Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Kamy, probabil e o perioada mai grea si pt Denis, adolescenta..sti tu. Dar mai tarziu il va iubi si-l va proteja pe cel mic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Buburuzelor... nu pot sa ma bag la stup pana nu va intreb daca stiti ceva de Ariciu...

Ariciule, te og... da un semn, oricat de mic. Nu am somn pana nu stiu ceva de tine... si tine cont ca ma dor aripioarele de atata zumait... si sufletelul de tine rau de tot...

Si la mine se pare ca o sa fie o pauza mai lunga (relatia)... de cateva zile se poarta ciudat. Azi, la telefon a fost tare distant si scurt in convorbire... La mine e 'mult mai simplu' daca se poate spune...

Ariciu, te roggggg

ucenic(aspirant) burtica

Maya. Aici sunt. Am promis ca va citesc exact ca si pana acum, dar nu pot sa mai scriu. O sa mai intru dupa ecografii, analize, etc. sa va mai spun cate ceva.

Va pe toate si va multumesc din suflet.

Ariciu in 12+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Kami, ti-am vazut baietoiul!!! Wowwwwwwww, cum iti seamana!!! Nu pot sa cred!!! Si DA, mamica e asa de tanara incat chiar ca parca ati fi frati!!!

16+

Mersi!

Denis, baietoiul meu

POZE

16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Klarisse, felicitari pentru caruciorul roz!

Lora, mami de Iustina si 17+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

M-am uitat si eu pe site la Kiabi, f. frumoase hainutele, luna viitoare o sa dau si eu colegilor care merg in delegatie in Buc. tema sa cumpere cate ceva.
Eu am fost azi la un magazin si aveau reduceri pt. bebei, asa ca bebe chirias s-a innoit cu 2 costumase.

Lora, mami de Iustina si 17+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Kamy, probabil e o perioada mai grea si pt Denis, adolescenta..sti tu. Dar mai tarziu il va iubi si-l va proteja pe cel mic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Sper din tot sufletul sa-si schimbe atitudinea! Si mai ales sper sa fie fetita, fiindca Denis zice ca fetele sunt mai cuminti si dragalase, deci cred ca ar accepta mai usor situatia... La inceput frazele lui erau: "v-ati apucat sa faceti copii, acum, pe criza asta..." si " il faceti ca sa vi-l ingrijesc eu...".
Mai nou il framanta partea materiala, de genul: "mie nu-mi luati laptop (desi are calc), dar celuilat (chiar asa se exprima, facand referire ca la un strain) ii asigurati viitorul..." In fine, cateodata ma afecteaza f.tare, ma supar, dar stiu ca trebuie sa-l las, incetul cu incetul se va obisnui si va accepta, sper!

Denis, baietoiul meu

POZE

16+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Uraaaa! Bravo Klarisse! Traiasca carucioarele roz! Venim in forta din urma! Si cu cucul cum a ramas? :))

Cristina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Uraaaa! Bravo Klarisse! Traiasca carucioarele roz! Venim in forta din urma! Si cu cucul cum a ramas? :))

Cristina 12+

Multumesc, sunt foarte fericita!!!

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Cucul a ramas in aer.
Parca nu mai conteaza, sunt incantata ca totul este bine..cu cuc sau fara. Ar fi tare peste 2 saptamani sa se schimbe sa-i creasca intre timp si cuc

Klarisse graviduta 11+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Klarisse, eu la prima sarcina am declarat ca TREBUIE sa fie fata, ca eu nu stiu sa fiu mama de baiat, eram foarte vehementa. Si cand am aflat ca e baiat, m-am topit. Acum nu imi inchipui cum ar fi fost sa fie fetita, sa nu stiu toti Action Men-ii, Bakuganii, Ben 10-ii, ce fel de pistoale are nu stiu cine si alte de astea

Kiti, 11+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput