Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, Andrei este deci flegmatic! Stefan mai sangvino-coleric...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Poftiti la www.mymym.com/ar/Coffee.jpg" target="_blank">cafea!

Nicoleta sa stii ca si Vlad mai uita cate o carioca, guma de sters, o singura data si-a uitat vestuta de la uniforma ... dar are noroc ca a doua zi le recupereaza

Cristina22, ai un copil de nota 10 cu *
Si Vlad are un penar frumos, echipat cu forfecuta, guma de sters, carioci si creioane colorate (e mare cu 3 compartimente - sora mea i l-a adus din Italia si e cu Power Rangers, ca nu a gasit cu Spiderman, dar i-a luat ghiozdan cu Spiderman ) ... seara le aranjam pe toate la culoare ... e un fix de-al meu mie asa imi place sa le vad ... iar cand vine Vlad de la scoala, ori sunt puse la gramada in penar ori sunt aruncate prin ghiozdan ... ce sa va mai zic ... imi vine sa ma sui pe pereti

Si noi avem vreme urata , ploua

Cine are soare sa trimita si la noi!

Sa aveti o zi frumoasa in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Si Stefan la fel cu culorile, Francisca... La el este al doilea rand de culori, ca primele s-au "consumat" (de atata folosit si ascutit)! Si mie imi place sa le vad aranjate... si el tot cu ele gramada vine... sau cu ele lipsa, unele... Cu vremea, si eu as vrea o schimbare, cat mai repede! Ca ploua de muulte zile. Nu vreau soare, dar macar sa nu mai ploua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

flegmatic zici?hmm...ma bag la studiu sa vad ce tip temperamental e
Vai, da' sa nu credeti ca la noi toate arata ca penarul.Nuuu, restu'-s normale.Asa cum trebuie sa fie la un baiat de 7 ani:cate o coperta indoita, cate o ureche de magar, carti imprastiate prin camera.Aaaa, chiar ieri si-a uitat caietul de scriere pe undeva.Presupunea el ca in banca

Noah, sa vedem cine e harnica-harnica si ne onoreaza ca un nou capitol...

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Penarul: fiimea in cls.I cand avea de scos ceva din penar (in timpul orelor) scos penar din ghiozdan, dupa folosirea obiectului pus la loc, ordine in penar si pus penar la loc in ghiozdan. Invatatoarea deja nu mai stia cum s-o convinga sa-si lase penarul mai la indemana
Acum i-a mai trecut boala asta. Are penar mai simplu, unde culorile-s varsate, nu din ala cu trei fermoare, si penar tip tub.

Avem ochelari, miopie mica, numai la tv si calculator. Din cauza asta a si facut ieri o criza de nervi ca vrea si pe strada si la scoala, ca acasa n-o vede nimeni cu ochelari Conjunctivita s-a dus de tot.

Azi mergem sa cumparam rama si sa facem comanda la ochelari. Ieri am fost intr-un singur loc, dar acolo i-a placut o singura rama, ii si statea bine cu ea, insa era ceva foarte slab (din sarma), eu as vrea ceva mai rezistent, si mai ieftin, fiind vorba de un moft trecator (sper).

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata!

De la inceputul scolii, creioanele colorate ale lui Robert au devenit din ce in ce mai mici de la atata colorat si ascutit, dar nu vrea sa le schimbe inca... le da enorm de colorat, si nu numai la desen, chiar si la mate. Iata, ieri a avut niste socoteli cu minus care erau scrise pe niste mere si pere dintr-un mar, respectiv un par si, fiecarui rezultat ii corespundea o culoare, de exemplu, trebuia sa coloreze tot ce-i dadea "3" cu galben, apoi alte rezultate cu alte culori. Pe aceeasi foaie era desenata o fetita cu codite si rochita cu volane si peste tot pe ea erau scrise socoteli. Primeste des teme din astea, si ieri s-a si amuzaz cand a trebuit sa coloreze unele fructe maro sau mov!
El are penar de la Scout, l-am luat odata cu ghiozdanul Scout si, tot asa, era echipat cu de toate: creioane, carioci, linie, ascutitoare si radiera si pe fiecare a trebuit sa ii scriu numele!

Cristina, felicitari lui Andrei pentru "intretinerea" penarului si pentreu ca pastreaza ordinea culorilor! Robert n-o face intotdeauna, uneori ma mai lasa pe mine, dar culorile le punem la nimereala. La inceput le punea si el exact asa cum erau din magazin.

Nicoleta, pai spuneam eu ca Robert si-a uitat luni, dupa vacanta, locul in banca! Inainte de vacanta de iarna si-a uitat chiar penarul pe banca dar l-a gasit in acelasi loc! Bine ca nu-si uita mapa cu temele si bine ca nu le da toate caietele acasa ci doar pe alea pe care are a doua zi tema. Restuol raman in banca sau le ia invatatoarea la corectat. In primele zile de clasa I am vazut destui copii care si-au uitat chiar ghiozdanul. Ii trimiteau mamele inapoi dupa el.

Si aici ploua, si maine mai ploua, apoi am citit ca se face frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Moama de cand n-am mai scris...acus vine weekendul!
M-am lenevit, de fapt ieri am si fost la curs, si cand am ajuns n-am mai avut timp, seara e stapan Andrei peste calculatorul lui, pe-al nostru il deschidem din an in pasti!

Lucia, intrebai de ce se trezesc copii nostri asa obositi, luni dimineata s-a trezit Andrei al meu vesel ca o floricica si cu chef de scoala, nici n-a fost nevoie sa trag de el, ce fericita am fost..., ma gandeam ca la cum l-a obisnuti buni in vacanta (cu culcat tarziu seara si sculat tarziu), o sa am probleme...problemele au venit seara, cand venit domnul dupa semi, era tuflit rau, cu chiu cu vai a mancat putina ciorbita si un snitel sau doua, si s-a dus la televizor unde a adormit butelie...a dormit pena la 7 si ceva sera, cand l-am sculat ca mi-era frica ca nu va mai dormi noaptea, asa a fost, l-am culcat la 10 (mai tarziu ca de obicei), iar la 11 nu dormea inca...acum si-a revenit, dar a fost greu!

Nicoleta, Cristina_C, m-ati omorat cu paduchii "vostri"! Eff, nu credeam sa aud asa ceva! Doamne iarta-ma!
Nicoleta, si Andrei uita, uita lucruri, uita cartela de la masa, uita multe! Deja nu ma mai ingrijorez, ieri ne-am dus si i-am facut card nou pentru masa ca ne-a zis ca l-a pierdut, si cand am ajuns acasa l-a descoperit in penar, acum are doua!

Gabi, felicitari pentru inot, incet incet o sa fie bine! M-a amuzat dorinta ei de a purta ochelarii peste tot, draga de ea! Si povestirea despre cat e/era de ordonata si grijulie cu lucrurile ei!

Cristina22, ce ordonat e Andrei, bravo lui, al meu isi tine in ordine lucrurile in penar, dar nu chiar asa!
Eu sunt harnica, dar o astept pe Nina sa faca capitol nou, n-a mai facut de mult!!! Ninaaaaaaaaaaaaa!

Francisca, ce cafea, yammiiii! M-a atras imediat sa scriu! Si la noi cred ca se lasa cu ploaie pe seara, deocamdata e un inorat luminos, adica lipseste soarele, dar nici nu e intunecat, daca intelegeti ce vreau sa zic ..

Azi am platit excursia lui Andrei de la fabrica de ciocolata, acvariul si delfinariul din Constanta, martea viitoare, am tras noi de el sa mearga pana la urma, e o ocazie sa petreaca cu colegii si altfel decat la scoala, nu vroia ca nu merge prietenul lui Rares, pana la urma l-am convins, o sa stau totusi cu inima stransa, ca e drumul lung si ziua la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sunt curioasa cum au invatat copiii la scoala sa faca scaderi mai lungi, cum ar fi 10-1-4, Robert a venit ieri cu asa scaderi si eu i-am zis sa scada mai intai din 10 pe 1 si, din cat ii da, sa scada 5, iar el mi-a zis ca i-a invatat sa adune mai intai 1 cu 4 si rezultatul sa il scada din 10. Da, e mai simpla metoda asta, uite cum complicam eu viata copilului.

Katty, te inteleg cu grijile! Si eu imi fac o sa-mi fac intotdeauna! Bine ca l-ai convins sa mearga in excursie chiar si fara prieten si ai incredere ca totul o sa fie OK si-o sa vina acasa foarte incantat, cu amintiri placute si... cred c-o sa primeasca si multa ciocolata (cand eram mica am fost la fabrica de paine de unde-am primit o paine proaspata care mi s-a parutceamai buna din lume, de parca nu mai mancasem pana atunci si asta pentru ca era direct de la sursa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

eu am emotii maaari la gandul ca va merge VREODATA in excursie.Si inca nici nu e nimic planificat...
Daca mai e cineva ca mine, as aprecia sa ma inteleaga...

Katty-sunt convinsa ca ii va place lui Andrei.Cum zice, Cristina, va avea amintiri faine.Sa speram ca vor avea si vreme buna

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Cu excursiile... si eu sunt panicoasa tare! Dar cum aici i-au tot scos, paarca m-am mai obisnuit. Sa vedem cum va fi cu excursiile mai lungi si mai departe de casa...

Cristina_C, pai locul in banca nu e acelasi lucru daca-l uita. Ca doar nu si l-a uitat... acasa . Dar cum zici de penar... siuite ca mai sunt si altii uituci (eu tot sper sa ii treaca, dar mai am pe cineva in familie uituc si nu are leac, deci am ceva emotii...)... este adevarat ca sunt cu multe pe cap si ei micutii, dar ce vor face mai tarziu? (ce faec si A, uita umbrela in tramvai, isi cumpara alta... uita jucariile pentru copii in Ubahn, cumpara altele etc.)

Mergi la inceput