Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Nu Alex,eu mai sunt cu o juma' de ochi p-aici,in timp ce fac curat ,si supraveghez bebe care doarme.Astept sa se trezeasca si iesim la plimbare.Merg si la banca,sa imi activez BRD-net,sa nu mai fie nevoie sa ma duc la bancomat de nush cate ori sa verific daca mi-au intrat banii.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
mamideandrei spune:
asa-i , liliac, a iesit soarele putin si pe la noi, dar deja sunt cu smotrul in floare si unde mai pui ca nu am cu cine lasa baiatul, deci, vai de mine cu reusesc! soatza e la calarasi, nici parinti si nici socri nu locuiesc in Galati, deci ma rog la Dumnezeu sa fie Andrei baiat de gasca! am facut o pauza si i-am dat nazdravanului fructele, in scaunul lui cel nou , azi i-am dat din nou mere coapte cu scortisoara si azi au fost yamyyyyyyyy!!! 2 mere si o para si acum e numa gghhhhhhhhhhhhheeeeeeeee, bbbbbrrrrrrrrrrr, noi atat stim sa spunem va mai urmaresc cand am timp, dar va doresc o zi cat mai senina, si la propriu si la figurat ....
POZE
suede spune:
Lali,Liliac .
Deocamdata se mai trezeste o data sa pape noaptea,dar cand incepem si noi cu diversificarea,sper sa doarma toata noaptea si sa ramana in patutul lui.
Cand ma gandesc ca mai are putin si face 6 luni,nu-mi vine sa cred
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
crocodana spune:
ziua buna fetele,
revin aici ca am postat la cap trecut
o buna prietena care are are o fetita de un an a cumparat din greseala infarix hexa in loc de penta, a dat 280 pe el si la farmacie nu poate sa-l mai schimbe. l-a cumparat ieri, e pastrat evident in frigider insa nu il poate face. daca cineva de pe forum il vrea, pentru vaccinul de 6 luni, il da si mai ieftin.
da-ti-mi un pm cu nr de telefon daca il vreti. ama mea are aproape 7 luni si noi l-am facut deja...
o zi frumoasa,
croco
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Eu le dau cu ceva in cap astora de repara drumul,sparg cu picamerul de azi dimineata.Aveti ceva disponibil?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia La multi ani ,Mada! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printisorul tau! Am vazut un pui voios tare!Ce-i mai place lui in carca.... Telecomanda-i fascinanta si pt Tudor, iar telefomul e yami(nu scapa nici-o ocazie sa-l guste desi nu prea baga alte obiecte in gurita)... Nu inteleg de ce-i dai ceai,Iulia.Decat sa-i umpli burtica cu ceai mai bine-i dai lapte ca-i mult mai bun . Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
Buna! Ehehei mai fata mai ,crezi ca nu i-as da lapte?dar nu vrea si pace! e o lupta la noi mai ceva ca la Rovine in campii cand papam lapte din bibe.Asa ca ii dau ceai in ideea de aavea lichid ceva pentru rinichi pentru ca am vazut ca facea pipi mai concentrat decat de obicei
Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 iulia v-am admirat si noi in pozici si tizul nostru este superb. Iar voi batrani?? Poate tati cu putini ghiocei in par dar aia cica-s de la inteligenta, ma, nu de batranete. Pupicei de la noi. Aici a fost destul de uratel, a batut vantul dar n-a plouat...asa ca am stat afara pana la 6 , l-am adapat pe la 7 jumate si s-a culcat. Nu stiu ce ma fac cu el la noapte...Sper sa nu-mi faca figuri. Si..acum parca mi-e mila sa-l trezesc Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
te pup mai Lilishor! Asa zicem si noi ca e dela inteligenta ca e tare multi (sotul meu a albit de la 20 si ceva dea ani asa ca...)Pupam parlamentarul cu bentita
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! eu am dormit tare rau.Copilul a amncat aseara 50 din biberon si atatS-a culcat si gata.La 2 azi noapte ma cauta la tricouprima data si cred eu ca inconstient ,nu stie el ca acolo is tzitzili.Asa ca a mancat si a dormit pana la 7 dimineata,dar eu nu m-am odihnit de grija ca nu mananca baiatul.
Asa ca dimineata am sunta medica pediatra ca si asa trebuia sa ne programam la vaccin si i-am zis ce is cum si a zis ca laptele dela Topfer e mult mai hranitor si satios si sa nu-mi fac griji ca mananca doar 150 in medie .Habar n-am ce sa zic.
HEPI VOI CAT PAPATI LA O MASA? sau daca mai e vreo fata de adapa puiul cu Topfer cat manaca cupilul?luati-mi angoasa asta de pe suflet,va rog
Bebe voios de mami Iulia
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia0807
Buna! Ehehei mai fata mai ,crezi ca nu i-as da lapte?dar nu vrea si pace! e o lupta la noi mai ceva ca la Rovine in campii cand papam lapte din bibe.Asa ca ii dau ceai in ideea de aavea lichid ceva pentru rinichi pentru ca am vazut ca facea pipi mai concentrat decat de obicei Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia |
Ma bag si eu ca musca-n lapte. Daca ai incerca sa-i dai lapte cu lingurita.... mama asa a facut cu mine de la 2 saptamani.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
iulia0807 spune:
Alex am vazut ca nici Zeina nu prea papa.tu ce-i mai dai? eu ii dau piure de fructe dimineata,si cereale aleator asa cand si cand ,tzitzi si seara lapte topfer.Atat deocamdata si cred ca incep cu supele ca ma omoara gandul ca nu ia in greutate sau si mai rau scade.pupam fetita frumoasa si mama ei
Bebe voios de mami Iulia