Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Cristina_C spune:
Si noi ne-am aprovizionat ieri si mai cumparam si maine de mancare, deja am hotarat ca, de Pasti, vom face sarmale, drob, miel cu spanac, nelipsita ciorba de vacuta (mama vroia tot de miel, dar noi am votat contra). Mama a adus lapte praf de care de mult imi doream (Raraul) si-o sa facem si ciocolata de casa. Apoi un cozonacel sau/si un chec in forma de miel. Daca ma intrebati pe mine, cel mai mult as vrea sa mananc urda, dar n-am vazut pe aici si sunt in cautare de branza proaspata macar...
Anina_n spune:
katty, uite, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18795/Pasca-fara-aluat/" target="_blank">reteta de pasca fara aluat ! Chiar am pus 2 plicuri de praf de budinca. Si uite, rezultatul de anul trecut ! Sa nu o scoti din tava, pana nu se raceste.
Cristina_C, uite ca, mai sunt care fac sarmale de Paste !
Gata, alerg acasa ! Mai am treaba si pe acolo.
O seara faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
cristina22 spune:
'neatza!
In sfarsit se insenineaza si la noi, dupa ce aseara am avut furtuna, tunete, fulgere, grindina...Avem un cais in apropierea unui geam si-l priveam cum il bate grindina si raman florile fara petale...
Nina-la ora aia inca la servici??Mamaaa!!
Ma gandesc si eu la pasca ta.Mersi, fur si eu reteta.E rapida, cum imi place mie.
Acum imi pica fisa ca nu cred ca am tava rotunda.Asa imi amintesc ca am aruncat-o, ca era tare descentrata.
Off, si aseara am fost la cumparaturi si am uitat.Paru' lung si mintea scurta
Katty-si noi am avut anul trecut musafiri, de Pasti.Anul asta nu s-a anuntat nimeni.Inca...
Cristina-m-am uitat si eu prin magazin dupa laptele praf.Ca te-am citit dincolo.Deci asta e secretul ciocolatei de casa.
Apoi, daca e buna la voi, profitati si cereti-i sa va gateasca, ca acasa
O zi faina!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
Poftiti la cafea, sa aveti spor la pregatiri sau la serviciu, care pe unde sunteti !
Cristina22, eram la mama, nu la serviciu.
Bafta la gasit o tava rotunda ! A mea este din aceea la care se poate da marginea deoparte.
A iesit soarele si la noi, dar un pic, ca tot avem cerul plin de nori.
Spor la treburi, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Francisca spune:
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Paste fericit!
katty spune:
Hello,
Nina, multumesc de reteta, arata tare bine, dar mi-am amintit de reteta de Prajitura cu branza si visine, a Cristinei 22, pe care mi-am salvat-o la momentul respectiv...acum stau in cumpana si ma gandesc pe care s-o fac...
Cristina22, deci ati fost in plina furtuna aseara, bine ca a trecut cu bine pana la urma! Sa stii ca laptele praf Rarau e cel mai bun pentru ciocolata de casa, sotul meu nu face decat cu de-asta (numai el face adica ciocolata de casa, eu nu ma bag!), e tare fericit cand gaseste!
Ma mandresc si eu cu o tava rotunda demontabila, pe aia o voi folosi la pasca!
Maine suntem libere, femeile, Andrei e si el in vacanta de azi, asa ca maine voi bucatari non stop, abia astept! Baza pregatirilor e maine (cozonac, ruladele (de ciuperci si de carne) si friptura), sambata ramane ciorbica, pasca si ouale vopsite!
Cristina_C, ce de-a pregatiri si la voi, si ce bine ca e si mama sa ajute!
Francisca, multumim de urari, inzecit sa vi se intoarca urarile si voua, sa aveti sarbatori linistite si fericite!
Cristina_C spune:
Francisca&Vlady, multumim din suflet, Paste fericit si voua!
DODO-pui, La multi ani Isabellei de ziua ei!! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa alaturi de fratiorul ei, Bogdan! Si Sfintele Sarbatori de Pasti sa va aduca lumina si multa fericire!
light spune:
La multi ani Isabella! Sa creasca fericita si sanatoasa!Dodo ne pui si poze?Nina sa stii ca nu am uitat reteta ta, tocmai mi-am cumparat niste budinca, sa o fac poimaine. Nu mi-a iesit mie asa pufoasa si crescuta pana acum (am facut pasca de vreo 4 ori de cand mi-ai dat reteta, anul trecut) dar a iesit delicioasa de fiecare data.Va urez tuturor inca o data Paste fericit si linistit!
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Multumim, Francisca !
Sarbatori fericite , pline de lumina, iubire,
bucurii si sperante implinite tuturor fetelor minunate, de aici !
Lucia, recitind comentariul tau la poza, chiar ma gandeam daca ti-am dat pana la urma reteta. Iese mai moale, intr-adevar, dar e delicioasa. Adauga in plus 1 lingura de faina. Poate ca e branza de vaci, acolo, mai apoasa.
Sa ne aratati cum v-au iesit preparatele, fetelor !
Spor la pregatiri, in continuare !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
Gabi_K spune:
spor la pregatiri!
Eu deja am cam terminat, mai am musafiri inca vreo 2 zile si gataaaa, noroc ca avem liber si luni, macar ne odihnim
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert