Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*
Raspunsuri - Pagina 4
alex25 spune:
Elle ma bucur sa vad ca mai pleaca din pitici la plimbare.
Mada mi-au placut tare de tot pozele de la ziua ta.
Manga ma bucur sa te vad activa, pupam pe Piski cel frumos.
Lullaby multumes din suflet ca te-ai gandit sa iesi undeva aproape de mine.....m-as baga chiar si la un Herastrau...mi-e teama, dar daca va organizati ma bag si eu. Carol este super bine pentru mine.
M-ati innebunit cu retele alea, pacat ca eu nu ma pricep deloc in bucatarie.
Vaaaaaai, Hepilica am ras cu lacrimi la patania cu cocosul.
Am vazut si poze de la intalneala din IOR si mor de invidie.
Mely, of, mami tare imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sper ca esti mai bine acum. Multa sanatate.
Auuuuuuuuuuuuu inima mea, am citit articolul despre Rotarix, vaaaaai am intrat in panica, Doamne fereste.... Si cat m-am cacait sa nu il fac mandrei si am cedat pana la urma, mor aici.
Vorbeati despre puiuti care nu mananca, sa va povestesc si eu de a mea, sa vedeti ca mai exista si alte exemplare la fel de fitzoase. Dupa ce am inceput diversificarea a refuzat lingurita si am trecut pe lapte vreo 3-4 zile. Am revenit la fructe si legume si a papat chiar foarte bine. Mai noi abia le papa, eu sunt un car de nervi, nu vrea sa deschida gura neam, e un adevarat calvar. Daca ii dau lapte papa, insa nu as vrea sa o invat asa....vorba cuiva, imi vine sa fac apoplexie cand vad ca nu mananca.
Mkunigunda mie imi intra si alocatia si indemnizatia pe acelasi card, in aceeasi data a lunii, iar pe extras scrie aloc+indemnizatie.
Gata cap, ma bag si la cel actual.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata si de la noi de la Galati! azi din cate vad nu prea are sanse soarele sa razbeasca printre nori, deci nu plimbarica, asa ca ma apuc de smotru ... imi fac curaj singura am dat perdele jos, dar deocamdata beau o cafeluta! si pentru cele care inca nu au servit!
MELY, eu i-am desfundat cel mai bine nasucul lui Andrei cu ser fiziologic de la Uriage, cu apa termala! face minuni, cel putin la noi asa a fost! am folosit si nazomer - fara nici un efect, apoi Marimer, care e 40 lei si care il folosesc la igiene zilnica, dar pentru nasuc infundat rau serul cu apa termala a fost leacul!
an citit mai sus, dar nu mai stiu exact cine spunea , ca nu mi-am luat notite de constipatie. pe noi iarasi ne ajuta PERELE! de cand i-am introdus laptele praf, amdrei tare se mai chinuia .... pana am inceput diversificarea si dr ne-a recomandat perele si de atunci are 3 -4 scaune pe zi.
eu i-am scos deocamdata din alimentatie banana, dupa episodul cu durerea de durtica, care am dedus eu ca nu avea de la ce sa se intample, deoarece nu ii dadusem nici un aliment nou, plus ca in ziua urmatoare a avut scuan foarte tare, semn ca l-a strans rau la burtica....asta e ne diversificam si fara ....
iar am avut limbarnita, dar voi fete dragute ma intelegeti, nu?
POZE
mamideandrei spune:
si apropo de papa, daca l-ati vedea pe mandrul meu cum mananca !!!!
si ce fel se uita la castronel atunci cand e gol!!!! nu exista mancare pe care sa o refuze.... si aici ii multumesc lui Dumnezeu ... toata lumea zice ca seamana cu ta-su si casa fie sigur ca e al lui. ieri la bunici, va dati seama ca nu am plecat cu blenderul dupa mine, nu de alta dar e parte dintr-un robot de bucatarie si nu puteam sa plec chiar cu toata casa dupa mine, si la pranz i-am facut supica de rigoare, iar zarzavatul l-am dat prin masina de tocat, si asa am vazut ca baiatul meu stie sa inghita si bucatele mai mari, adica firicele si nu doar pasta, iar pe la jumatatea mesei i-am pus is vreo 2 lingurite de iaurt ... a gogonat ochii si a tras un chiot, mama-mama ....aaaa, si noi tinem singuri biberonul, si daca vreau sa il iau, atat imi trebuie
POZE
monikus spune:
Buna fetele,
De cateva zile ma tot chinui sa scriu un mesaj si nu apuc.
Vreau mai intai sa ii zic La multi ani Monicai, Madalinei si sarbatoritilor din luna asta.
De asemenea vreau sa multumesc celor care ne-au urat la multi ani pe 16. Din pacate inca nu am reusit sa citesc capitolele de sapt trecuta. De-abia am reusit sa mai citesc cate ceva din ultimele 2 capitole.
Mely imi pare tare rau pt problemele de sanatate din familia voastra. Sa dea DD sa fiti bine cu totii.
Vreau sa le urez multa sanatate celor cu nasucul infundat pt ca si noi l-am avut asa sapt trecuta si se pare ca nici sapt asta nu ne lasa in pace.
Vreau sa o strang tare in brate pe Raluk pt ca vad ca are nevoie. Vreau sa iti spun ca mereu ma impresionezi. Ma faci sa ma simt mereu speciala cand scrii ceva despre mine. Imi pare tare rau ca eu nu am cum sa te ajut. As vrea totusi sa te incurajez si sa iti spun ca la un moment dat, moment pe care il astept si eu cu copilasul meu, Alex va fi si cumintel. Iti trimit multi pupici si te rog sa nu iti mai faci griji de ce o sa zica lumea ca e mai alintat Alex. Vor trece toate si tu stii cel mai bine cat de greu a fost cu el si ca ai facut tot ce ai putut pt a-l creste cum se poate mai bine.
Hepi tare m-a amuzat cocosul tau. De curcani ce sa mai zic.
Vreau sa o pup si pe Danuta si pe Carinablanca pt ca am vazut ca au intrebat de noi.
Acum sa va zic 2 vorbe si despre noi pt ca deja scanceste cel mic. Am fost la eco si dr ne-a zis ca sunt ok si cu fontanela si cu scrotul. Mai exista inca lichid la scrot dar se va retrage zice el. Oricum, trebuie sa mai mergem pe la 8 luni sa vedem daca s-a retras tot lichidul. Sper sa fie asa. Acum urmeaza sa mergem maine la neurolog si apoi inapoi la control la medlife.
Ce sa va mai spun... in ultimele 3 zile urla asa din senin cate jumatate de ora in continuu, indeferent daca e dezbracat, in brate sau pe pat. Il calmez foarte greu. Cum e pus putin pe pat incepe sa urle. Nopatea se trezeste in continuare la 1 ora. In concluzie nu pot spune ca s-ar fi imbunatatit cu ceva situatia acum la 5 luni. Doamne ajuta sa se calmeze si el odata si odata.
Pot sa va spun insa ca am descoperit ca rade de nu se poate la un intrerupator din camera lui. Asa il mai calmez cateodata. Il tin in brate sa se uite la intrerupator. Cateodata functioneaza. In rest, vrea in fund mai mereu. Am incercat sa ii dau morcov fiert dar a decis sa il vomite imediat. Oricum nu mancase decat o linvgurita doua cel mult. Oricum azi incercam mar sa vedem cum reactioneaza daca nuuu insistam cu ceva.
Uve, Raluca_u, Cristina, Lullaby un si pt voi.
Manga ma bucur ca am mai citit de Piski.
Liliac o si pt tine ca tare m-ai amuzat azi.
Va pup pe toate si sper sa mai pot da un semn de viata maine seara sau poimaine sa va zic si de vizita la neurolog.
Trimit ca si asa ma chinui de 2 ore sa scriu mesajul asta.
Edit: Bun venit fetelor noi pt mine, Danuka, Bely, Mamideandrei.Sper sa le fi mentionat pe toate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Noi ieri am fost plecati toata ziua la o cununie civila la care am fost martori (deocamdata, ca in octombrie suntem si nasi) si mandra a stat cu mama acasa. Toate bune si frumoase, a si papat, dar azi noapte m-a tampit la propriu. Ea care nu se trezeste noapte deloc, azi noapte s-a trezit din ora in ora....si eu eram moarta de oboseala, va dati seama. Nu stiu ce a avut, pentru ca se trezea, se frichinea, tragea un tipat, se foia, isi tragea paturica pe fata si se mai foia inca 10 minute, apoi adoarmea, dupa o ora o lua de la capat. Nu imi inchipui ce a deranjat-o insa acum sunt lesinata de somn.
Vad ca afara se face frumos, sper sa am putere se ies cu ea azi.
Va doresc o zi minunata.
Mely daca nu ai aspirator exista in farmacii aspirator nazal ptr bebe care functioneaza la fel ca batista bebelusului numai ca tragi tu cu gura...www.youmago.ro/gallery/view/496771/781941" target="_blank">ASA CEVA
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
monica, multumim de urare, sper sa se linisteasca si alex si sa va Dumnezeu multa, multa sanatate!
POZE
suede spune:
Buna dimineata,
A iesit soarele .
Trebuie sa ne laudam,azi noapte a dormit Mihnea la el in patut .Pana la 5,30 cand s-a trezit de foame.
Poate il pacalesc si diseara si incet incet sa doarma acolo definitiv,sa mai dorm si eu cu sotul.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
suede spune:
Alex ce faceti,poate va ies dintisorii?!Pupam fetele sa treaca repede.
Monikus ieri ma gandeam la tine.Ma bucur ca sunteti bine,o sa treaca toate ghinioanele
Poze
andraiulia spune:
Neatza, mai fetili!
Ne pregatim si noi de suculetz. Azi introducem si para, sa vedem ce iese.
Vad ca buzita nu mai are tenta movulie. O sun oricum pe doc-doc. Sper sa nu fie nik cu probleme.
E frumos afara. Cand m-am uitat pe net azi-noapte, la vreme, ziceau ca sunt "dusuri" de dimineatza. Not!
suede spune:
Andra pupam papusica sa fie bine si sa n-aiba nimic!
Si eu am avut un astfel de pitic...ca si Mihnea se invineteste la gurita,dar am observat ca doar inainte de baita iar doctora zicea ca e de vina circulatia (care de altfel si a mea e varza ).
Succes cu para!
Poze