Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cris mario... trebuie sa fiti un convoi super dragut, tu si copiii...
tare mi-ar placea sa vad un filmulet cu voi! la ce frumosi sunteti, ar fi un block-buster...
si... sa stii ca atata treaba cata faci tu intr-o saptamna, eu fac intr-un an... fara sa exagerez! stiu ca am mai zs, dar... JOS PALARIA! soacra mea si-ar dori o nora ca tine...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

esti tare draguta...de-ar aprecia si altii mkr pe jumatate ceea ce fac....li se pare pur si simplu normal
daca ma vedeai cu carutul si cu Mario cu bicicleta...toata str era a noastra(trotuarele st stramte si pline de noroi)
iti multumesc ptr ceea ce spui...ma face sa ma simt apreciata

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Cum adica li se pare normal??? Repede un schimb de mame si se rezolva , in special daca as veni io....
la mine face multa treaba draga de mama, insa eu o apreciez tare, tare, si eu in general stau cu mika, nu o lasam sa stea singura nici cand doarme.
Oricum felicitari ca reusesti sa faci atatea, asta inseamna o buna organizare si sa stii ca esti foooarte apreciata pe aici.

i-am sugerat sotului sa participam....
si la mine e mama mea care se ocupa de gradina+mancare si noaptea de Mario

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

danasor...
sigur nu-s de-a lu' Creanga, dar ma gandesc ca bbTeo stie el ce stie, ca altfel v-as stresa non-stop pe aici... datorita lui mai prindeti si voi cate o pauza de Plateea
n-am prea citit ce mai face puiul tau zilele astea! ma tot uit sa gasesc postarile tale, si tot peste vorbaretele astea care sporovaiesc vrute si nevrute dau...
io stiu cand are lumea atata vreme de forum...
ma roade invidia ca un piranha...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Gargaritzul a dormit 15 minute pe ceas. Am apucat sa calc trei lulele.
Plateea, eu pot sa fac cam orice in casa pentru ca Gargaritzul e cuminte si chiar daca nu doarme isi face de lucru cu jucariile din balansoar, din locul de joaca. Nu-l las de izbeliste pentru ca se plictiseste foarte usor, dar pot sa ma spal pe dinti sau sa ma schimb fara sa planga.
Doar in baie fac curat seara, cand el sta cu sotul, ca sa nu-l expun la solutiile de curatat.
Iar cand gatesc il iau cu mine. Avem un casetofon unde are muzica pe alese (alese de mine, of course) si eu ii mai explic ce fac, ii mai dau sa miroasa una-alta... trece timpul. Dar fiindca el sta jos nu prajesc niciodata ca nu cumva sa sara stropi...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.mario, am o prietena care si-a amenintat copii ca se duce la schimb de mame si ei i-au zis: "Du-te ca poate nimeresti la aia (aia fiind dintr-o emisiune unde era dezastru in casa, fara apa, copiii cu paduchi etc) sa stai in mizerie, ca la noi e curat!"
Cu alte cuvinte, la ei in casa e by default curatenie...
Atunci i-a amenintat ca-i trimite pe ei

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies... ioi, da ce baiat mumos ai... (si ce de pozeee!)
si la cat e de precoce si de cuminte... zau ca poti sa faci clone, sa le vinzi pe bani grei! vrea toata lumea asa gargaritz... crapa in mine ranza de invidie... ca al meu nu sta neam nici in leagan, nici scoica, nici patut cu carusel, nici la TV, nici nimic...

lorex... tu fata, da ce s-a transformat Iuria (mama, ce-mi place numele asta... l-as scrie incontinuu)...
e o frumuste de fata! se face el bbTo mare, si sa stii ca la cat e de golan, ti-o fura daca o vede! asa ca te anunt cand s-o ascunzi bine, ca altfel... ramai orfana de Iuria inimii tale...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cris.mario, am o prietena care si-a amenintat copii ca se duce la schimb de mame si ei i-au zis: "Du-te ca poate nimeresti la aia (aia fiind dintr-o emisiune unde era dezastru in casa, fara apa, copiii cu paduchi etc) sa stai in mizerie, ca la noi e curat!"
Cu alte cuvinte, la ei in casa e by default curatenie...
Atunci i-a amenintat ca-i trimite pe ei

_

Cresc

ce faza tare

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

cris.m.... nu trebuie sa multumesti!
crede-ma... pt mine esti o eroina! io cu un copil, cu soacra in casa... cu mama la dispozitie oricand, si... ma satur asa repede... si nu am vreme de nimic, si sunt si comoda... si in afara de pompat pana imi scot si ochii, nu mai fac nimic! si acum, mi-e o foame de crap, am papat pop-corn, sa nu mor de inanite, dar... pas sa reusesc sa fac ceva de mancare. astept sa vina bietul sot sa ma scoata la shaorma, altfel... ma vad cu pielea pe bat.
si tu... 2 copii, uneori 3, casa, masa, CALCAT!!!, muult calcat, toate alea... si mai ai si vreme de forum, unde eu lipsesc cate o saptamana asa... fara macar sa deschid laptopul!
zau ca femeile ca tine ar trebui sa fie decorate!!!

cris.mario e fecioara (am un prieten fecioara care nu face altceva decat sa faca curat toata ziua si sa stranga dupa cel mic )asa ca nici nu ma mir ca nu sta locului si are atata activitate

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mai fetelor si eu va invidiez ca aveti vreme de forum,

pe langa copii/copil, sot, gatit, curatenie etc etc

Noi suntem... ok acum.
Am fost duminica cu Roxi la urgente - rosu in gat cu febra mare si e pe antibiotic, mai si tuseste de o luna si cica are si bronsita.

Luni am ajuns la urgente cu Miruna of course cu febra, 38,2, - a luat rosu in gat de la Roxana, noroc ca e alaptata si a luat ceva anticorpi de la mine si nu a facut o forma asa grava ca Roxi. Ei i-am dat doar Panadol si aspirat nasul. Eu acum am aflat de la medic ca niciodata nu punem nimic(picaturi) in nas la copilul sub un an decat incalzit la 37 de grade!!! Deci ser fiziologic incalzit si aspiram apoi iar punem ser sa nu ramana nasul uscat.

Si conjunctivita inca nu i-a trecut nici dupa tobrex nici dupa lapte nici dupa ser deci ii dau picaturi cu cloranfenicol 7 zile. Deocamdata suntem in a 3-a zi de tratament si nu vad nici o ameliorare.

Una peste alta, asa ca sa ma laud, m-am descurcat foarte bine singura acasa cu 2 pui bolnavi, luni a stat si sotul acasa sa mergem la medic cu Miruna ca avea deja febra. Bine ca nu le-a apucat febra deodata. Roxi cand are febra, face o noapte intreaga de febra mare 39.5-40 si nu-i prea scade decat greu si pt putin timp si noapte aaia e pentru noi noapte alba.

Si ca sa nu uitam de ce am intrat pe forum am o intrebare: cu ce crema ati dat pe fata sa treaca bubitele de bebelusi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

cris.m.... nu trebuie sa multumesti!
crede-ma... pt mine esti o eroina! io cu un copil, cu soacra in casa... cu mama la dispozitie oricand, si... ma satur asa repede... si nu am vreme de nimic, si sunt si comoda... si in afara de pompat pana imi scot si ochii, nu mai fac nimic! si acum, mi-e o foame de crap, am papat pop-corn, sa nu mor de inanite, dar... pas sa reusesc sa fac ceva de mancare. astept sa vina bietul sot sa ma scoata la shaorma, altfel... ma vad cu pielea pe bat.
si tu... 2 copii, uneori 3, casa, masa, CALCAT!!!, muult calcat, toate alea... si mai ai si vreme de forum, unde eu lipsesc cate o saptamana asa... fara macar sa deschid laptopul!
zau ca femeile ca tine ar trebui sa fie decorate!!!

cris.mario e fecioara (am un prieten fecioara care nu face altceva decat sa faca curat toata ziua si sa stranga dupa cel mic )asa ca nici nu ma mir ca nu sta locului si are atata activitate

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

exact!
asta sunt eu....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si apropo de prospecte: Betadina pe care am folosit-o multe dintre noi nu se foloseste in timpul alaptarii.

Aud ceva comentarii?

_

Cresc

ceeeee???????? io am dat de 2 ori pe zi pe operatie si apoi am facut o iritatie nasoala jos de la tampoane si mi-am dus la dermatologie, mi-a zis ca e doar o reactie la tampoane (na nu mai folosisem deloc 9 luni, oricum io foloseam aproape numai OB si apoi nu am stat fara tampon 5 saptamani) si mi-a zis dr totusi ca precautie s ama spal cu betadina pe maini...nu ti spun ca mi-am distrus pielea de pe maini si acum dupa o luna imi mai sangereaza si nu aveam voie?? pai la o luna inca alaptam bine de tot!

de Yannis

Mergi la inceput