Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 5
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, sa ai plimbare placuta. Ies si eu ca in ciuda Danielei Crudu e un soare pe cer de nu-ti vine sa crezi. (si eu am iesit si ieri, era cam urat si n-am stat prea mult, dar tot am iesit din casa). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
adevarat ca in ciuda ei
am revenit,ms
la fel si tie sa ai o zi frumoasa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Decenuela mie pediatra care vine acasa la bb mi-a zis sa ii dau calciu gluconic, 5 ml pe zi, cate 10 zile pe luan, trei luni consecutiv, pt ca ii tremura buzita de jos dupa ce i-a facut baitza. Dar nu i-am dat de frica...poate am gresit. Dar stiu asa, eu cand vroiam sa fac branza de vaci de casa puneam cateva picaturi de calciu in lapte si se imbranzea imediat...si nu vreau sa ii fac branza in stomac...acuma poate ca gresesc. Oricum am urmarit-o pe fetitza si nu mai tremura din barbitza si oricum am citit ca e doar fiziologic tremuratul. Unde vreau sa ajung fara sa fac pomelnic aici : am un pediatru care vine acasa, unul la medicover ca vem si abonam acolo si med de fam care e diferit de primii doi. Fiecare mi-au zis diverse, ideea e ca noi (eu si sotul) am hotarat sa luam de la fiecare doar sfaturile si prescriptiile pe care noi le-am considerat adecvate. Eu in locul tau nu m-as repezi sa ii dau calciu doar ca s-a uitat un medic 10 min la copilul meu asa un pic din partea stanga. Poti sa faci niste analize inainte zic eu...sau poti sa vezi la baie dc tremura rau dsi e cald in camera. Asta am inteles ca e semn de lipsa de calciu. pupici!!! Catalutza 39+ Irina AMR 1 saptamana |
pai io zic ca tine....eu n-am stiut de medicmente si spitale si n-as vrea sa indop copilul aiure. al meu nu tremura...ia bine in greutate, zic ca-i normal. nu stiu daca fac bine dar nu-i dau calciu tot din ala exact ca la tine...
si nici panadol, am paracetamol si..daa simt ceva temperatura ii dau, altfel nu.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Si apropo de prospecte: Betadina pe care am folosit-o multe dintre noi nu se foloseste in timpul alaptarii. Aud ceva comentarii? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
ayanna_xem spune:
Fetili, cochetili...na, ca asa se vorbeste la Moldova...ultimul pufulete si-a inceput calatoria. M-a sunat Ioana_fota, are dilatatie 2-3, acum sta cumintica si asteapta sa se rupa apa...asa i-a zis dr. Are dureri, dar nu chiar asa de mari, insa simte cum se intensifica de la o clipa la alta. Sotul era cu ea (o mangaia pe burtica!) De acum e pe ultima 100 de metri...asteptam vestea cea mare!
Plateea multumim mult de aprecieri.
Si noi stam cu ochii pe pufuletii baietei, poate ne-o cadea vreunul cu tronc...faza e ca toti sunt atat de dulci ca nu ne putem hotari...i-am lua pe toti la pupacit......vaaaai, sper sa nu gandeasca fii-mea asa si cand o fi adolescenta...
Oricum avem concurentza serioasa ca si pufuletele fetite sunt delicioase...manca-le-ar mama pe toate!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele
cristies spune:
Vine ultimul pufulete?
HAI IOANA!!!! HAI BEBE ALEXANDRA!!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
plateea spune:
ayanna, de vestile despre ioana...
HAI IOANA!
cristies... esti o dulce!
multi. dar ca sa apuc sa pun pozele... tre sa le copii pe laptop, si am o leneee... plus ca am o groaza de treaba ca nici afara nu cred ca mai apuc sa ies cu pastaia, decat pe seara!
catalutza... ce dor imi era de tine! ma bucur ca sunteti ok!
dcenuela... zic si eu ca fetele... daca nu e musai, mai bine nu! am facut si noi vaccinul ieri, asistenta ziea sa ii dam supozitor de algocalmn... "preventiv", dr pediatra a zis numai daca face peste 38. la baita, avea 38, si... m-am cam stresat. am stat cu supozitorul in mana, da nu-mi venea sa i-l dau, am hotarat sa mai astept o jum de h. si bine am facut, ca apoi avea 37,4... deeeci... sper sa amanam cat mai mult medicamentele, ca papam destuldin lapticul lui mami. nu mai avem nevoie de altele...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
hai ioana!!!! inca putin!!!! vine printesa mica!!!
o printesa grabita...
cristies spune:
Eu n-am mai plecat ca mi-a adormit gaza... nu stiu de ce... cred ca s-a plictisit cat m-am imbracat eu. Acum calc...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
plateea spune:
cris mario... trebuie sa fiti un convoi super dragut, tu si copiii...
tare mi-ar placea sa vad un filmulet cu voi! la ce frumosi sunteti, ar fi un block-buster...
si... sa stii ca atata treaba cata faci tu intr-o saptamna, eu fac intr-un an... fara sa exagerez! stiu ca am mai zs, dar... JOS PALARIA! soacra mea si-ar dori o nora ca tine...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
plateea spune:
cristies... poti sa faci n filmulet cu ce pretezi tu o zi intreaga, cand nu doarme gargaritzul??? ca eu disper... daca a papat, schimbat, zambit de 3 ori si tot nu adoarme... o iau razna. leagan nu... carusel... fff rar. brate, nici alea nu functie mereu, si trebuie sa il tin pe picioare si sa legen la el, infasat, legat ca un hot de cai, cu ochii pe pereti, pana se plictiseste intr-un final, si adoarme. dar orice as incerca, e mofturos de numa. se opreste doar daca e rost de somn...