"Abdomen extra-plat: Beachbody (21)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

buna sa va fie inima dragele babei

de Pastele asta eu una am slabit, am decis ca nu-mi stric munca de luni de zile cu mancat haotic, am baut apa cu lamaie multa, freshuri, oua multe (oua pot sa mananc zilnic cate 2-3 ca-s topita dupa ele), peste, multe legume in special crude si cam atata:-) Doamne dragi eu una ma simt perfect si ficatul meu este fericit!

Sport nu am facut de 2 zile, am umblat mult pe jos dar in ritmul lui Aaron asa ca nu se prea simte efortul.

Nu a fost usor sa explic de ce nu mananc tort, maioneza, etc. dar m-am descurcat:-) si stiti ce ? nu a fost si nu este nici un efort. Daca privesti partea pozitiva si nu te gandesti ca renunti la ceva deci nu asociezi mancatul sanatos cu un sacrificiu, ci te gandesti cat de mult castigi efectiv totul devine usor, natural:-)

Va pup si va doresc o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Ai dreptate, Allure. Stau cu drobul de sare . Ma gandesc doar ca sunt obisnuita sa gust din orice daca imi e pofta, desi rar fac excese, pt. ca vreau sa traiesc mult...si nu as vrea sa renunt la tot.

Mi-am propus, pt. mine, sa nu depasesc vreodata, chiar cu trecerea anilor, 56-57 kg la 1.63 ai mei, ceea ce cred ca e realizabil cu masura in toate

Nu sunt atat preocupata sa fiu top-model, cat sa traiesc mult.

Conchita, lasa ca recuperezi tu. Ia-o usor, sa nu perceapa organismul asta ca pe un stres, mai ales ca stiu ca tu deja mananci sanatos.

Deus, felicitari pt. modul in care percepi mancarea sanatoasa.

Eu de fel mananc foarte rar carne. Cam 1-2 ori pe saptamana mananc peste, dar in rest nu imi place carnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

eu am incercat ieri o salata cu maioneza si stomacul meu pe care l-am obisnuit numai cu legume, peste, kefir si migdale a reactionat imediat, mi-a fost o greata cumplita de n-am mai mancat nimic azi; am baut doar apa minerala si pepsi.

sport am facut vineri si simbata asa cum mi-am propus, pe-ndelete, duminica si azi a fost inchis.

Deus, 2-3 oua pe zi ?
e sanatos pt ficat ? apropo, la un copil de 2 ani jumate cite oua se pot da pe saptamana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ladybird32 - atatea teorii am citit legate de oua incat nu stiu nimic exact:-)
un corp sanatos si care nu mananca alte grasimi rele nu are probleme in schimb cine mananca sosuri, unt, grasimi rele, etc. normal ca simte oul ca pe ceva in plus. In cazul meu este o sursa buna de proteine gustoasa:-)

Copilul meu mananca oua des, mananca multe de prepelita si se simte bine. Nu stiu cate poti sa-i dai la un copil mic.

Ce faceti doamne dragi?
Eu mi-am inceput ziua cu un fresh mare si acuma imi savurez cafeaua.
Imi trimit barbatii de acasa si ma urc pe banda de alergat.

va pup si va doresc o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hristos a inviat!

Nou capitol aici.

Mergi la inceput