"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"
Raspunsuri - Pagina 19
pepene spune:
buna doamnelor,
am o intrebare care ma framanta de la o vreme. cam de la ce varsta e demonstrat ca incetineste metabolismul? si cat de rau scade? e dramatica situatia, sau se impune doar putin mai multa grija?
Allure spune:
pepene grea intrebare nu toata lumea e la fel dar in linii mari cu fiecare decada metabolismul o ia in jos...la un organism sanatos, hranit corect, cu activitate moderata sau bunicica, pina in 20 ani metabolismul e turbo...cica esti in crestere
intre 20 si 30 e inca ok dar cu tendinte de slow-down, dupa 30 incetinirea incepe sa se simta mai binisor...dupa 40 deja se simte bine, trebuiesc facute modificari in dieta si lifestyle daca vrei sa nu te ingrasi...repet, nu toata lumea e la fel: unii au metabolismul prost din nastere, altii il au turbo toata viata orice ar face, orice ar minca.
important e ca orice metabolism ai avea, e posibil sa-l corectezi prin dieta si sport.
la mine in familie e cel mai bun exemplu: eu si sora mea cea mare avem metabolism normal ca in primul caz descris de mine; amindoua am fost slabe pina in 30 fara sa facem nimic...acum, dupa 30 ani eu fac dieta si sport si ma mentin, ea maninca oribil si nu face sport deloc si a ajuns obeza
pe de alta parte sora mijlocie a avut un metabolism prost si a fost grasana toata copilaria/ anii tineretii...la un moment dat ajunsese obeza si cind s-a suparat si a inceput program de sport regulat plus dieta s-a pus pe picioare, acum arata bine-bine si se mentine. there you go! ai tot felul de combinatii ca sa vezi ca metabolisml nu e totul ci ceea ce faci cu el...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Allure spune:
raportul: dimineata am facut Arms and Shoulders, vreo 400 calorii
pe seara m-am delectat cu 2 filme la care am cam rontait, ba piine prajita cu cascaval, ba prune uscate, ba ciocolata neagra
vazut "Up In The Air" cu Georgica Clooney...film ok dar nu cine stie ce
si "The Ugly Thruth" cu favorita mea blondina si favoritul lui Xio respectiv Lumi Gerard Butler...Filmul a fost super! El joaca bine dar nu-mi place de el...are gura strimba
Ce simpatic era doctorasul ortoped! I may have a thing for hot doctors
Miine e cald din nou...yeees...si ma duc si la gym la clasa de "Body Flow".
Enjoy the Easter, ladies!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
XIO spune:
Apropo de febletea mea Am visat cu el
Din pacate eu nu visez niciodata cu vedetele de care imi place , iar in visele mele toate scenele de sex le am cu ...prietenul meu!!!I-am zis ca macar in vis sa fiu si eu cu altcineva Si am foooost
Eu mi-am luat ieri manusi de box dar le schimb azi si aleg alt model.
Apropo de metabolism , eu am 2 prietene bune , fiecare avem alta constitutie si alt metabolism, eu sunt singura care nu se ingrasa , asa ca depinde si de organism , nu doar de varsta.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
z333 spune:
ciao gagici..sunteti in pregatiri?
eu fusei tare harnica azi..facui curatenie, facui saratele cu mac, Burek cu branza sarata, am vopsit ouale, am facut si Cardio Power and Resistance cu Shaun
acum ma duc sa fac o baita si apoi o sa ne pregatim usor,usor de plecare la Catedrala
Paste fericit fetele!
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
codrina13 spune:
Salutare fetele, am intrat doar sa va zic Sarbatori fericite.
V-am citit, asa, printre randuri, dar n-am mai scris nimic ca n-am fost in toane bune,ma simt tot rau cu burtica. De aproape 2 saptamani n-am facut nici sport, nu de alta dar seara cand ajungeam si eu sa fac sport in loc de abdomen aveam un burtoi cat o minge de fotbal si ma simteam tare, tare rau, si numa chef de sport n-am avut. In rest, am slabit mult, de fapt prea mult ca niciun pantalon si nicio fusta dreapta nu-mi mai sunt bune.De fapt mi-s foarte foarte largi pe fund, picioare, dar dupa o juma de zi, ma umflu la burtica si la burtica mi-s bune. Dupa inca cateva ore, la burtica ma strang. Sunt tare necajita. Ca nu-i normal sa mananc asa putin cum mananc si sa ma umflu in halul asta in zona abdomenului inferior (de la buric in jos).
Va pup pe toate!
Deus spune:
Buna sa va fie inima
Doua calculatoare si ambele stricate
Raportez multa plimbare, mancat cu masura si sanatos, apa multa si soare afara
Va pup si va doresc sarbatori cu mancare putina, cu liniste si odihna multa:-)
PS- Codrina, nu-i de glumit sa te duci la medic si sa-ti faci controale amanuntite! de toate ca sa vezi ce ai,nu-i normala balonarea vesnica? ai colon iritabil? trebuie sa descoperi ce ai ca sa te tratezi. Nu asculta ce spun medicii daca este nevoie te duci la 10 controale, asculta-ti corpul! Trebuie sa fii propriul tau avocat si sa-ti asculti corpul. Normalitatea inseamna sa te simti bine si f bine. Ce nu-i normal trebuie verificat.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
pepene spune:
Hristos a Inviat!
Sper ca toata lumea a avut un weekend placut.
Allure, mersi ca ai impartasit experienta ta in legatura cu schimbarea metabolismului.
Ma gandesc ca si la mine tot la fel va fi dupa ce voi implini 30 ani.
Totusi nu e o chestiune de portii?
Eu tind sa cred ca a manca sanatos e diferit de a manca cat pt. a slabi/ a te mentine.
Eu speram ca dupa 30 ani, sa mananc tot cam ce mananc si acum, dar sa am grija la modul "1 piscot, nu 2 piscoturi"/"sa nu mai mananc a doua felie de paine/ a doua portie de cereale"/ sa mai adaug 30 min de mers pe jos 1 data pe saptamana.
Adica mai multa grija pe ici pe colo, dar nu schimbari majore in alimentatie.
Se pare ca trebuie sa ma pregatesc de mult mai rau
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pepene Hristos a Inviat! Sper ca toata lumea a avut un weekend placut. |
Adevarat a inviat!
la mine a fost frumos, dar prea gustos, asa ca de miercuri imi propun sa ma catar pe baricade cu sportul si dieta, din nou. ca tot aniversam noi un an de cand ne-am adunat. normal ar fi fost de maine, dar Pastele tine trei zile, huh.
Allure spune:
pepenas nu-ti mai face ginduri negre dinainte...cind ajungi acolo o sa vezi ce si cum; fii atenta la schimbarile pe care le inregistreaza corpul tau ca sa poti sa corectezi din timp ce e de corectat...daca vezi ca te ingrasi, umbla la dieta sau fa mai multa miscare astfel incint sa ramii acolo unde iti doresti; important e sa nu ignori si sa te trezesti pe la 33 de ani ca ai pus 10-15 kile pe care e greu sa le dai jos.
ieri n-am facut nici un sport, in schimb am mincat masa de Pasti cu miel si cozonac
simbata am fost la sala dar n-am avut chef de tras la fiare, am mers la clasa de Body Flow cum imi programasem.
azi sa vedem...
ce ocupata e lumea! inca mai digerati mielul?
(in afara de Sanda care stiu ca nu s-a atins de mielutz...)