Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Salut.
Laura, ce distractie! Andy clar s.a simtit bine, mai ales ca tot acolo vrea si la anul... Si Andrei s-a simtit bine! Mai ales dupa, si eu m-as fi simtit, cu sampanie si tort!
Lucia, suna bine ce zici tu, distractie in aer liber, dar daca sunt inca muciosi, mai bine amanati. Sanatate si sa treaca repede mucii.
Noi suntem in casa, iesim curand... dar este frig si innorat... Pai nu trebuia sa fie primavara??
------------------
A venit primavara!
Cristina_C spune:
Dar vad ca petrece lumea fara incetare.
La fel e vremea si aici, ca la Viena. Primavara nemteasca are toane si, din experienta mea cu ea, stiu ca altadata incepand de prin aprilie erau niste ploi violente cu tunete si fulgere asa ca eu zic ca inca e bine asa
Cristina, dar voi petreceti, nu gluma!
Laura, se vede ca s-au distrat copiii! Ce bucuros a fost Andy!
2 ore de petrecere sunt numai bune, nici prea mult, nici prea putin - si la Robert la scoala este o masa din aia cu jucatori de fotbal si se mai joaca in pauza
Lucia, e mai bine sa stati in casa pe asa o vreme. Sanatate si succes la scoala! Si noi am pregatit ghiozdanul pentru maine.
Duminica placuta tuturor!
light spune:
Farmers market, este o piata care se tine in fiecare a doua duminica a lunii, unde taranii aduc produse din productia proprie la vanzare. Am fost in primul an cand am ajuns aici, apoi nu am mai apucat, in primul rand ca se deschide foarte devreme si noi nu suntem matinali deloc.Pe langa produse alimentare, fructe si legume cumparate direct de la producator, mai gasesti si o gramada de alte minuni, ca in targurile de pe la munte. In fine, a fost o vreme urata, cu vant puternic si frig si nici devreme nu ne-am trezis, apoi copiii muciosi, asa ca am renuntat si de data asta. Mi s-a pus pata sa cumpar patut de toddler pentru Victor, ca avea unul de voiaj in care oricum nu dormea ca doarme cu mine dar daca tot am vazut patul asta foarte ieftin am zis ca poate il mai pun din cand in cand sa doarma acolo mmai ales ziua si eventual ii mai luam niste protectii sa nu cada. Are doua laturi de protectie dar nu pe toata lungimea patului, cam asa arata:http://202.92.83.61/baby/products/cots-cribs/mothers-choice-toddler-bedNOi l-am luat cu 119+80 salteaua. Acum, nu o sa imi para rau daca nu doarme prea mult in el la stadiul asta, dar cu siguranta il vom folosi pana la urma pana pe la vreo 6 ani.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata, sa aveti o zi si o saptamana minunata!
Am inceput azi scoala, mare bucurie, de fapt cred ca peste tot a fost!
Nina, am citit programul tau de noapte, cu verificarea glicemiei Cristinei, esti super-mami, cu adevarat invingatoare, Cristina e norocoasa sa te aibe, voi sunteti norocosi ca o aveti! Felicitari! Aren dreptate cand zice ca ea mananca sanatos! Corect punctul ei de vedere, cata intelepciune si maturitate pentru un copil de doar 8 ani!
Francisca, nu te-a laudat degeaba Nina, ai niste decoratiuni super! Am vazut ca s-a descurcat bine Vladut pe role, nu?
Cristina22, ce povesesti tu aici? Cum sa aibe un baiat din cls. a II-a care sa-i care pumni??? Bine ca l-a ignorat Andrei, dar poate ar fi trebuit sa vorbiti si voi cu acel baiat...zic asta, fiindca am avut si noi un episod acum ceva luni, identic, si am vorbit frumos cu acel copil si copilul a inteles, era un copil de clasa a III-a deci tot mai mare!
Am inteles ca ai avut o zi tare placuta cu Andrei pe post de asistent, vineri la munca!
Ne-am uitat si noi la DPT, dar am adormit in pauza dintre duel si partea a doua, obosita tare... am revazut a doua zi!
Am vazut ca ati tinut-o din petrecere in petrecere, bravo!
Sinzi, dragut David, emotionant, cum baga ei totul in cap, si, la momentul potrivit, iti livreaza cate o "perlutza" din-asta draguta! Ma refer la faza, cu "mami, ma bucur tare ca nu mai esti sclava!"...m-a amuzat!
Cristina_C, intrebai, Andrei nu rezista niciodata pana la capat la DPT, adoarme intotdeauna in timpul reclamelor, cam in jur de 12 noaptea...
Lucia, deci au inceput vijeliile??? Brr...la noi se chinuie inca primavara sa apara...e soare, dar totusi frigut!!! Mi-a placut cum arata patul...arata super...si chiar ok pretul!
Laura, am vz si eu pozele de la party, se vede ce distractie a fost, tortul arata super...ai sters vre-o poza? N-am vazut nicio poza cu familia la sfarsit...
Nicoleta, super pozele, ii sta tare bine tunsulica lui Matei!
Nicoleta spune:
Nu stiu cum este vremea la voi, insa la noi este urat tare... 8 grade si ploouaaa mocaneste!
As fi vrut sa scriu si eu o scrisorica frumoasa, dar nu prea-mi gasesc de la o vreme cuvintele... Azi am vorbit cu bunicul meu care nu se simte bine, a zis ca il dor oasele si apoi, incet, a adaugat ca "Se apropie moartea...". Mi-a inghetat sangele in vine... Avea o voce slaba, venita cumva de departe... Mi-au trecut prin minte imaginile cu unchiul meu bolnav, cu ochii tulburi, agatandu-se de viata... in spital... urmand sa se opereze... Uf! In ultimele 2 luni au fost 2 decese in familia noastra... Greu, am mai citit ca pe 10 aprilie s-a dus Emma... uitasem data...
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
Francisca spune:
fete minunate!
Poftiti la cafea sper ca va placa!
In primul rand, va multumesc din suflet pt. aprecieri!
Nina, eu am rezistat eroic pana la sfarsit la DPT ... Vlad a adormit destul de repede, de data asta nu l-a incantat foarte tare stilul MJ
Nicoleta ce poze frumoase am vazut ... E frumos cand ii vezi pe cei mici ca se plimba de manuta si se joaca impreuna, iti este mai mare dragul sa ii privesti
Vlad sufera foarte tare ca nu are cu cine sa se joace ... simte lipsa unui fratior ...
Lucia, multa sanatate lui Liviu si lui Victoras! Si de ei imi este tare drag sa ii vad impreuna
Imi place tare mult patul ales pentru Victoras!
Este adevarat ca si Vlad este pasionat de Spiderman si de playstation lui ii plac jocurile cu curse de masini, motociclete... Liviu pe care le prefera? La voi sunt tot asa de scumpe?
Partea cea mai rea, la noi, este ca nu are partener de joaca si atunci ... ma innebuneste pe mine sa ma uit, ca sa nu stea singur ... pe sotul il tot roaga sa se joace cu el ... e foarte "distractiv"
Laura, am vazut si pozele voastre, foarte frumoase in special ultima cu toata familia, superba!!!
S-a vazut ca Andy s-a simtit foarte bine
Cristina22, l-am remarcat si pe Andrei
Deci voi din petrecere in petrcere ...
Katty, Sinzi
Cristina_C, deci si voi ati inceput scoala, nu stiu ce aveam impresia ca Robert mai avea o saptamana de vacanta
Vlad s-a trezit foarte greu azi, era foarte obosit dar nu vrea deloc sa se odihneasca la pranz
Saptamana asta (miercuri si vineri) va avea 2 concursuri, saptamana viitoare (vineri) altul ... deci o sa avem distractie maxima
Mult succes tuturor scolareilor!
Sa aveti o saptamana excelenta!
Nicoleta spune:
Francisca, am vazut pozele voastre, ce a crescut Vlad si ce ochi frumosi are!! Si ce fericit este cu cadoul de la Iepuras! Si ce frumos l-ati asteptat, cate variante de oua! Ii place cu rolele lui Vlad? Stefan ar vrea si o trotineta noua, pe aici este la mare moda... I-am promis ca ii luam dupa ce invata sa mearga pe bicicleta. Sa-l vedem deci... El ar vrea si skateboard... Si... si...
------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!
cristina22 spune:
va salut razand de sloganul: Nicoletei:A venit primavara! A plecat primavara!
Off, ce bine ni se potriveste si noua...
Am vazut ca Matei are bicla.Super faina.Si l-am vazut pe barbosu' Stefan...deh, barbat
Lucia-ma gandeam eu ca despre asa ceva e vorba la farmers market.Ce mi-ar place si mie un asemenea targ...
Foarte fain patul lui Victor.E extensibil?Si l-ati extins la maxim?Am vazut ceva de genul asta si mi s-a parut tare ingenios.
Katty-da, am ales sa vorbesc cu Andrei si nu cu baiatul respectiv.Sa vedem ce va fi....
Sa stii ca Andrei nu a fost asa bucuros dimineata, mai exact la trezire.A zis ca nu mai vrea sa iasa din casa "toata viata"!! Ii era tare somn
Francisca-ce ma bucur ca iti mai faci timp sa ne vezi!!
Si eu scriu mesajul asta de vreo 20 de minute, printre picaturi, dar daca nu va "vad" o data, simt ca imi lipseste ceva
Cristina, Laura, Sanzi, alte fete -voi cum sunteti?
Acum chiar fug.Am intalnire cu mr.C.Mergem sa vedem de rochie pt o nunta.Nu-mi place nici cu remorca dupa mine, da' nici fara
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Francisca spune:
Katty, Nicoleta va multumesc
Pana am trimis eu mesajul ... voi ati scris deja ... abia acum am vazut
Vlad nu stie bine sa mearga cu rolele, abia acum invata dar e bine ca nu se da batut
Cu skateboard-ul nu s-a dat decat in casa urmeaza sa iesim si afara, vedem ... sper sa se descurce Trebuie sa ii cumpar si o casca ca sa fiu eu mai linistita
Are si bicicleta dar nu stie sa mearga fara roti ajutatoare trebuie sa il invatam dar parca eu nu mai am atata rabdare ... si el ar prefera trotineta, dar nu i-am cumparat inca
Avem o saptamana nasoala, cu vreme urata
Asteptam soarele ca sa iesim mai mult pe afara, vrea si la tenis ...
Nicoleta ... of ... e tare nasol cand persoanele dragi se simt rau, te gandesti la ce e mai rau
Nu pot sa cred ca a trecut deja un an de cand a plecat Emma ...