Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)
Raspunsuri - Pagina 19
gratiana77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
NU stiam asta! multzam si in ce combinatie faci ce concentratie cati ml administrezi si cum? de cate ori pe zi? inainte de masa sau cum? si chiar merge? nu o s mai fie constipat? de Yannis |
Practic, doar musetelul e pt constipatie, dar daca il tot administrezi, pe o perioada mai indelungata, singur poate sa irite sistemul digestiv al bebelului asa ca il amestec cu tei. Un pliculet de ceai la 250 ml apa, dar pliculetul de tei il las in cana 5 min iar cel de musetel 10 min.
poze
gratiana77 spune:
Buna dimineata si din vestul salbatic!
Nu am mai baut o cafeluta de secole. Acum ma delectez cu ceaiuri anticolici si pt stimularea lactatiei.
Daca nu mai fumez parca nici cafeaua nu mai are acelasi farmec.
Azi e din nou o zi frumoasa asa ca avem de gand sa stam mai mult pe afara, mai ales ca azi e sarbatoare si nu avem de gand sa trebaluim.
Ieri ne-am cantarit si noi si avem deja 5,05 kg, putin mai mult decat ar trebui sar nu pot sa imi tin buburuza flamanda si sa o aud cum urla ca din gura de sarpe.
poze
xela_07 spune:
Eu stiam ca ceaiul de musetel e alergen, aveti grija cu el ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Miruna Mamidepuiuti,unde ai facut tortul pt botez?Am vazut ca avem acelasi model de carucior,esti multumita de el?Eu inca nu l-am inaugurat http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
la pigalle [umplutura foret noir]cu cacao,dar fiimiu nu s-a plans...
de carucior sunt multumita,am iesit si pe ploaie ,ne-a prins si viscolul si ninsoarea de sapt trecuta ,ca noua ne place afara[eu il tin si daca mai caraie]
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
si jiji a fc ieri dimi, a urlat aseara dar i-am pus comprese reci, a fc kk cam moale..vedem, temperatura n-a fc inca. sper sa fie ok. fetele ala de 4 luni se poate cumpara? io nu ma mai duc acolo la vaccin, prefer sa platesc sa mi-l faca darv sa fie in primul rand sterilizat si competenta pers. dr ala intreba asistenta pai ce-i jiji cobai? ii zic si la dr de fam daca se supara o schimb Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
se poate cumpara orice vaccin!
si eu am optat sa vina dr acasa sa-l vaccineze pe alex,la fel am procedat si cand era radu mic,tot acasa venea[aceeasi dr]
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza larisel a absentat de la sch 3...cu ocazia catalogului transmit si multumiri ptr raspunsul cu privire la decizie ca io ca nesimpoarca am uitat sa multumesc MIe ptr curatat ochii mi-a trimis cineva din grecia o data cu cadou ptr bebe o cutie cu vro 5 randuri a cate...multe , nu am numarat poate chiar 10 fiole de plastic cu un lichid alb.. sunt produse de Glaxo Smith Kline si le cheama clinofar sper ca-s ok, io cu alea am dat, nu stiu cat costa....inca mai am din ele ca repet au fost f multe, arunc ce-mi ramane dak nu fol in 48 de ore o fiola ca a zis sotu ca asa scrie (prospectu e in greaca dupa cum banuiti ) Si ca sa nu ziceti ca iar nu am lasat...desi e noapte afara: cafelutze aromate (cafea greceasca la ibric) pentru toate mamicile, am facut-o slaba sa mearga la alaptat! Cred ca de aku incolo eu o sa tot fac cafeaua ca vad ca Yannis s-a stabilizat cu somn de la 11 la 5 de 6 nopti consecutiv face asta... de Yannis |
multumim de cafea
decenuela spune:
fetili...sper sa nu cobesc...dar azi ma simt f bine...realizez ca nici macar nu pot dormi mai mult de 5 ore..dar nu-i bai...
am reusit asa contra cronometru cu jiji in balansoar sa fac shomotruiala zilnik ..iar pe la 9 ma duc sa iau negatia....
iar nu vreau sa zic tare dar dimi...aveam 67 kg va rog sa nu aruncati cu flori in mine...sa nu traga la cantar :D
azi papam peste...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA
xela_07 spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili...sper sa nu cobesc...dar azi ma simt f bine...realizez ca nici macar nu pot dormi mai mult de 5 ore..dar nu-i bai... am reusit asa contra cronometru cu jiji in balansoar sa fac shomotruiala zilnik ..iar pe la 9 ma duc sa iau negatia.... iar nu vreau sa zic tare dar dimi...aveam 67 kg va rog sa nu aruncati cu flori in mine...sa nu traga la cantar :D azi papam peste... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,8 LA NAIBA |
esti haioasa foc
xela_07 spune:
si sa nu uit de Ioana
HAI IOANA!! MAI E PUTIN, CURAJ!!!
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
esti haioasa foc Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
auzi, CUCONA...fara flori!! AM ZIS !!!!
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,8 LA NAIBA