Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

eu stau in nufaru 2 ...dar noi nu iesim "sa stam"...noi facem km,ca de... putin sport lui mami nu-i strica......avem traseu deja:cantemir,lotus,piata nufaru apoi prin cart de vile[ne cunosc si cainii deja...]

plimbat prin parc?ce parc?vise...vise...vise ...ca in 1 decmbrie daca merg in 15 min termin aleile...apoi ce fac?...ca noi am stat ieri de la 13.30 pana aproape la 17...ca era deja rupt de foame

btw...mi-e un dor de plimbatul prin parc=padure in germania......las' ca recuperez io...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DASTEFA,

IOANA,

DECENUELA, mai ai un pic si ma iei la AMR....io tot 64, de 2 saptamani, dar am comis torturi,negrese, mancat mult...deci zic merci ca sta si nu o ia in sus.. . de ieri m-am apucat de Montignacu' lu' andre-lina...greu fara paine/paste/mamaliga/zahar, ca eram fan. spanac a la decenuela, ieri, cu somon. niste branza si...un iaurt.plus supa crema de legume (cartofi iok, cica-s nutretz de porci si asa ajungi daca papi)

ce de poze faine. lorex, tare bine cu fotografi profi.

PLATEEA, multzam de LMA. ieri ma gandeam la tine, cand leganam fata de mama focului, dar degeaba..

si ma mai gandeam cu invidie la fetele care dau LP.Vi4i zicea ca se simte aiurea printre noi...pai cand sta fata la tzatza non-stop, zi si noapte, 3 zile in sir si in pauza in loc sa doarma urla, io zic ca nu suntem de invidiat deloc.

btw, Alexutzza, m-am apucat de carte..e din categoria "pediatru barbat, batran, care da sfaturi mamelor ce alapteaza". am mai zis ca eu ii cred mai putin pe astia...chiar, tu ai facut "tema" aia in primele 12 zile ca sa stii daca e de LM, LP sau combinat? cel mai aiurea mi se pare ca zice ca productia mamei e cat e in primele 2 sapt, ca nu are cum sa creasca. pai si cum ramane cu toate cele metode de crescut lactatia sau cu pusee de crestere, etc. ma rog, prea strict si taietor in carne vie ptr mine...

P.S. xela, mariucasara, voua va plang chiar daca-s in wrap?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput