Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Klarisse, eu la prima sarcina am declarat ca TREBUIE sa fie fata, ca eu nu stiu sa fiu mama de baiat, eram foarte vehementa. Si cand am aflat ca e baiat, m-am topit. Acum nu imi inchipui cum ar fi fost sa fie fetita, sa nu stiu toti Action Men-ii, Bakuganii, Ben 10-ii, ce fel de pistoale are nu stiu cine si alte de astea Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006) |

, eu o sa trebuiasa sa invat toate zanele, printesele de pe lume..e ciudat ca eu sunt o fire mai baiatoasa..dar ne acomodam noi.Klarisse
graviduta 11+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
Da, dar gandeste-te la rochite, fustite, paltonase 
Eu mereu mor de ciuda cand cumpar pt Vlad, ca pt fetite sunt atatea chestii super frumoaseee... De aia, cand tb sa fac shopping pt vreo fetita sunt fericita.
Kiti,
11+ si mami de Vlad (15.05.2006)
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Cucul a ramas in aer ![]() Parca nu mai conteaza, sunt incantata ca totul este bine..cu cuc sau fara ![]() . Ar fi tare peste 2 saptamani sa se schimbe sa-i creasca intre timp si cucKlarisse graviduta 11+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Pai sa stii ca la varsta asta de sarcina pot aparea tot felul de surprize! Daca si la 16 e fata, asa ramane. Eu ieri am anuntat pe toata lumea ca o sa avem fetita, asa ca sa-mi cresc sansele sa nu se schimbe si sa nu-i creasca nimic!
Cristina
12+
eveline spune:
Si eu sunt un pic impacientata, nu stiu daca voi sti sa fiu mama de baietel. La prima sarcina ne-am dorit din tot sufletul sa fie fetita si asa a fost. Acum, la a doua, cand stiu cat de dulci, lipicioase si scumpe sunt fetitele, eu tot fetita as fi vrut (a nu se intelege gresit, fie ce-o fi numai sanatos sa fie). Insa sotul si cu restul familiei vor baietel (la fel, in primul rand sa fie sanatos)...si iata ca se pare ca va fi baietel...am niste temeri, asa...oricum eu daca ma intalnesc cu un baietel mic, al altcuiva, zau, nu prea stiu sa comunic
...presupun ca le-oi invata pe toate si or veni de la sine...
12+
si mamica de
Bianca
chichiutza spune:
Madutza vad c-ai inflorit in ultima vreme! Tare bine-ti sade! Cred ca ti se trage de la primavara! Si ai un baietel superb!
Sa-ti traiasca!
Cristina
12+
eveline spune:
Klarisse, visezi tu frumos de zane si printese...pune matalutza mana si invata cine-i Hannah Montana si prietenele ei...![]()
12+
si mamica de
Bianca
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui eveline Si eu sunt un pic impacientata, nu stiu daca voi sti sa fiu mama de baietel. La prima sarcina ne-am dorit din tot sufletul sa fie fetita si asa a fost. Acum, la a doua, cand stiu cat de dulci, lipicioase si scumpe sunt fetitele, eu tot fetita as fi vrut (a nu se intelege gresit, fie ce-o fi numai sanatos sa fie). Insa sotul si cu restul familiei vor baietel (la fel, in primul rand sa fie sanatos)...si iata ca se pare ca va fi baietel...am niste temeri, asa...oricum eu daca ma intalnesc cu un baietel mic, al altcuiva, zau, nu prea stiu sa comunic 12+ si mamica de Bianca |
O sa vina natural, stai linistita. Ca ai tai sunt ai tai, orice ar fi. Si oricum, o sa vezi, o sa fie baiatul lu' mami
Kiti,
chichiutza spune:
Eu n-am nici un bebe, nici o experienta, habar n-am de nimic!
Asa ca tot 2 maini stangi am si daca e fetita pana la capat si daca e baietel! Sper si eu sa vina natural..eu stiu...

Cristina
12+
Klarisse spune:
Eveline fara sa am experienta anterioara cred ca totul vine de la sine cand l-ai luat in brate si stii ca e al tau. Acum si eu ma panichez toata cand tin in brate copii prietenilor si incep sa planga..imi vine s-o iau la fuga, dar toata lumea imi spune ca fiind al tau..e cu totul alta poveste.
Klarisse
graviduta 11+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Eu n-am nici un bebe, nici o experienta, habar n-am de nimic! ![]() Asa ca tot 2 maini stangi am si daca e fetita pana la capat si daca e baietel! Sper si eu sa vina natural..eu stiu... ![]() ![]() Cristina 12+ |
Pai hai sa iti explic. Am nascut luni, la 12.50, miercuri la 15 eram acasa, cu el pus in pat, holbandu-ne disperati, Dragos bombanind ca puteau sa ii puna si astia niste instructiuni
. Mama tocmai se operase, soacra-mea urma sa vina a doua zi, eu eram oricum paranoica sa nu puna nimeni in afara de mine si Dragos mana pe copilul MEU. Asa ca am inceput sa il dezbrac, l-am schimbat, seara i-am facut amandoi baita (m-au trecut atunci toate transpiratiile din lume) - eu il tineam, dragos il spala si uite asa au trecut aproape 4 ani. Iar ce nu stii, ne poti intreba oricand pe noi, cele care avem deja bebe. Eu mi-am terorizat 2 prietene, care aveau bebei un pic mai mari.Si este de mare folos.

Kiti,