nu aveau nicio treaba, nu li s-a schimbat cu aproape nimic viata, dar eu, personal, nu sunt de acord cu asta. Mi-am facut copil pentru mine, si la bine si la rau, vorba aia

Mergi la inceput

Kiti
Of, eu tot citisem ca e important sa pui in continuare cuplul pe primul loc si asa o sa fie si bebe fericit, ca daca tatal pica pe locul 10 se strica treaba. Oricum in teorie e mai usor..

Klarisse graviduta 11+

Mergi la inceput