Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Mai fetelor si eu va invidiez ca aveti vreme de forum,

pe langa copii/copil, sot, gatit, curatenie etc etc

Noi suntem... ok acum.
Am fost duminica cu Roxi la urgente - rosu in gat cu febra mare si e pe antibiotic, mai si tuseste de o luna si cica are si bronsita.

Luni am ajuns la urgente cu Miruna of course cu febra, 38,2, - a luat rosu in gat de la Roxana, noroc ca e alaptata si a luat ceva anticorpi de la mine si nu a facut o forma asa grava ca Roxi. Ei i-am dat doar Panadol si aspirat nasul. Eu acum am aflat de la medic ca niciodata nu punem nimic(picaturi) in nas la copilul sub un an decat incalzit la 37 de grade!!! Deci ser fiziologic incalzit si aspiram apoi iar punem ser sa nu ramana nasul uscat.

Si conjunctivita inca nu i-a trecut nici dupa tobrex nici dupa lapte nici dupa ser deci ii dau picaturi cu cloranfenicol 7 zile. Deocamdata suntem in a 3-a zi de tratament si nu vad nici o ameliorare.

Una peste alta, asa ca sa ma laud, m-am descurcat foarte bine singura acasa cu 2 pui bolnavi, luni a stat si sotul acasa sa mergem la medic cu Miruna ca avea deja febra. Bine ca nu le-a apucat febra deodata. Roxi cand are febra, face o noapte intreaga de febra mare 39.5-40 si nu-i prea scade decat greu si pt putin timp si noapte aaia e pentru noi noapte alba.

Si ca sa nu uitam de ce am intrat pe forum am o intrebare: cu ce crema ati dat pe fata sa treaca bubitele de bebelusi?

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si Miruna Ioana (18.02.2010).

AMR 8

io desi e mai putin comod am apelat la naturiste, respectiv apade taratze..vreo sapt l-am spalat asa si i-a trecut,

o sa-ti rasp fetele si de creme , io nu mai tin minte

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

toate ca toate dar eu de mancat am intodeauna timp indiferent de situatie. acum fara misto cred ca sunt mult mai relaxata la al doile bebe si e mai relaxat si el . una peste alta eu am timp de orice imi propun si nu am ajutoare (menajera, mama, sora, soacra etc), casa e curata, rufele spalate si calcate iar de mancare nu mai vorbesc ca gatesc en gros ca deh nu ne place sa mancam o mancare de mai mult de doua ori si la pranz tb ceva la cina altceva . norocul meu cel mare este ca am copii f cumintei.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui plateea

aaa... pt felicitarile de ziua noastra, and am implinit 2 lunite!
intinde mami masa cu toate bunatatile cand pune si pozutele, sa vedeti cum am sarbatorit noi...

feteleeee... gen evyme, decenuela, andre_lina, onitza, lorex, si altele, se stiu ele... voi sigur ati nascut, sau ati avut mame surogat??? ca nu-mi explic siluetele voastre...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

pe decenuela scoate-o de pe lista aia.....io sunt...mareee

fetili am fc o prostie...am zis ca mi-am cump ap de gimn hai sa tin si cura....disociata ca sa scap repede de cateva kg si apoi sa mananc normal dar cu grija. asa ca luni am mancat ananas si spanac si noapte nu-mi mai pocneau tatele...asa ca relativ am renuntat.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Si apoi ti-au pocnit la loc? Ca mie de vreo saptamana nu-mi mai pocnesc, dar eu speram ca e de la reglarea secretiei, ca de mancat nu e cazul.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

mie au inceput intai sa nu-mi mai pocneasca, apoi la s anu mai curga singure intre alaptari si apoi am ajuns la 70-80% LP

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Noi suntem... ok acum.
Am fost duminica cu Roxi la urgente - rosu in gat cu febra mare si e pe antibiotic, mai si tuseste de o luna si cica are si bronsita.

Luni am ajuns la urgente cu Miruna of course cu febra, 38,2, - a luat rosu in gat de la Roxana, noroc ca e alaptata si a luat ceva anticorpi de la mine si nu a facut o forma asa grava ca Roxi. Ei i-am dat doar Panadol si aspirat nasul. Eu acum am aflat de la medic ca niciodata nu punem nimic(picaturi) in nas la copilul sub un an decat incalzit la 37 de grade!!! Deci ser fiziologic incalzit si aspiram apoi iar punem ser sa nu ramana nasul uscat.

Si conjunctivita inca nu i-a trecut nici dupa tobrex nici dupa lapte nici dupa ser deci ii dau picaturi cu cloranfenicol 7 zile. Deocamdata suntem in a 3-a zi de tratament si nu vad nici o ameliorare.

Una peste alta, asa ca sa ma laud, m-am descurcat foarte bine singura acasa cu 2 pui bolnavi, luni a stat si sotul acasa sa mergem la medic cu Miruna ca avea deja febra. Bine ca nu le-a apucat febra deodata. Roxi cand are febra, face o noapte intreaga de febra mare 39.5-40 si nu-i prea scade decat greu si pt putin timp si noapte aaia e pentru noi noapte alba.

Si ca sa nu uitam de ce am intrat pe forum am o intrebare: cu ce crema ati dat pe fata sa treaca bubitele de bebelusi?

AMR 8

of,multa sanatate puilor
nu stiam k trebuie incalzite,oricum eu nu ii pun,ii curat nasucul la baitza si ok asa
felicitari ptr k te-ai descurcat ok cu aman2 bolnavioare

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Noi suntem... ok acum.

AMR 8

Multa sanatate! Nu stiam asta cu incalzitul dar mi se pare si f complicat . BRAVO ca te-ai descurcat cu 2 copilasi bolnavi, eu sigur nu reuseam . Ma crizez la maxim cand e cineva bolnav.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Decenuela mie pediatra care vine acasa la bb mi-a zis sa ii dau calciu gluconic, 5 ml pe zi, cate 10 zile pe luan, trei luni consecutiv, pt ca ii tremura buzita de jos dupa ce i-a facut baitza. Dar nu i-am dat de frica...poate am gresit. Dar stiu asa, eu cand vroiam sa fac branza de vaci de casa puneam cateva picaturi de calciu in lapte si se imbranzea imediat...si nu vreau sa ii fac branza in stomac...acuma poate ca gresesc. Oricum am urmarit-o pe fetitza si nu mai tremura din barbitza si oricum am citit ca e doar fiziologic tremuratul.

Unde vreau sa ajung fara sa fac pomelnic aici : am un pediatru care vine acasa, unul la medicover ca vem si abonam acolo si med de fam care e diferit de primii doi. Fiecare mi-au zis diverse, ideea e ca noi (eu si sotul) am hotarat sa luam de la fiecare doar sfaturile si prescriptiile pe care noi le-am considerat adecvate. Eu in locul tau nu m-as repezi sa ii dau calciu doar ca s-a uitat un medic 10 min la copilul meu asa un pic din partea stanga. Poti sa faci niste analize inainte zic eu...sau poti sa vezi la baie dc tremura rau dsi e cald in camera. Asta am inteles ca e semn de lipsa de calciu.

pupici!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Lui Yannis ii tremura la greu in primele 6 saptamani acum la sapt 8 nu amvazut sa ii mai tremure deloc, am inteles ca tremuratu ala e normal pana la 3-4 luni numai daca persista si dupa ar fi semn de ingriorare

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

toate ca toate dar eu de mancat am intodeauna timp indiferent de situatie. acum fara misto cred ca sunt mult mai relaxata la al doile bebe si e mai relaxat si el . una peste alta eu am timp de orice imi propun si nu am ajutoare (menajera, mama, sora, soacra etc), casa e curata, rufele spalate si calcate iar de mancare nu mai vorbesc ca gatesc en gros ca deh nu ne place sa mancam o mancare de mai mult de doua ori si la pranz tb ceva la cina altceva . norocul meu cel mare este ca am copii f cumintei.

felicitari!!!
hehe,nu's singura de pe aici
si eu sunt mult mai relaxata akm la bb2
si am tmp de toate,copii cuminti+mami kre ma ajuta

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Decenuela mie pediatra care vine acasa la bb mi-a zis sa ii dau calciu gluconic, 5 ml pe zi, cate 10 zile pe luan, trei luni consecutiv, pt ca ii tremura buzita de jos dupa ce i-a facut baitza. Dar nu i-am dat de frica...poate am gresit. Dar stiu asa, eu cand vroiam sa fac branza de vaci de casa puneam cateva picaturi de calciu in lapte si se imbranzea imediat...si nu vreau sa ii fac branza in stomac...acuma poate ca gresesc. Oricum am urmarit-o pe fetitza si nu mai tremura din barbitza si oricum am citit ca e doar fiziologic tremuratul.

Unde vreau sa ajung fara sa fac pomelnic aici : am un pediatru care vine acasa, unul la medicover ca vem si abonam acolo si med de fam care e diferit de primii doi. Fiecare mi-au zis diverse, ideea e ca noi (eu si sotul) am hotarat sa luam de la fiecare doar sfaturile si prescriptiile pe care noi le-am considerat adecvate. Eu in locul tau nu m-as repezi sa ii dau calciu doar ca s-a uitat un medic 10 min la copilul meu asa un pic din partea stanga. Poti sa faci niste analize inainte zic eu...sau poti sa vezi la baie dc tremura rau dsi e cald in camera. Asta am inteles ca e semn de lipsa de calciu.

pupici!!!

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Lui Yannis ii tremura la greu in primele 6 saptamani acum la sapt 8 nu amvazut sa ii mai tremure deloc, am inteles ca tremuratu ala e normal pana la 3-4 luni numai daca persista si dupa ar fi semn de ingriorare

de Yannis

si micutei tot la inceput,in primele sapt ii tremura,akm nu mai...da asa stiam si eu cum a zis alexutzza,au mai scris fetele pe aici(mariucasara parca)

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

cristies... poti sa faci n filmulet cu ce pretezi tu o zi intreaga, cand nu doarme gargaritzul??? ca eu disper... daca a papat, schimbat, zambit de 3 ori si tot nu adoarme... o iau razna. leagan nu... carusel... fff rar. brate, nici alea nu functie mereu, si trebuie sa il tin pe picioare si sa legen la el, infasat, legat ca un hot de cai, cu ochii pe pereti, pana se plictiseste intr-un final, si adoarme. dar orice as incerca, e mofturos de numa. se opreste doar daca e rost de somn...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

tot infasat il tii? cica nu e bine e una din cauzele displaziei de sold, plus ca acum el treb sa exploreze...al meu Yannis ar urla ca din gura de sarpe, el nu suporta sa aibe mainile acolerite si daca ar fi dup el nici picioarele, toata ziua da din maini si picioare la fel ca ceilalti gandacei, al tau nu gandaceste?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Gargaritzul a dormit 15 minute pe ceas. Am apucat sa calc trei lulele.
Plateea, eu pot sa fac cam orice in casa pentru ca Gargaritzul e cuminte si chiar daca nu doarme isi face de lucru cu jucariile din balansoar, din locul de joaca. Nu-l las de izbeliste pentru ca se plictiseste foarte usor, dar pot sa ma spal pe dinti sau sa ma schimb fara sa planga.
Doar in baie fac curat seara, cand el sta cu sotul, ca sa nu-l expun la solutiile de curatat.
Iar cand gatesc il iau cu mine. Avem un casetofon unde are muzica pe alese (alese de mine, of course) si eu ii mai explic ce fac, ii mai dau sa miroasa una-alta... trece timpul. Dar fiindca el sta jos nu prajesc niciodata ca nu cumva sa sara stropi...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

si Yannis a inceput la fel, doarme cate 10-15 minute apoi treaz, gandaceste trage de elefant (http://www.lamazetoys.co.uk/lamaze-elephantunes-108-p.asp), mai vin io sa ii cant cu elefantu i-am luat un elefant suuper haioos de care sunt f multumita si bratele lui elefantu functioneaza ca niste trompete fiecare scotand o nota diferita si compunem cantecele si cat nu-s io acolo sa ii cant el trage de urechi ptr ca fosnesc (trage vorba vine ...da cu mainile haotic pe acolo si uneori reuseste sa-si bage mana prin inelu ala de agatz elefantul sus e suficient de cuminte cat sa nu il iau cu mine in bucatarie numa vin din cand in cand la el. Iar daca vreau sa calc calc la el in camera si el sta in pat si eu vorbesc cu el si ii intorc caruselu, deja se intinde sa traga de masinile de la carusel cand il pun dupa masa pe perna mare (perna mea) ca sa stea inclinat asa sa nu regurgiteze tot lapticu , atunci e f aproape d emasini si le poate atinge da in loc sa le apuce le plezneste asa cam ca o matza care da cu laba dupa muste

de Yannis

Mergi la inceput