Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nina, pai sa stii ca nu am facut cu branza de vaci niciodata ci cu ricota si ma gandesc ca poate e prea grasa si densa, a si in loc d plic de budinca am pus plic de praf pt prajitura cheesecake, asa ca am doua motive sa nu imi fi iesit cum trebuie, a iesit insa f gustoasa dar lasa ca anul asta o fac cu br de vaci si cu pudding ca la carte.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

O cafea mare, sa ne ajunga toata ziua, ca avem nevoie, azi ! Diseara este si DPT.
Gabi_K, tu, deja ai musafiri ?
Lucia, bafta sa iti iasa pufoasa ! Oricum, la gust este delicioasa !
katty, deja s-a apucat de ea.
Eu maine o fac. Azi facem chec aperitiv de ciuperci, prajiturim si pregatim sarmalele. Ouale le-au vopsit aseara fetele mei mici, deja.
Nepotelele au plecat, pana la urma, azi dimineata la Toplita. Revin dupa Paste.
Maine facem ciorbita de miel si friptura de miel, ca a aparut intre timp, mielul.
Avem soare ! Pregatim toate' cele mai cu spor, nu ?
Sa aveti spor in toate, fete dragi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
Mercic, Nina, pentru sfaturi, cred ca a iesit dementiala pasca, am respectat reteta ad-literam, s-a bronzat un pic deasupra dar fara sa se arda, acum s-a racit si s-a si intarit, am pudrat-o si cu zahar. Primii doi cozonaci sunt in tava, asteapta sa intre la cuptor, mai am rulada de carna, am pregatit carnea, astept tava de cozonac ca sa o pot baga la cuptor si diseara muschiuletul umplut cu legume, ala e chiar banal...Noi maine vopsim ouale, tot maine mai fac o rulada de ciuperci si o crema de zahar ars...ciorbita inca stau in cumpana daca s-o fac sau nu, am tot cumparat, dar parca sunt prea multe deja!

Gabi_K, ce bine ca ai terminat deja pregatirile...felicitari!

Lucia, la voi vine cel mai repede Pastele ca sunteti cel mai la est...
Distractie placuta sau bucatareala placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va doresc un PASTE FERICIT, sananate si bucurii!

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 11+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!
Am ajuns de la ai mei.Am vopsit ouale, cu ajutorul lui Andrei.A desenat pe ele, cu carioca, niste masini.
Anul asta avem oua clasice.L-am lasat pe Andrei sa faca ce vrea.In anii trecuti le vopseam cu hartie creponata, cu vopsele sidef etc.
Maine voi pregati pasca.Pana la urma fac doua variante.Varianta Nina si inca una cu blat.

Francisca, Mari-presupun ca nu mai intrati.Asa ca va urez si eu PASTE FERICIT!!

Va pup si spor la pregateli!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

daaa, am deja musafiri... saptamana trecuta am avut o tura de 2 persoane, 3 zile, saptamana asta 3 persoane, 6 zile
E supeeer, mai ales ca stam in 2 camere 4 persoane (cu mama impreuna). Ne-am descurcat, no problem... dar deja sunt full cu mancare, cred ca ne vom multumi cu ce a ramas de la musafiri...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu ma uit la DPT...nu cred ca mai rezit muult,ca mi-e somn

Vad ca ati bucatarit azi...ouale le vopsesc maine,salata de ciuperci si friptura..ma bag si eu la pasca ca prea arata bine

Katty cum faci crema de zahar ars??

Cris oua pictate cu masini,super

GabiK cred si eu ca esi satula dupa atatea ture de mosafiri

Nina te uiti la DPT,daaa?

Lucia

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, da, m-ai prins !
Sunt niste populare foarte faine in seara asta si niste povesti frumoase la vals lent.
Te prinzi si tu in hora noastra cu pasca fara aluat ?
katty, sa vezi si ce gust delicios are !
Cristina22, foarte originale ouale voastre !
Gabi_K, conteaza clipele frumoase petrecute impreuna !
Gata reclama ! A fost mai scurta de data asta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu ma uit la DTP.

Spor la pregatiri!

Cristina, ce simpatic a fost Andrei ca a desenat masini pe oua!

Katty si Laura, sa stiti ca si eu tot maine vopsesc ouale! As fi vrut azi, dar a fost soare, cum spunea si Nina asa ca am profitat si am dus-o pe bunica la plimbare! Am fost la München la acvariile SEA Life si am urcat si in in Turnul Olimpic, sus de tot.

Mergi la inceput

Daca tot e atata reclama, am reusit sa incarc pozele de ieri cu pictatul iepurasilor si al oualor.
Cristina_C, frumos v-ati bucurat de soare !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput