Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 6
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Geo, da-ne si data ta de nastere! Ce face Bucura? Doxa, la cate saptamani ai nascut? Danasor, multumim! Ce fain program are Anastasia! Super! e o dulcica! Carutul de la Miniblu se pliaza si la orizontala? HAI IOANA! HAI ALEXANDRA! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Lorex
de carut adica daca merge si ca landou? da, pai numai asa am tinut-o ca numai a dormit in el
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Eu n-am mai plecat ca mi-a adormit gaza... nu stiu de ce... cred ca s-a plictisit cat m-am imbracat eu. Acum calc... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
plateea spune:
aaa... voi cand Doamne reusiti sa faceti de mancare, ca eu nu apuc nici sa mananc de 3 ori pe zi, mancare facuta de soacra. dara-mite sa fac eu...
ori am eu cel mai "motocos" copil, cum zice soacra, ori aveti voi niste resurse de care eu nu am aflat...
plus ca nu inteleg cum reusiti sa dormiti noaptea, a pastaia mea trebuie leganata, fataita, la max 15 min, altfel se foieste si se trezeste... noroc camai doarme otul cu noi si are grija pana pe la 1-2, altfel... as fi zombi...
fac si eu ca fetele... sunt mama denaturata daca-s rea de somn si vreau si eu 5 ore de somn fara sa ma trezesc????
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
citat din mesajul lui plateea cris mario... trebuie sa fiti un convoi super dragut, tu si copiii... tare mi-ar placea sa vad un filmulet cu voi! la ce frumosi sunteti, ar fi un block-buster... si... sa stii ca atata treaba cata faci tu intr-o saptamna, eu fac intr-un an... fara sa exagerez! stiu ca am mai zs, dar... JOS PALARIA! soacra mea si-ar dori o nora ca tine... Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
esti tare draguta...de-ar aprecia si altii mkr pe jumatate ceea ce fac....li se pare pur si simplu normal
daca ma vedeai cu carutul si cu Mario cu bicicleta...toata str era a noastra(trotuarele st stramte si pline de noroi)
iti multumesc ptr ceea ce spui...ma face sa ma simt apreciata
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
plateea spune:
cris.m.... nu trebuie sa multumesti!
crede-ma... pt mine esti o eroina! io cu un copil, cu soacra in casa... cu mama la dispozitie oricand, si... ma satur asa repede... si nu am vreme de nimic, si sunt si comoda... si in afara de pompat pana imi scot si ochii, nu mai fac nimic! si acum, mi-e o foame de crap, am papat pop-corn, sa nu mor de inanite, dar... pas sa reusesc sa fac ceva de mancare. astept sa vina bietul sot sa ma scoata la shaorma, altfel... ma vad cu pielea pe bat.
si tu... 2 copii, uneori 3, casa, masa, CALCAT!!!, muult calcat, toate alea... si mai ai si vreme de forum, unde eu lipsesc cate o saptamana asa... fara macar sa deschid laptopul!
zau ca femeile ca tine ar trebui sa fie decorate!!!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
esti tare draguta...de-ar aprecia si altii mkr pe jumatate ceea ce fac....li se pare pur si simplu normal daca ma vedeai cu carutul si cu Mario cu bicicleta...toata str era a noastra(trotuarele st stramte si pline de noroi) iti multumesc ptr ceea ce spui...ma face sa ma simt apreciata Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Cum adica li se pare normal??? Repede un schimb de mame si se rezolva , in special daca as veni io....
la mine face multa treaba draga de mama, insa eu o apreciez tare, tare, si eu in general stau cu mika, nu o lasam sa stea singura nici cand doarme.
Oricum felicitari ca reusesti sa faci atatea, asta inseamna o buna organizare si sa stii ca esti foooarte apreciata pe aici.
plateea spune:
citeam in cap 11... de bea cu sexul... ioi, Doamne, fataaaa... am ras 2 zile la rand... sunteti mortali, tu si sotul...
danasor spune:
Plateea esti o scumpa, la programul pe care ti-l face bebeTo inca reusesti sa ne binedispui prin postarile tale.
Ai un talent la scris... sigur nu esti neam cu Creanga?
cris_mario spune:
citat din mesajul lui plateea cris.m.... nu trebuie sa multumesti! crede-ma... pt mine esti o eroina! io cu un copil, cu soacra in casa... cu mama la dispozitie oricand, si... ma satur asa repede... si nu am vreme de nimic, si sunt si comoda... si in afara de pompat pana imi scot si ochii, nu mai fac nimic! si acum, mi-e o foame de crap, am papat pop-corn, sa nu mor de inanite, dar... pas sa reusesc sa fac ceva de mancare. astept sa vina bietul sot sa ma scoata la shaorma, altfel... ma vad cu pielea pe bat. si tu... 2 copii, uneori 3, casa, masa, CALCAT!!!, muult calcat, toate alea... si mai ai si vreme de forum, unde eu lipsesc cate o saptamana asa... fara macar sa deschid laptopul! zau ca femeile ca tine ar trebui sa fie decorate!!! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
un tir de ptr tine
o printesa grabita...