Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Suede, Mamideandrei .

Mada, am vazut un Irinel cu mot in frunte tare frumusel. Sa fiti fericiti va doresc.

Am vazut pozele de la malul marii cu Santo si puiul ei. Foarte frumos. Mi-au placut la nebunie tenisii lui.

Emy am vazut si papusa ta. Sunteti tari frumosi.

Mamideandrei am vazut si pozele voastre. Sunteti tare dragalasi si ce bine sta in fundulet.

Mai statea un bebelus tare in fundulet. Nu mai stiu cine. Felicitari oricum.

Am vazut si pozele de la inatlneala fetelor din Ior parca. Foarte reusite. Ati prins o zi tare faina.

Am vazut si o Maia tare frumusica.

Cam atat cu pozele pe ziua de azi.

Edit: Alex sa inteleg ca e mai bine minunea ta? I-au trecut mucisorii? Mi-am adus aminte ca am citit si povestea cu vizorul tau. Bine ca exista catei ca sa fie langa tine. Ma bucur ca s-a terminat cu bine povestea.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus ma bucur tare mult sa te vad ca scrii si tinem in continuare pumnii sa fiti mai bine. I-au trecut mucisorii de ceva vreme, cred ca a functinat Vibrocilul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neaatzaaaa
Nush ce am azi,ca m-am trezit ranjind Mi-am facut o omleta dintr-un ou,si sotz rade mereu cand ma vede caat mananc ,am papat,am dat sa manance puiutului marut cu biscuite(nu i-am dat cu biscuite pana acum,dar aveam in casa de aia populari,de care mancam cu gem cand eram mica)
Poate ca sunt asa ranjita pentru ca e cald... Santo azi ii mai iei tort lui Andrei

La multe lunite sarbatoritilor de azi :
Andrei Alexandru de Santorini
Alessia de AngelaPanduru
Emanuel Marcu de Rodicamaries
Ilinca Anamaria de Littlelight
Si la cat mai multe jumatati de an frumoase dovleceilor:
Eric Mihai de Loremunteanu
Dany de ttik
Alesia Teodora de Ionika
Rose Maria de M_Oana

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multi ani ,Mada! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printisorul tau!
Am vazut un pui voios tare!Ce-i mai place lui in carca.... Telecomanda-i fascinanta si pt Tudor, iar telefomul e yami(nu scapa nici-o ocazie sa-l guste desi nu prea baga alte obiecte in gurita)... Nu inteleg de ce-i dai ceai,Iulia.Decat sa-i umpli burtica cu ceai mai bine-i dai lapte ca-i mult mai bun .
Am vazut ca Emma de cristina_ana papa in parc si ma intrebam dk exista si termos in forma de cutiuta in care sa mearga pus piureul
Mely,sanatate multa celor 3 baieti ai tai!
Pup techilosii sa pape .
Monikus,bafta la neurolog!

Am inceput mesajul asta de ieri,odata cu diversificarea puiului.Da,de ieri papam supa(urmeaza branza,ou,carne,ficat de fruct na zis dar sunt primele la mine pe lista dupa legume).Am ales sa incepem desi are doar 5 luni si pana acum a fost alaptat exclusiv pt ca simteam ca nu se mai satura.El care a dormit de la inceput toata noaptea acum se trezeste sa pape si ma gandesc ca pana o sa ajunga sa se sature din piure mai dureaza inca o luna. Ieri de la 6 la 10 a mancat de 4 ori de-mi facuse "biberoanele" franjuri si am decis sa sun dr.A zis sa incep cu supa de legume(morcov,cartof,telina,pastarnac,patrunjel,i-am mai pus eu putina ceapa si ardei de care dr nu-mi spusese) iar dupa cateva zile sa incep sa-i pasez cate una,la inceput morcovul apoi dupa cateva zile si cartoful...Nu mi-a placut ca a zis sa-i pun sarea dupa ce-i sting focul iar eu nici nu ma gandesc sa-i dau sare.

La tara a fost super.A mancat,a dormit,a ras,s-a rostogolit nici n-a simtit ca nu-i la el acasa.Nici n-avea cum din moment ce noi plecasem cu juma' de casa dupa noi.Jumatate care acum trebuie spalata,calcata si impachetata la loc pt sambata urmatoare. Cred ca de acum vom merge in fiecare saptamana ca a fost nemaipomenit.

Cu recuperatul si organizatul timpului sunt varza asa ca ma alatur si eu fetelor care cersesc un rezumat si dau mita o inghetata.

Multi pupici!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multe lunite minunanatilor dovlecei sarbatoriti azi!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus
Suede felicitari pentru dormit singurel in patut,sa dea DD sa fie mereu de acum incolo
AndraIulia sa nu te mai ingrijorezi asa usor. Vezi ce spune doc-doc ce-mi place cum spui,parca te si aud spunand,cu voce alintata,asa, "doc-doc"...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

anamaria Lasa ca nu s-or insura ei si-o sa ne cheme pe noi sa-i leganam

icsgegege Eu cand am un stres, nu ma las pana nu-mi creez un confort psihic. Poate ca nu va fi o rezolvare pentru urechiuse, dar e asa de simpatic cu bentita Ca sa nu mai zic ca-s scot afara cu caciulita mai subtirica si nu mai sar toate babele pe mine ca nu am etansat plodu' Se vede ca are ceva pe dedesubt si...tac din gura. Cica am 2 caciulite
Da' n-am gasit inca una bengoasa cu fluturasi. Nu ma las, mai caut

Alex citeste cu atentie ce-a scris vik vis-a vis de vaccinele si te mai calmezi. Hai nu le mai lua pe toate in tragic. Ai sa vezi ca daca tu te relaxezi si Zeina va fi mai prietenoasa

mamide andrei ia uite ca a iesit soarele si pe la "tara" noastra. Si eu mi-am propus azi sa bag ca MIG-ul la curatenie. Am pregatit-o psihic pe maica-mea sa-l scoata pe flacau la plimbare si i-am explicat ca-i trebuie conditie fizica. Lui Radu nu-i place decat in viteza a 5-a pe teren accidentat. Iar daca i se face foameeeeee, atunci trebuie sa o caute pe-a 6-a.

monikus de fiecare data cand vad ca ne scrii, stau cu sufletul la gura sa aflu ca sunteti din ce in ce mai bine. Si ma intrisez cand citesc ca inca nu este totul asa, usor, ca la carte. Ma rog sa treceti peste perioada asta atat de nasoala, sa vina caldura sa iesiti cat mai mult afara, sa creasca si el si sa nu se mai enerveze de neputinta si tu...sa te mai odihnesti
Tin pumnii sa vii cu vesti bune de la controlul de azi

suede ai deja baiat mare Poate-l tine bunul obicei si doarme in patutul lui si tu dormi un pic mai relaxata.

andra poate si-a supt buzita...zic si eu. Ca si-al meu dupa ce ii indepartez manutele incepe sa traga de buza de jos ca de cea mai gustoasa acadea din lume.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Gata, ati iesit la aer, de e linistea asta aici?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

hello hello, sper sa aveti si voi soare si o zi minunata! La mine asa se vede pe geam, sper sa tina.
Eu tot obosita sunt, daca va imaginati ca Nicholasul meu tot la 2 sau 3 ore se trezeste noaptea, sa verifice daca sunt pe acolo.De 6 luni, aproape.I-am dat seara cereale,degeaba, la 11 a adormit la 1.30 noaptea am inceput.Amandoi.De la cereale s-a constipat si mai tare, perele nu ajuta, ceai nu vrea.Deseara incerc sa ii dau un biberon si daca ii place asta e,punem punct la alaptat, eu sunt zombie toata ziua si nu mai reusesc sa ies din casa iar pe Andreas abia il vad.
A avut si el un plans dureros ieri, m-am speriat(Of monikus e groaznic daca iti plange tot asa) el se chinuia sa faca o biluta, greu.
va pup, sa umpleti parcurile cu bebelusi!

Mergi la inceput

La multe lunite fericite Andrei Alexandru , Alessia, Emanuel Marcu ,Ilinca Anamaria

La cat mai multe jumatati de an frumoase Eric Mihai ,Dany ,Alesia Teodora, Rose Maria

Mergi la inceput