Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

noi la schimbul 3 ca de obicei....

tot vroiam sa intreb pt ca stiu ca s-a mai disc. voi ce ser folositi ast la fiole? io am cerut la farmacie, la perfuzie si mi-a zis paai..ala e de perefuzie....a zis devkiki doar ca sa dau io 25 ron pe fiole sau chiar e diferentza?

jiji e putoare sta juma de ora si mananca evident c u ghionteli din partea mea...ca adoarme si dupa ce adoarme la 2 ore juma iar da trezirea k -i chioraie matzele.noi acu suntem la a 2-a treziere.

offf..biata ioana...nu stiu de ce mai fetelor dar la ce-am citit de la ea park naste pe a;ta lume...in grajdi cu tzatza floarea. ce naiba mai..o lasa sa se chinuie...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,8 LA NAIBA

si eu la schimbul 3

eu ser am luae din acela de perfuzii...la juma de kil asa mi s-a recomandat, ca nu are rost sa dau atatia bani pe fiolele alea.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

multumim de complimente!!

Alex, ce privire interesanta are bb yannis!
mai zi te rog o data ca nu am apucat sa notez ce spuzitoare ti-a zis dr sa pui pt intepaturile de la operatie, ca si pe mine ma inteapa si daca nu-mi trece pana la cumatrie tre sa fac ceva...

floricel, snitzele la cuptor??? cum vine asta??? eu stiu doar la tigaie..

mamidepuiuti, eu am cautat romazulan dar nu am gasit, o sa mai caut...i-au iesit si Iuriei cateva bubitze din alea rosii pe fata...maine am programare la pediatra!

repet intrebarea: la cat timp se vad pe BB efectele unui aliment care nu-i prieste?

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Diclac gel aplicatii pe cicatrice plus supozitoare cu ketonal ptr dureri de operatie si daca e umflata (la mine se umflase si intarise un pic pe linia operatiei)
NU stu dak ai voie pe spate, ideea e sa operatia nu e o supraf f mare, pe spate acu depinde ce ai sa nu fie juma de spate...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Noi am papat, am facut baite si acum pe mail ca am de treaba. Dar si cu un ochi la voi.

pentru Miruna si David.
Nu-mi vine sa cred, stafilococ in maternitate... Multa putere si Dastefei.

Felicitari luptatorului nostru! Creste ca fat frumos.

Foarte frumoase Iuria si Lorex.

Si Yannis s-a facut un smecheras..

Gratiana, ai dreptate, am incurcat prospectele. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=79" target="_blank">aici il gasiti pe cel de la baby. O sa vedeti ca e fix acelasi, doar administrarea e diferita. Ce vroiam eu sa spun este faptul ca ceaiul de tei nu este recomandat sugarilor decat in baita... Voi stiti altfel?

Eu cu editatul... am uitat multe lucruri din generala (eu de atunci n-am mai facut gramatica ) iar anturajele si limbile straine au contribuit si ele la . Asa ca daca am timp sa recitesc mesajul si sesizez greseli le modific. De cele mai multe ori insa nu le recitesc. Dar cum exista "succesuri" si "accesuri" sper sa nu va deranjeze foarte tare "dezacoardele" mele. Iar daca va deranjeaza, sa stiti ca pe mine nu ma deranjeaza sa-mi atrageti atentia. Din contra, pentru ca banuiesc c-o sa-l ajut pe Alexis la teme chiar am nevoie sa stiu cum e corect!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Alinan baby nu e acelasi cu Alinan Kids. Plantele sunt aceleasi dar concentratia difera. Eu ii dau si ceai de musetel amestecat cu tei pt a nu se constipa din cauza laptelui praf, lucru recomandat de mai multi doctori.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

NU stiam asta! multzam si in ce combinatie faci ce concentratie cati ml administrezi si cum? de cate ori pe zi? inainte de masa sau cum? si chiar merge? nu o s mai fie constipat?

de Yannis

Mergi la inceput

larisel a absentat de la sch 3...cu ocazia catalogului transmit si multumiri ptr raspunsul cu privire la decizie ca io ca nesimpoarca am uitat sa multumesc

MIe ptr curatat ochii mi-a trimis cineva din grecia o data cu cadou ptr bebe o cutie cu vro 5 randuri a cate...multe , nu am numarat poate chiar 10 fiole de plastic cu un lichid alb.. sunt produse de Glaxo Smith Kline si le cheama clinofar sper ca-s ok, io cu alea am dat, nu stiu cat costa....inca mai am din ele ca repet au fost f multe, arunc ce-mi ramane dak nu fol in 48 de ore o fiola ca a zis sotu ca asa scrie (prospectu e in greaca dupa cum banuiti )

Si ca sa nu ziceti ca iar nu am lasat...desi e noapte afara:

cafelutze aromate (cafea greceasca la ibric) pentru toate mamicile, am facut-o slaba sa mearga la alaptat!

Cred ca de aku incolo eu o sa tot fac cafeaua ca vad ca Yannis s-a stabilizat cu somn de la 11 la 5 de 6 nopti consecutiv face asta...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!

Eu daca tot nu dorm la ora asta ma bag la cafeaua lasata de alexutza ca tare buna tb sa fie .

Raportam ca de obicei multe treziri pe noapte, Mi-e atat de drag insa si mai mult sper sa am si eu candva nopti ca ale unora dintre vou ca uite chiar nu-mi mai pasa de asta acum. AM ZIS!

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

frumoaselor...cafeaua este fierbinteeee

BUNA DIMI...

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Mergi la inceput

neatza fetele..multumim de cafea...
noi ne-am trezit ca de obicei la 7...paparam oleaca sia cum ne scremem din toate incheieturile...sa veem ce-o sa iasa

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Niatza fetili...a venit ultimul pufulete sau nu? Sau inca va tine in suspans...vad acelasi titlu de catva timp si eram curioasa! Nu va suparati! Pup!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

s e pare ca a fost productiva rau frichineala....asa ca l-am schimbat si acum ne continuam masa

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lorex

multumim de complimente!!

Alex, ce privire interesanta are bb yannis!
mai zi te rog o data ca nu am apucat sa notez ce spuzitoare ti-a zis dr sa pui pt intepaturile de la operatie, ca si pe mine ma inteapa si daca nu-mi trece pana la cumatrie tre sa fac ceva...

floricel, snitzele la cuptor??? cum vine asta??? eu stiu doar la tigaie..

mamidepuiuti, eu am cautat romazulan dar nu am gasit, o sa mai caut...i-au iesit si Iuriei cateva bubitze din alea rosii pe fata...maine am programare la pediatra!

repet intrebarea: la cat timp se vad pe BB efectele unui aliment care nu-i prieste?

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Diclac gel aplicatii pe cicatrice plus supozitoare cu ketonal ptr dureri de operatie si daca e umflata (la mine se umflase si intarise un pic pe linia operatiei)
NU stu dak ai voie pe spate, ideea e sa operatia nu e o supraf f mare, pe spate acu depinde ce ai sa nu fie juma de spate...

de Yannis

NU SUNT OBISNUITA CU TINE...ASA MATINALA.

PT ACEA PLACINTA...CE FETA FOL...DIN AIA DE LA greci sau din comert de la noi...zic asta pt k sunt diferite....

poze

AMR....,8 LA NAIBA

Mergi la inceput