Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ce or fi patit copiii nostri de se trezesc obositi? Si Liviu azi dimineata abia a deschis ochii, zicea ca e obosit.De vreme nu mai zic, vant puternic, frig, 17 grade simtite ca 13 din cauza vantului, ploaie din cand in cand... Nicoleta imi pare rau ca ai primit vesti proste din Ro.M-am uitat la pozele voastre si constat cat de mult seamana Stefan cu sotul tau si Matei cu tine. Matei pare ca a slabit si s-a inaltat, sau e de la tunsoare?Cristina 22, patutul nu e extensibil, e chiar banal, sunt niste scanduri ce se pun ca baza dupa ce se monteaza lemnele laterale cu aparatoarele si salteaua.Vroiam sa scriu mai mult dar nu ma lasa Victor, trage de mine si face scandal si trebuie sa il tin ocupat ca Liviu s-a bagat la somn si ii trebuie liniste.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, Matei a mai slabit in calatoria asta, ca abia daca a pus gura pe mancare... la fel si Stefan, caruia i-a fost rau luni dimineata, cand sa plecam de la parintii mei (a vomat...). Numai eu am scapat de fix 300g... Nici nu vreau sa ii cantaresc, sa nu ma apuce alte alea... Matei se plange de durere de gingii... are scaune care miros mai acid... Uf!

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Gabi am fost la dr.Constantinescu,la Pelican..e dr.mea de ani de zile.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Laura multzam, azi m-am programat, mergem maine la dansa cu Lili. Se tot plange de dureri de ochi, si in plus, mi-a facut si o conjunctivita de la piscina

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Stefan mi-a spus vineri ca o fetita de la ei din clasa are paduchi. Azi am primit o foaie de la hort, in engleza, despre ce sunt paduchii si cum sa putem scapa de ei. Brrr....

Mergi la inceput

Stefan ne-a aratat intr-o poza care este fetita de care ii place cel mai mult di clasa lui, Helena, cea mai mica din clasa... cea mai slabuta... una dintre colegele si colegii ai caror parinti nu raspund la salut... L-am intrebat de ce ii place de ea si a zis ca asa ii place lui de ea! Si nu, nu se joaca impreuna fiindca Stefan "uita mereu sa o intrebe daca vrea sa se joace cu el".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ah, aveti si voi din astia? Nici mie nu-mi raspundeau unii la salut la inceput la gradinita si de asta nici nu i-am mai salutat atunci. Ironia a facut ca, peste 1 an, au venit la mine tot ei, foarte amabili, pentru ca ai lor copii se imprietenisera cu Robert si vroiau sa se joace neaparat cu el dupa amiaza, asa ca trebuia sa aranjam vizite. Am acceptat, de dragul lui si de dragul socializarii, intre timp unii mi-au devenit cunostinte apropiate, mi se par oameni de treaba dar sotul, care e mai ranchiunos si mai critic, imi mai aminteste uneori de inceputuri. Dar eu nu ma gandesc decat la copii. Uite-asa si-a facut 2 prieteni foarte buni si inca 3 din categoria "buni".
Multa sanatate bunicului! S-auzim numai de bine!
Am remarcat si eu poza in care baietii se plimba de manuta si mi s-a parut ca Matei a mai crescut. Am vazut c-a primit si el bicicleta.

De cand a inceput scoala nu s-a dat alarma cu paduchii, dar la gradinita mereu vedeam anunturi. Oricum, la Robert nu au tras

Am inceput si noi scoala, si tare s-a mai bucurat ca si-a intrat din nou in ritm. Totusi i-a fost cam greu sa se scoale la 7. Se vede treaba ca vacanta a fost cam lunga pentru ca, ajuns printre primii in clasa, nu si-a mai amintit unde e locul lui (asta e si din cauza ca invatatoarea i-a tot mutat la 3 saptamani ca sa se obisnuiasca unii cu altii)

Gabi, tinem pumnii maine pentru Lili! Si Robert cand mergea la bazin avea ochii rosii, dar a scapat de conjunctivita.

Cristina, categoric Andrei cu "toata viata!", ce simpatici sunt cand vorbesc asa de serios!
Deci va pregatiti iar de petrecere

A trecut deja 1 an de cand a plecat Emma, da, stiu ca tot in preajma Pastelui era...Sa-i fie somnul lin! Ce frumos ca pastram montajul lui Doris la inceputul capitolului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

culmea, conjunctivita a cules-o de la piscina unui hotel, nu de la bazin
Azi a fost la bazin la curs, plus prima zi de scoala, a fost tare obosita. Dupa masa s-a pus sa invete alfabetul, ca dau test miercuri, saraca la fiecare greseala a inceput sa zica de la A din nou, plangand, iar gresea, iar de la A... abia am convins-o sa mai faca o mica pauza. Nu o fortez, insa e tare constiincioasa si ambitioasa, si mi se rupe sufletul cand vad cata vointa poate avea, numai sa tina pasul cu ceilalti.
La inot incepe sa se mentina la suprafata, insa nu stie sa-si tina picioarele intinse apropiate, degetele lipite ca rausca, deci mai avem ce lucra pana la urmatorul campionat mondial de inot

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

salut.

Gabi, cum este, ochelari sau nu? Ce-mi place de micuta ta ca este ambitioasa!! Nu e rau deloc, dar nici asa, sa planga...

Cristina, daaa, sunt si pe aici o gramada care nu saluta! Mai rau e ca nici nu raspund la salut, de te simti as naspa dupa... Partea rea era cand nu ii raspundeau colegii lui Stefan la salut. Acum nu se mai plange... si cred ca nu prea ii mai saluta nici ei... a uitat si de "multumesc", si de "cu placere", si sunt sigura ca este infulenta lor... fiindca el spunea si, si... si "te rog"... Acum cautam cursul ala de care va povesteam... trebuie sa vorbim deja cu cineva, dar as vrea mai multe variante, din care sa alegem...

Care ati furat primavara?? Pliiizzz, mai dati-o si altora!

Mergi la inceput

Sa va povestesc... Vineri Stefan si-a uitat penarul la scoala. Norocul a facut sa luam din Ro un penar, de acasa, echipat, dar "folosit". Ei, luni l-a uitat pe ala la scoala si l-a adus pe cel de vineri.. Ai vostri sunt uituci? La noi nu e prima data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!
Eu cred ca asta e varsta la care mai uita.Au si ei suficiente pe cap, e normal sa-si mai lase cateceva si prin banca.
Ce nu uita Andrei este sa-si aranjeze creioanele in penar.
Unul dintre penarele lui e din acela gata echipat.Vreau sa va zic ca si acuma cand aproape e gata cl.I, penararul e intact, in sensul ca pastreaza exact ordinea cromatica originala a creioanelor in penar si le mai si aseaza cu scrisul acela de pe creion in sus, la unison, de zici ca sunt la expozitie.

O zi faina!!
La noi e noros...dimineata ploua...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput