Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 20
decenuela spune:
FETILI CARE LUCRATI IN INVATAMANT.....AM VZ LA TV K E JALE MARE....si io ca o fosta....salariata ( de kk ).....sunt alaturi de voi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
mamidepuiuti spune:
fetele,ce stiti de ioana?o fi nascut deja? de cand isi doreste sa isi intalneasca printesa!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
neatza!
suntem in a 3-a zi (si noapte) de agitatie.ieri nu am mai intrat ca eram cu creierii bigudatzi si mi-era sa nu zic ceva de care sa-mi para rau...nu mai vreau/sper la zile cu somn sau pauza, ci doar la o atitudine a la Xela
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
rlc_sandor spune:
Neata',vin si eu la o cu voi
la noi se arata o zi superba
Nu aveti vesti despre Miruna?
Ioana,ce face Alexandra?S-a hotarat?
Mamidepuiuti,in curand voi testa si eu caruciorul,pana acum l-am scos in brate sau cu masina.
La Pigalle am facut si eu tortul de 1 an al Soniei
http://good-times.webshots.com/photo/2876479970103134728gHMWfx,
superb si gustos,acum pt botez ma gandesc sa il fac in Sanmartin,sau la pigalle,mai vedem(am f la un botez si am vazut tort facut in sanmartin,umplut cu crema de cioco si dulceata de visine...demential,iar la aspect semana cu cel al lui Alex)
Apropo,in ce zona stai?Eu nu stiu in ce parc sa merg cu bb,am unul mic aproape,iar in jurul blocului nu por iesi ca in fata lui e sens giratoriu
alexutzzza spune:
decenula nici io nu-s obisnuita cu mine asa matinala, dar s epare ca Yannis se obisnuieste cu mine asa, lasa ca e biiiiineeee, decat sa mi se scoale de 3 ori pe noapte mai bine somn de la 11 la 5.
Feta iau de aici din asta: http://www.olympos.gr/eng/feta.php
gratiana merci de raspuns, io ii mai dadeam musetel gol sau baby calm care are musetel, desi nu cred ca fac bine ptr ca baby calm are si fenicul, chimen si...MENTA. o sa incerc musetel cu chimen sau musetel cu tei, bine ca mi-ai zis
cris d ooof , imi pare rau sa va aud asa non stop nici nu stiu ce sa va mai fac sa va impac....
de Yannis
mamidepuiuti spune:
sa nu zc intr-un ceas rau ,dar cred ca am scapat de colici si noi...
iar cu dormitul... azi noapte iar de la 10.30[vorba lui cris d:unde-si tin ceasul ala,frate? ] pana la 4.30,supt pana la 5.30 apoi iar somn...trai,neneaca...asa ma invatz cu narav...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel neatza! suntem in a 3-a zi (si noapte) de agitatie.ieri nu am mai intrat ca eram cu creierii bigudatzi si mi-era sa nu zic ceva de care sa-mi para rau...nu mai vreau/sper la zile cu somn sau pauza, ci doar la o atitudine a la Xela Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Surprinzator sau nu, si noi exact la fel. Iar prin agitatie, eu inteleg reprize (multe) de plans neconsolat. Cu creierii, sunt la fel ca tine...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
alexutzzza spune:
fetili am imbulinat-o ....
maine e ziua maica mii si si asa imi tot scremeam creierii ce sa ii iau si de unde si mai ales cand si cum ma duc io la shopping cu gaza???
SI iata ca sa am spor au mai venit 2: o prietena are ziua de nastere azi, nici nu ma gandeam ca putem merge da a venit sotu ca ce de ce nu ma duc macar 2 ore ca sta el cu bb...si alta prietena...valeeeu si uitasem pana m-a invitat SUNT FLORIIILE !!! cand au mai venit si astea? si sambata se repeta povestea cu "2 ore macar"....sooo inca 2 cadouri de cautat, ales, cumparat....deci treb sa termin repede cu masa de dimineatza si ptr mine si ptr gaza, sa incerc s ail fac sa stea cuminte fara mine ca sa fac o baie sa mi usuc paru si sa o iau la colindat dupa cadouri....
de Yannis
Nik0le spune:
Stati asa, sa fac capitol nou.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Surprinzator sau nu, si noi exact la fel. Iar prin agitatie, eu inteleg reprize (multe) de plans neconsolat. Cu creierii, sunt la fel ca tine... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
la mine plansul neconsolat se termina intotdeauna cand ii bag bibe in gura, uneori nu stiu de ce plange ca abia a terminat de mancat o cantitate considerabila, dar se pare ca ia biberonu ca haple cand il vede si apoi se linisteste. De exemplu de 3 zile papa in timpul zilei cate 100, 120 ml la o masa maxim 140 dar seara plange rau dupa 140 si ii mai fac o masura (deci ajunge la 170-180) si apo ia rplange si pan la urma ajunge la 200-220 dar am priceput ca de aia plange, oricat mi s-ar parea mie de incredibil dupa atatia mililitrii el plange de foame!
de Yannis