Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Foarte frumos, am vazut! Au facut fetele&mama o treaba foarte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina_C
Spor la ultimele pregatiri, maine !
Noapte buna si vise placute !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!Trezirea lumeee!

Nina-ce frumoasa si ingenioasa masina de vopsit oua!! E cumparata de la noi?? Ce i-ar fi placut si lui Andrei, ca e mare pictor

Laura-de care friptura faci?
Eu ma bag la asta, in varianta diminuata cantitativ http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/25801/pulpa-de-porc-la-tava/

Cristina-si noi am avut vreme buna ieri.Am iesit in doua reprize pe afara.
Speram sa mai tina vremea buna!!

Azi sunt cu o mana in faina si cu una pe DC

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina22, ce harnicuta esti !
Masina de vopsit oua(chiar asa scria pe ambalaj), a fost cumparata de la Profi, la fel si familia de iepurasi. Dar din timp.
Luati o www.foreverswedish.org/020_coffee2.jpg" target="_blank">cafea si hai, la treaba, toata lumea !
Eu ma apuc de pasca fara aluat si apoi ciorba si friputura de miel.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Aseara am adormit,asa ca n-am vazut tot DPT

Nina ce frumoase sunt oualee..multumim de cafea.Cat de mare tre sa fie vasul ptr pasca,adica inalt tare??

Cris super arata reteta asta..eu o faceam mai clasic asa,da acum ma inspir de la tine

CristinaC si la noi vreme frumoasa.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

am mesterit pasca de la Nina.Super a iesit! Mersi, Nina!
Am mai facut una cu cacao, asta o duc la parintii lui C, maine.Asaaa, am facut si o crema de cremsnit si doua checuri.
Ioi, da' ce laudaroasa sunt!! Io nu ma mai suport

Laura-deci avem acelasi meniu!!

Mai astept raporturi!!

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata,
Raspund repede caci sunt pe calculatorul lui Andrei si se sfaraie pe langa mine ca vrea sa se joace!

Laura, crema de zahar ars e simpla, 8 oua mixate cu 250 gr. zahar si un litru de lapte, amestecul se toarna intr-o cratita in care s-au caramelizat 250 gr. de zahar, se da la cuptor cam 40-50 minute pana se rumeneste...nu mare filozofie!

Cristina22, originale intr-adevar ouale pictate de Andrei!
Deci te-ai prins si tu in hora pastii fara aluat initiata de Nina, abia astept si eu sa o tai!

Nina, masinarie din aia de vopsit oua aveau la gradi, nu stiam ca se gasesc si in comert! Frumos s-a implicat si Cristina in atmosfera sarbatorilor!
Andrei a taiat hartia creponata pentru cosuletul in care vor sta ouale...si acum il secondeaza pe tati la vopsitul si aplicatul decoratiunilor pe oua!

Poate mai tarziu pun si eu poze cu activitatile noastre culinare!
Pupici, spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am scos pasca de la cuptor...arata minunat,astept sa se raceasca sa pot sa o tai.
Friptura e la cuptor..il astept pe Andy de la tenis si vopsim si ouale si gataaa.

Katty multumesc de reteta,nu mai e loc si de ea acum da suna tare bine...si n-am facut-o niciodata

Cris ioi numa cu gandu la friptura sunt

Spor la treaba in continuare.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura-tocmai il hranesc pe C.Ii place tare mult.Adik ii pe spate
Am sa mai fac friptura asta!!Sigur!

Mie mi s-a ars un pic pasca de la Nina...

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am intrat sa va pun si eu poze cu pregatirile mele!

Cred ca toate ati/am terminat pregatirile!

Primiti si cele mai calde urari de PASTE FERICIT DIN PARTEA NOASTRA!!!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput