Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Sinzi, sa aveti o vacanta frumoasa si relaxanta! AM sters, cine stie cine citeste...
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Sinzi, sa aveti o vacanta frumoasa si relaxanta! AM sters, cine stie cine citeste... ----------------------------------------------------------- Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata! |
Nicoleta, am sters si eu
Nicoleta spune:
Cristina, multumesc. Va povestesc eu la intoarcere...
Gabi_K spune:
Sanzi, Nicoleta, drum bun! Va asteptam cu muuulte poze!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Va doresc de pe acum din suflet sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucurati impreuna cu ei de aceasta perioada plina de semnificatii si de credinta!
cristina22 spune:
repede, repede si eu sa apuc sa o pup pe Nicoleta si pe Sanzi!
Drum bun, vacanta frumoasa!! Poate reusiti sa mai intrati sa ne vedeti
Sunt prinsa in lucru.Cand ma mai eliberez intru la povesti!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Am ajuns si eu de la curs!!!
Drum bun si vacanta frumoasa, Nicoleta si Sinzi!
Scriu mai tarziu, sa citesc si in urma ca vad ca ati luat avant!!!
light spune:
Hehe, hai ca m-ai facut sa rad Nicoleta cu pozele cu oalele. S-a nimerit sa fie una la inceput si una la sfarsit asa ca le-am bagat acolo.Cristina C, nu cred ca e traditie, pentru ca anul trecut nu a fost nicio parada din cate imi amintesc, dar cine stie, poate ma insel... Anul trecut stiu ca li s-a facut o prezentare, cu film si povestiri despre invierea lui Isus, a fost foarte frumos, apoi le-au dat suc si prajituri. Anul asta vad ca venira cu ideea cu palariile. O sa vedem la anul ce va fi.Nicoleta drum bun si distractie placuta!
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Nicoleta si Sanzi ,drum bun si distractie placuta.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Anina_n spune:
Nicoleta si Sinzi, drum bun, sa ajungeti cu bine, vacanta super faina si Paste fericit, va doresc !
Un weekend cu mult soare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !