Nu-i dupa perdea Cip, este chiar la vedere, cum se termina peretele. 
Anelize, te rog cand te duci luni sa fi-i cu ochii pe peretele din stanga pana vezi panoul si sa le povestesti si la dragutele astea care din motive emotive/albastre/caprui nu l-au vazut. ![]()
Jahanas zi-mi si mie un pont: unde naiba este tramvaiul asta in Sibiu? Ca m-am plimbat pe jos in speranta ca-l gasesc. Cica el e mijlocul de transport spre Parcul Dumbrava.![]()
V-am zis ca la mine e psihologie inversa...fac haz de necaz sa mai scap de stres.
Yarrina, my dear, nu mai cauta tramvaiul ca nu te va duce la dumbrava. Sunt trolee si autobuze, dar nu stiu ce nr...
aaa...si eu fac parte tot din clubul " oarbelor", nici eu nu am vazut acel panou... Sper sa nu uit cand merg sa-l caut![]()
Tu cum mai esti Cip? Mergi in continuare la dr M? Inca nu te lasi convinsa de 'pustiulica'? ![]()
Tot la M, pushtulica e shi el prezent mai tot timpul
. Prima data cand a participat la un eco a ramas masca sotzul cand a vazut k intra dupa perdea. M-a intrebat ce cauta ala dupa perdea.

Al meu are o problema cu M. A asistat si ea la primele 2 vizite ale noastre si nu a inteles de ce nu putem avea un pic de 'privacy'. Mai ales ca atunci am discutat despre problema lui si nu s-a simtit foarte confortabil cu ea de fata. De atunci n-a mai intrat cu mine, m-a asteptat la usa desi i-am zis ca n-am mai vazut-o de atunci.
Eu nu. Ma uit la Brancu si-l astept pe Capatos. De cand sunt aici nu pot adormi inainte de 1. Bine...si a doua zi dorm pana la 10.
Alecori pana nu treci de 10 mesaje te 'vedem' tarziu tare.
Baga repede o povestioara in 5 mesaje.![]()