Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 10
cristina22 spune:
Frumoase poze, Katty.Mi-au placut mult ouale de dat si ultima poza.Ce mai, esti artista
PASTE FERICIT!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Sper ca nu te-am indus in eroare, pe nimeni de fapt, ultima poza e o felicitare de pe un site cu felicitari, la care am adaugat o urare pentru toata lumea!
Anina_n spune:
Foarte fain v-ati pregatit, katty ! Ce oua frumoase ati pregatit !
Cristina22, am patit-o si eu, cu pasca. A crescut asa frumos si apoi s-a lasat. Cred ca am copt-o la foc prea iute.
Anul trecut am facut-o prima data si mi-a iesit super.
Dar am sa mai fac si am sa-mi iau revansa.
Noi ne pregatim sa mergem la Inviere, sa aducem lumina, acasa.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Hristos a inviat !
Am adus lumina !
Am avut un oaspete de seama, pe insusi dl. presedinte Traian Basescu. Dar noi, nu am reusit sa-l vedem.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
light spune:
HRISTOS A INVIAT!Si noi am facut pasca, mai exact Liviu, el a vrut sa faca tot, eu doar i-am pregatit ingredientele si i-am spus ce si cum sa faca. A iesit mult mai bine ca anul trecut, pufoasa, tot asa, a crescut apoi s-a lasat un pic, inauntru in mijloc parea un pic moale dar inca nu stim cum e inauntru ca nu am taiat-o, o luam cu noi la verii cu care vom sarbatorii Pastele azi si pe micuta lor care implineste tot azi 3 ani.Maine suntem din nou invitati si sper sa apuc sa mai fac o pasca sa luam si acolo.
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Hristos a inviat!
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Nicoleta spune:
Am citit putin din urma, am vazut ca ati fost foaaarte harnice! Eu fireste ca nu am facut nimic. Sper ca si pe la voi este vreme buna, la noi in RmS este cald, bate putin vantul... Vom merge pe la tara... Suntem bine, inca putin cam obositi...
Cristina, sambata trecuta pe la 2 dimineata ce faceai? Am trecut prin Oradea...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
cristina22 spune:
Adevarat a inviat!
Nico-ce bine imi pare ca te "vad"!!
Deci ai vizitat Oradea.M-am gandit eu ca treceti pe aici!
Lucia
Paste fericit!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Adevarat a inviat!!!
Dragele mele, sper ca ati petrecut in liniste si relaxare, asa cum a fost la noi in familie!
Maine voi avea rol de gazda, dar va fi si maine frumos!
Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine!
Nina, am vazut si noi la stiri ca ati avut oaspeti de seama in oras, m-am gandit si eu la voi!!!
Lucia, super cu Liviu, ca a facut el pascuta, e si simpla reteta, n-avea cum sa nu reuseasca, zic frumos fiindca s-a implicat! Bravo!!!
Cristina22, Cristina_C, voi cum ati petrecut? Ce v-a adus iepurasul?