Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 6
katty spune:
Wow, Cristina22, aveti vinerea libera la scoala? Pe noi nu ne-au anuntat, dar mai au timp pana atunci, eu tot sper sa ne dea si noua, femeilor, liber de la munca, anul trecut au facut-o!
Bine ca nu v-am zis si de sambata, eu am fost la munca (am fost OS), pana la 14, intre timp sotul a facut curat luna in casa, eu cand am ajuns am mai avut de sters praful putin si am zis ca fac baia, dar fiindca eram obosita, a facut tot el curat si acolo !
Laura, la multi ani tatalui tau , si, bineinteles, soacrei tale!
Gabi_K, tinem pumnii lui Lili, eu sunt convinsa ca va recita minunat!
Cristina_C, deci voi deja sunteti in vacanta!!! Vacanta frumoasa!!! O sa aveti si vacanta de dupa Paste? In Romania e vacanta o saptamana dupa Pasti!
Francisca, sper ca esti mai bine acum!!!
Cristina_C spune:
Laura, la multi ani sarbatoritilor!
Gabi, sigur ca ii tinem pumnii lui Lili, sigur o sa recite frumos! Succes mai departe la inot!
Robert are vacanta o saptamana inainte de Pasti si una dupa. Multumim de urarile de vacanta, vi le intoarcem si noi acusi!
Gabi_K spune:
Multumim... plecam imediat la sinagoga.
Vinerea vor fi liberi, asta e aproape 100% Ma refer la scolari, dar si la noi la serv. de da de Vinerea Mare zi libera.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi-zi-ne de Lili.Hmm... micutza de ea, auzi, sa recite in ebraica.
Deci asa stii si tu ca e liber in Vinerea Mare.Ce bine ar fi, ca Andrei abia se trezeste dimineata, de cand cu ora de vara.
Azi mi-am propus sa aranjez prin curte, ca arata ca dupa razboi.Merg sa cumpar flori, pamant, ghivece etc.
Oricum, decand cu iepurasu' e vai si amar de florile pe care le am, ca le papa
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Offf, emotii mari am avut, dar a fost ok.
Am ajuns acasa la 11 seara, vai, abia am reusit sa ne trezim azi.
Cred ca primele doua ore nu se va opri din cascat of numai sa nu adoarma...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Buna dimineata si .
Ce mai faceti fetelor?Prinse in febra pregatirilor de Paste.
Ce pregatiti bun ?
Eu am sa fac cateva salate:boeuf,vinete,ciuperci si ton..ca vom fi plecati mai mult la mama si la soacra,asa ca le duc si lor.Friptura,oua rosii,chiftelutze ca le plac copiilor tare mult si ca praji :Tiramisu a la Katty.
Cozonaci face soacra,drob face mama
Cris noah ce ati cumparat ??
Gabi felicitari ptr Lili
Andy maine pleaca la teatru si cu asta sper ca am terminat
Toata lumea la raport
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Neata!
Laura, multumim de cafeluta!!
Ne apropiem cu pasi rapizi de Pasti!
Eu fac maine cozonacii, vineri fac rulada cu ciuperci si rulada de carne cu oua fierte inauntru(as fi facut si eu chiftelute ca-s mai bune, dar imi ia mult timp, dar e si asta o idee), sambata ciorba radauteana, muschiuletul umplut la cuptor, si vopsim ouale, poate, daca mai am timp si o crema de zahar ars !
Cam asta e ce mi-am propus, sa vedem si cat am timp sa fac!
Gabi_K, felicitari pentru Lili, eram sigura ca o sa fie bine!!!
Pe noi inca nu ne-au anuntat ca nu se vine vineri la scoala, sunt unele clase din scoala care i-au anuntat pe copii, sa vedem si noi!
cristina22 spune:
'neatza!!
Ce fain ca ploua...
Laura-'poi am luat tot ce mi-am propus, ca io-s sefu':gratar, pamant, jardiniere, panselute.Cel mai mult ma incanta rododendronul...apoi sa vedem daca ii va placea la noi.
Katty-pfuu' cate ti-ai propus sa mesteresti.Le vei face, ca esti harnicuta
Noi suntem invitati la masa, duminica, la parintii lui C, iar luni la ai mei.Dar vreau sa fac pasca, in premiera.Am vazut o reteta in revista practic.E cu blat.Asta vreau sa-i duc soacrei.
M-am gandit la un cremes, o friptura si cam atat.
Sincer, eu imi doresc sa mananc branza proaspata, ceapa verde, ridichi, oua rosii si sunca
Andrei e cu muci...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
, dragi mamici !
S-a dus soarele si la noi. Cred ca vom avea un Paste friguros si ploios, ca asa a fost si de Florii, la noi.
Azi s-a aflat si la fetele mele la scoala, ca vineri e liber, iar maine au ore doar pana la ora 11. Cristina, deja m-a anuntat ca merge direct la gradi, maine, de la scoala.
Preparate gustoase aveti, fetelor, in meniurile voastre !
Cristina22, eu chiar asta am sa fac, am sa mananc branza, sunca, ridichi, ceapa verde si oua rosii, pe langa salata de vinete, friptura de pui, un chec aperitiv cu ciuperci si o ciorba acra de vacuta. Iar dulce, am sa fac pasca fara blat cu multa branza de vaci si stafide(cum imi place mie!) si o prajitura cu nuca.
Sa va mai spun ca fetele cer sarmale ?
Ne mai "vedem" si maine, ca voi lucra, chiar si vineri dimineata.
O zi faina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Iar dulce, am sa fac pasca fara blat cu multa branza de vaci si stafide(cum imi place mie!) si o prajitura cu nuca. Sa va mai spun ca fetele cer sarmale ? Ne mai "vedem" si maine, ca voi lucra, chiar si vineri dimineata. [/navy] O zi faina, in continuare ! Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Copilasi din 2002 Minunatele Scorpiute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump ! [/font=Comic Sans MS] |
Stii Nina, ca ma tenteaza si pe mine pasca fara blat? Poti sa-mi zici si mie ce reteta ai tu? Am gasit o reteta intr-un click (ziar) in weekend, dar as vrea ceva testat!
Aici a fost urat dimineata, acum s-a mai inseninat!
Cristina22, daca n-as avea musafiri (adica finii) si eu as merge mai pe usurica, dar asa trebuie sa am masa ca la carte!