Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

La multi ani ,Mada! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printisorul tau!
Am vazut un pui voios tare!Ce-i mai place lui in carca.... Telecomanda-i fascinanta si pt Tudor, iar telefomul e yami(nu scapa nici-o ocazie sa-l guste desi nu prea baga alte obiecte in gurita)... Nu inteleg de ce-i dai ceai,Iulia.Decat sa-i umpli burtica cu ceai mai bine-i dai lapte ca-i mult mai bun .

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Buna! Ehehei mai fata mai ,crezi ca nu i-as da lapte?dar nu vrea si pace! e o lupta la noi mai ceva ca la Rovine in campii cand papam lapte din bibe.Asa ca ii dau ceai in ideea de aavea lichid ceva pentru rinichi pentru ca am vazut ca facea pipi mai concentrat decat de obicei

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Ma bag si eu ca musca-n lapte. Daca ai incerca sa-i dai lapte cu lingurita.... mama asa a facut cu mine de la 2 saptamani.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

of Monikus,am incercat toate mdalitatile mai putin cu canita dinaia cu cioc.Nu vrea si pace buna.Eu am incercat prima data cu Nan ca dinasta i-a dat la maternitate in primele 2 zile pana s-a instalat lactatia dar acum nu avrut sa-l ia .Asa ca am incercat cu Topfer ,uneori il ia ,alteori nu,si atunci cand il ia ia dela 50 la 150 maxim .Doar odata amancat 180.Ajung la concluzia ca nu mananca lapte ,ca nu-i place.E drept ca nici mie.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

aa,si mai e ceva.Daca scoate biberonul din gura ,indiferent cat a mancat ,nu-l mai ia !.Nush ce o sa ma fac cand o as introduc Lactana 2 .eu cred ca le amestec .nu-i dau din 2 bibe diferite ca pe al doilea nu-l mai ia

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Moni_iulia multumim frumos.

Lali, si noi.

Liliac tare mult imi doresc sa dau si vesti bune. Sper din tot sufletul sa se intample curand.

Suede eu zic sa le iei unealta minune, adica pickamerul [nu cred ca se scrie asa dar nu am timp sa gugalesc]si sa le dai in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

La multi ani sarbatoritilor de azi! eu am dormit tare rau.Copilul a amncat aseara 50 din biberon si atatS-a culcat si gata.La 2 azi noapte ma cauta la tricouprima data si cred eu ca inconstient ,nu stie el ca acolo is tzitzili.Asa ca a mancat si a dormit pana la 7 dimineata,dar eu nu m-am odihnit de grija ca nu mananca baiatul.
Asa ca dimineata am sunta medica pediatra ca si asa trebuia sa ne programam la vaccin si i-am zis ce is cum si a zis ca laptele dela Topfer e mult mai hranitor si satios si sa nu-mi fac griji ca mananca doar 150 in medie .Habar n-am ce sa zic.
HEPI VOI CAT PAPATI LA O MASA? sau daca mai e vreo fata de adapa puiul cu Topfer cat manaca cupilul?luati-mi angoasa asta de pe suflet,va rog

Bebe voios de mami Iulia

Noi am papat Topfer la inceput si intradevar papa mai putin decat Nan, si eu stiu ca e mai concentrat....eu zic sa te linistesti ca e ok...a mea bea in medie 150 Nan...asadar, daca luam logic mananca chiar mai putin decat al tau. Daca ia bine in greutate, e vesel si uda scutecele atat ii trebuie lui.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hai ca s-au oprit la timp ca sa doarma si Mihnea,ca se freca la ochi,casca..
Si la 1,30 mergem in parc...

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Moni_iulia multumim frumos.

Lali, si noi.

Liliac tare mult imi doresc sa dau si vesti bune. Sper din tot sufletul sa se intample curand.

Suede eu zic sa le iei unealta minune, adica pickamerul [nu cred ca se scrie asa dar nu am timp sa gugalesc]si sa le dai in cap.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Citat:

of Monikus,am incercat toate mdalitatile mai putin cu canita dinaia cu cioc.Nu vrea si pace buna.Eu am incercat prima data cu Nan ca dinasta i-a dat la maternitate in primele 2 zile pana s-a instalat lactatia dar acum nu avrut sa-l ia .Asa ca am incercat cu Topfer ,uneori il ia ,alteori nu,si atunci cand il ia ia dela 50 la 150 maxim .Doar odata amancat 180.Ajung la concluzia ca nu mananca lapte ,ca nu-i place.E drept ca nici mie.

Bebe voios de mami Iulia

Mai, noi avem program facut sa mancam lp la 4 ore si noaptea la 8 ore. Dr mi-a zis ca tre sa manance de fiecare data cate 180ml de nan 1. Ei bine la mine mananca doar la 2 mese 180 in rest cam 150ml. Si inca nu ne-am diversificat. Mi-e si frica de ce urmeaza ca am incercat ieri morcov fiert si mi l-a vomitat. Sa vedem azi cu marul cum e. Suculet i-am mai dat si l-a inghitit dar pireut nu vrea neam. Avem timp sa mancam si diversificat nu imi fac inca griji dar daca in 2 sapt nu va vrea nimic atunci sa vezi paranoia pe mine. Sper sa rezolvati cumva si problema.

Mergi la inceput

Citat:

Alex am vazut ca nici Zeina nu prea papa.tu ce-i mai dai? eu ii dau piure de fructe dimineata,si cereale aleator asa cand si cand ,tzitzi si seara lapte topfer.Atat deocamdata si cred ca incep cu supele ca ma omoara gandul ca nu ia in greutate sau si mai rau scade.pupam fetita frumoasa si mama ei

Bebe voios de mami Iulia

Draga mea, programul nostru este urmatorul:
07:30 - laptic Nan - in medie 150ml
11:30 - fructe - diverse combinatii mar, para, piersica, banana, mango - aprox 100-150 gr (acum abia papa 100gr, deci prost)
14:30 - legume - fac supica din morcov, pastarnac, dovlecel, ardei gras, ceapa, cartof dulce - blenduiesc diverse combinatii mai putin ceapa si pun o lingurita ulei de masline - aprox 150 gr (si aici a inceput sa pape tare prost, aprox 100gr)
18:00 - laptic Nan - in medie 150-180 ml (de vreo cateva zile bea 210ml)
21:30 - laptic Nan - 210ml

Cam asta e la noi, sper sa iti fi fost de folos.

Eu am avut mari probleme cu ea inainte de diversificare ca papa tare putin lapte...am schimbat de pe Topfer pe Nan si a inceput sa pape nitel mai bine, dar nu spectaculos....cu diversificarea a mers ok pana acum cateva zile cand a inceput sa faca fitze si cere lapte, dar ma tin tare si nu ii dau.

In schimb, ia in greutate ca in carti....asa ca, incerc sa ma stresez cat mai putin.

Te inteleg perfect si la partea cu hidratatul si eu am aceesi frica, mai ales ca ceai sau apa nu bea mai mult de 50ml pe zi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Angelli acum am citit si mesajul tau. Stiu cum e sa planga urat rau de tot. Imi pare tare rau ca treci si tu prin asa ceva. Sa stii ca al meu e acum pe lapte praf dar desi ii pun seara 3 lingurite de cereale in biberonul cu lapte tot se trezeste din ora in ora. Nu stiu ce sa iti zic. S-ar putea sa fie mai raut el asa ca al meu si de aia se trezeste. Din pacate eu inca nu am gasit leacul minune sa doarma si el legat macar 3 ore. Daca il gasesc intre timp, promit sa ti-l spun si tie.

Mergi la inceput

Citat:

aa,si mai e ceva.Daca scoate biberonul din gura ,indiferent cat a mancat ,nu-l mai ia !.Nush ce o sa ma fac cand o as introduc Lactana 2 .eu cred ca le amestec .nu-i dau din 2 bibe diferite ca pe al doilea nu-l mai ia

Bebe voios de mami Iulia

Aceeasi problema si aici, eu transpir cand ii dau de mancare, atat de mult ma concetrez sa nu cumva sa scape tetina din gura, ca adio mancare. Asa ca, nu esti singura, daca te incelzeste cu ceva.

Edit: oricum eu nu am mai auzit niciodata despre introducerea noii formule de lapte in 2 biberoane diferite, mi se pare aiurea, mai ales ca se duc tot in burta aia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:

Bebe voios de mami Iulia

Aceeasi problema si aici, eu transpir cand ii dau de mancare, atat de mult ma concetrez sa nu cumva sa scape tetina din gura, ca adio mancare. Asa ca, nu esti singura, daca te incelzeste cu ceva.

La noi e si mai si. Eu sunt obligata sa-i scot biberonul la 100ml pt ca daca il las pana la sfarsit vomita urat rau de tot. Si bineinteles ca ma chinui de nu se poate sa manance 150-180. Mai grav e ca uneori vomita jumatate si tot asa. Al meu totusi bea ceai cam 120ml pe zi.

Gata, ma duc sa blenduiesc un mar apoi la 14 laptic si sper ca iesim un pic si afara.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput