Copilasi din 2002 *73* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
Francisca-am cam scris deodata.Am vazut aranjamentele. Tare frumoase oua si lumanarele ati avut.
Vlady a crescut foarte mult.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
sinzi_ana spune:
DAvid imi spune ieri in masina:
-Mama, ma bucur tare ca nu mai esti sclava!!! Eu raman interzisa...."cum adica sclava??"...el "pai nu mai stii cand lucrai pentru batranul ala cu barba si imi spuneai ca muncesti din greu?? " eu "si???..."....la care DAvid ..."pai exact asta fac si sclavii...."
Nina, sa stii ca si noi am facut recent un curs despre tipuri de diabet...si am ramas surprinsa ce complexa este boala...stiam in mare despre ce e vorba (si bunicul si tata au diabet tip 1)....Te admir, esti o mamica speciala!!! Iar Cristinuca, trebuie sa fie un copil extraordinar!!!!
Lucia, nu stiu daca am apucat sa iti spun, ca mor dupa pozele cu Victor!!! E atat de haios si dulce!!!! Cum se intelege Liviu cu el???
sinzi_ana spune:
Katty, deci suntem cam pe acelasi calapod...hihi...DAvid insa cred ca va incepe scoala in August...dar nu stiu data exacta...trebuie sa ma interesez...
Noi avem o bicla de 20" pe care David o stapaneste foarte bine...avem multe drumuri de bici in cartier si mereu merge cu Radu...si uneori si merg si eu cu ei!!! Noi am dat $270 pe ea si a fost una dintre cele mai scumpe
cristina22 spune:
acum am ajuns acasa! Sunt la DPT. Cine se mai uita?
Sanzi-mare filozof David!!
Nina-daaa, intr-adevar esti speciala
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
Cristina_C spune:
La noi scoala se termina pe 30 iulie, fara alte vacante in afara de cea de Inaltare. Aici nu mai suntem de invidiat. Clasa a 2-a o s-o inceapa in jur de 15 septembrie, deci dupa 6 saptamani de vacanta.
Sinzi, ce simpatic a fost David!
Laura, stii ca am fost si eu cu Robert la oftalmolog si pe atunci ma gandeam ca, daca-i trebuie ochelari, asta e si gata, daca e sa fie, e tot spre spre binele lui, ca-si corecteaza vederea. Inca nu exclud sa n-aiba nevoie mai tarziu. Cand unul din parinti poarta, sunt sanse. Eu nu pot decat sa sper ca Andy sa se obisnuiasca repede cu ei. O sa alegeti impreuna unii "cool".
Petrecere frumoasa si sa-i treaca supararea ca nu vine si copilul acela! E alegerea lui daca vine sau nu, dupa parerea mea, mamica n-a ales prea bine momentul "pedepsei", al "razbunarii" chiar acum, la petrecere, cand toti ar trebui sa fie bucurosi. Ma gandesc ca, daca totusi Andy ar mai vrea sa-l pastreze ca prieten, ar fi bine sa se intalneasca o perioada la joaca numai ei doi, acasa la unul sau la altul, sa se cunoasca mai bine si sa faca pace, ca atat de grav n-a putut sa fie...
Nina, tu esti o mamica extraordinara - sa stii ca eu mai trag cu ochiul la subiectul celalalt unde scrii mai pe larg despre Kiki si ma bucur cand vad ca ii merge foarte bine, ca totul e sub control. Nu-i de mirare, cu o asa mamica si iar ea este o fetita pe care orice mamica si-ar dori-o
Cristina, si eu "lucrez" la asta, la pastrarea calmului si imi propun sa nu ma implic in conflicte, ca-l las pe el sa se descurce. Dar, ultima data, cand un coleg l-a zgariat in jurul ochiului( mi-am zis ca a vrut sa-i bage degettele in ochi si m-am speriat, m-am gandit ca putin a lipsit sa-l loveasca in ochi... Si tot m-am dus la invatatoare. Ea nici nu observase zgarieturile si chiar a fost impresionata, mai ales ca m-a vazut atat de ingrijorata, si-a dat seama ca il putea nimeri in ochi. Cand eram printr-a 6-a, a 7-a, un coleg i-a aruncat cu un carabus in ochi unei colege si a ajuns la operatie la ochi, probabil si asta m-a influentat.
Lucia, cel mai mult mi-a placut poza cu baietii in varful toboganului, amandoi niste frumosi, se pare ca se si inteleg bine .
Francisca, superbe aranjamente, cred ca a contribuit si Vlady cel frumos. L-am vazut foarte ocupat sa invete mersul pe role
Noi n-am facut poze cu ciocnitul, dar cred ca fiecare copil a avut un moment cand a dat replica asta "Oul meu e cel mai tare", la Nina parca am mai vazut. Si Robert se bucura cand nu i se spargea, iar eu i-am povestit de oul meu de lemn din copilarie
Katty, si Andrei rezista pana la capat la Dansez?
Vizionare placuta cui se mai uita! La noi numai eu ma uit, baietii s-au dus in alta camera ca, mai nou, citesc impreuna. Fiecare din cartea lui.
Anina_n spune:
Aici sunt si eu, bine-nteles !
Multumesc, fetelor ! Datorita Cristinei, totul pare mai usor. Cum scrie, Cristina_C, e fetita pe care orice mamica si-ar dori-o.
Intr-o zi(sapt. trecuta) a zis ca se bucura ca are diabet, ca ea mananca sanatos, nu mananca prostii, ca si alti copii(colegii de scoala).
E si asta un punct de vedere.
Laura, eu cred ca acea mamica isi pedepseste singura baiatul. Pana la urma, cred ca baietelul s-ar fi bucurat sa mearga la petrecerea lui Andy. E o petrecere mult asteptata, totusi.
Petrecere super faina cu multe placute !
O seara asa cum va doriti, fiecare, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
light spune:
Francisca, ma bucur ca te vad. Si Vlad e cu spiderman si jocuri pe playstation? Liviu m-a innebunit cu ele.Si mie mi-au placut decoratiile voastre de Pasti iar ouale sunt superbe.Laura, da am inteles ca nu era vorba de violenta la Andi, poate m-am exprimat eu gresit cand am zis "la fel" de fapt de context era vorba, adica aniversare si aniversatul care sicaneaza un alt copil. Insa cred ca au exagerat prin faptul ca baiatul nu va veni la ziua lui Andi. Uita-te in cazul nostru, unde Liviu a fost lovit de acel baiat si tot a vrut sa mearga la ziua lui iar eu nu i-am interzis, nici macar nu am sunat o pe mama lui. Insa daca in urmatorul trimestru va continua cu violenta va trebui sa fac ceva daca nu se rezolva de la scoala.Cristina22 cred ca i-ai dat cel mai bun sfat lui Andrei, sa il evite pe acel baiat. ASta ii spun si eu lui Liviu mereu, daca vezi ca unii colegi sunt violenti si te lovesc sau iti vorbesc urat sau mai stiu eu ce rautati iti fac, evita-i. Pleaca de langa ei si cauta copii cu care sa te poti juca pasnic. Iar el imi spune ca asa face, dar cei violenti tot vin dupa el si il mai lovesc sau il imping. Sinzi, Liviu si Victor se inteleg f bine in sensul ca sloganul preferat al lui Liviu este "mama, cand il iei pe Victor? Mama poti sa vii sa il iei pe Victor?" si ca sa nu exageram totusi, da, se iubesc, Liviu e f grijuliu cu pericolele din jurul lui Victor si ne atrage atentia de fiecare data cand i se pare ceva periculos, se joaca cu el dar numai cand are chef. Uneori il mai las pe Victor in sufragerie cu jucariile lui si pe Liviu la playstation si ma trezesc ca Liviu ma striga sa vin sa il iau pe Victor care trage de fire, sau e calare pe jocul lui, si daca vede si vede ca nu ma duc, vine el frumos cu Victor tinandul de sub brate si mi-l aduce in bucatarie. Pana la urma mi se pare normal ca vrea si el sa se joace linistit insa ceea ce imi place e ca desi ma intreaba uneori mai des cand il iau iar alteori mi-l aduce dupa ce Victor il necajeste cu firele, nu l-am vazut niciodata sa se supere pe Victor , sa se enerveze si sa tipe la el. Cand are chef il distreaza si face ca toate alea iar Victor rade in hohote. Deci per-total se inteleg bine.NIna, draga de Cristinica, sa se bucure ea ca are diabet, of, chiar ca gandeste mult mai matur decat multi copii la varsta ei.
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Am ajuns si noi de la party...a fost frumos,copii s-au distrat doua ore..atat a tinut,au mancat pizza,tort,au baut suc si sampanie.
Andy a fost extaziat de cate cadouri a primit..acum se toot joaca cu lego-urile
Copilul acela nu a venit pana la urma...Lucia si eu cred ca a fost influenta mamei mai mult,asta e...
Pun cateva poze,din pacate ,am plecat in graba si-am uitat aparatul ,asa ca avem doar pozele facute de tipa de acolo.
http://good-times.webshots.com/photo/2141639000104517296LbOUBn
Andy deja ma intreaba:La anu'tot aici imi tin ziua ,bineee??
Si sa nu uit:Il recunoasteti si pe Andrei de Cris pe acolo,nuu??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Laura ma bucur ca s-a distrat asa bine Andy. A vazut ca s-a putut si fara coleg? Mie imi place ultima poza de sfarsit, cu familia frumoasa.Ce bine, ca a venit si Andrei al Cristinei la party.La noi e cam vijelie afara, ploaie, vreme urata, si voiam sa mergem la o piata de duminica farmers market, dar se tine in camp deschis si cu copiii muciosi mai bine renunt.Luni incepem scoala.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
'neatza!
Noi am ajuns aproape de miezul noptii acasa.Dupa party lui Andy, am mers la un altul.Nu am mai rezistat pana la tort si sampanie.Am mancat mult si de toate si apoi,cu burtile pline, am luat-o spre casa.
Laura-Andy s-a simtit foarte bine.Se vede in fiecare poza.
Sanzi-am vazut celalalt subiect.David ce zice de faptul ca e atat de mare si va merge singur la bunici?
Lucia-ce e farmers market? Un targ? E faina ideea.Sanatate la baietii cu muci
Cristina-loviturile, cum zici tu la ochi, sunt deja la capitoul grave, si atunci trebuie intervenit.
Eu mai am un principiu.Daca copilul e intr-un fel, sa zicem violent, ca de violenta vorbim, ma gandesc ca sunt unele obiceiuri deprinse din casa, din familie.Ei au un model comportamental in familie.Atunci, degeaba merg eu la parinte, ca acesta va considera ca e ok, ba mai mult poate va fi mandru ca al lui copil e "descurcaret".
O duminica frumoasa!
PS.Andrei mai are azi o petrecere.
C+C=Andrei
(Jean Grenier)