Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *120*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La cat mai multe lunite sarbatoritilor de azi
clodute si Patri la 6 luni si o sapt. cantarea 6.700 si 67cm, deci acuma are cam cat si a ta(am vazut ca diferenta e de 8 zile). Atata timp cat sunt vioaie,rad,ganguresc.. nu are rost sa ne stresam prea mult, isi mentin silueta
mamideandrei am vazut ca are tendinta de a se constipa puiutul, din pacate si noi trecem prin asta si nu rezolvam problema nici cu fructe tot a 2 a zi trebuie s-o ajut cu jumate de supozitor de glicerina. Voi cum mancati para? poate aveti un truc si ne spuneti si nou.
Patricia se constipa inca de mica cand sugea tot asa iesea la 2-3 zile si de multe ori trebuia s-o ajut cu termometru dar pe atunci parca era totusi mai bine, acuma chiar o strange tare la intestine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

aa,si mai e ceva.Daca scoate biberonul din gura ,indiferent cat a mancat ,nu-l mai ia !.Nush ce o sa ma fac cand o as introduc Lactana 2 .eu cred ca le amestec .nu-i dau din 2 bibe diferite ca pe al doilea nu-l mai ia

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Aceeasi problema si aici, eu transpir cand ii dau de mancare, atat de mult ma concetrez sa nu cumva sa scape tetina din gura, ca adio mancare. Asa ca, nu esti singura, daca te incelzeste cu ceva.

Edit: oricum eu nu am mai auzit niciodata despre introducerea noii formule de lapte in 2 biberoane diferite, mi se pare aiurea, mai ales ca se duc tot in burta aia
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Exact asa se intampla cu mine! ma iau toate transpiratiile ,curg apele dupa mine si nu ma misc din pozitia initiala ca s-a terminat cu mancarea.cat despre 2 bibe diferite ,asa spunea Hepi zilele trcute cand afost la doctor ca ar trebui sa procedam,cel putin cu Topfer,habar n-am cu restul cum se face.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Am pus si eu niste poze de azi dimineata de la masa de fructe.uitati-va va rog sa vedeti cat jeg poate face copilul meu la o masa!imi trebuie o jumatate de ore sa spal dupa el.macar de ar manca el ca as sta toata ziua la bucatarie

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Bely, noi mancam para cruda, data pe razatoare , amestecata cu mere sau cu avocado (acesta din urma de doua ori pe saptamana), inca nu i-am dat alte fructe, ca nu am gasit nimic zemos, dulce ; abia astept vara cu nectarine zemoase, caise aurii....vise taica vise.....
iar laptic bea 210 ml si seara si dimineata, fara drept de apel
noi in schimb am inlocuit si masa de la 17 cu branzica de vaci + iaurt fie Milli cu omega 3 fie Fulga, depinde ce gasim
si in final, va doresc ca toti bebeii sa aiba apetitul lui Andrei si sa nu va mai necajeasca! Pupam bebeii mofturosi si mamicile aferente

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Am pus si eu niste poze de azi dimineata de la masa de fructe.uitati-va va rog sa vedeti cat jeg poate face copilul meu la o masa!imi trebuie o jumatate de ore sa spal dupa el.macar de ar manca el ca as sta toata ziua la bucatarie

Bebe voios de mami Iulia

Vai, e bestial Vorba ta, macar de-ar manca ceva-ceva.
Ia incearca sa pui langa castronelul cu papa si un castronel gol cu care sa se joace-n legea lui, eventual il poti manji un pic, ca sa fie funny Si tu ii dai cu lingurita din celalalt castron.
Eu nu-i indes lingurita in gura, il las pe el sa soarba si sunt momente cand nici macar bavetica nu este picurata. Este adevarat ca stam si o gramada la masa ca pana se prinde el ca e de liorpaiala, dureaza.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

inca ceva: Andrei tipa intr-o veselie, dupa care rade de nu mai poate, isi baga doua degete in gura si sufla in ele, mi-a facut creierii franjururi
azi ii dau pentru prima data peste (salau), il dau cu brocoli si morcov. vedem ce zice...sper sa ii placa...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:

Bebe voios de mami Iulia

Deci se poate si mai rau decat al meu!!!!

Uite-l si pe al meu aici

Recunosc ca bebe voios ne da clasa!
Te pup si te imbratisez... ma intreb cum scoti petele de pe hainutele lui??

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu se baga nimeni la un parc?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupa fata

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Nu se baga nimeni la un parc?

in ce parc mergi Alex?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Bely, noi mancam para cruda, data pe razatoare , amestecata cu mere sau cu avocado (acesta din urma de doua ori pe saptamana), inca nu i-am dat alte fructe, ca nu am gasit nimic zemos, dulce ; abia astept vara cu nectarine zemoase, caise aurii....vise taica vise.....
iar laptic bea 210 ml si seara si dimineata, fara drept de apel
noi in schimb am inlocuit si masa de la 17 cu branzica de vaci + iaurt fie Milli cu omega 3 fie Fulga, depinde ce gasim
si in final, va doresc ca toti bebeii sa aiba apetitul lui Andrei si sa nu va mai necajeasca! Pupam bebeii mofturosi si mamicile aferente

POZE

merci de informare
eu nu i-am dat fructe crude, mi-e frica, de fapt i-am dat de vreo 2-3 ori cand mancam eu para si era bine coapta dar pe atunci nu am inceput diversificarea si ii puneam doar pe buze. In schimb ii dau fructe piure la borcanas/cutiuta 100% natural si fara zahar doar ca-s fierte:mar-para-portocala, para, banana-para-portocala.. simple sau combinate, cumpar mai multe cutiute si apoi ii zchimb zilnic.
noi mancam cam asa:
7:30- san
9:30- 1 biberon 120-150ml, il fac de 150ml dar nu tot timpul il bea tot
11:00- o cutiuta de fruct(100gr) + 1 biscuite sfarmat in piure
13:30- supica sau piure de legume cu carne, sau cereale + 1 iaurtel mic de 60gr. astea le intercalez, iaurtelul ramane zilnic doar gustul il schimb, cand simplu cand cu fructe
16-16:30- san
19- san + branzica sau iaurtel sau fruct, depinde ce gasim in momentul respectiv
21-21:30 san si apoi nani pana dimineata
iar a 2 a zi o luam de la capat
nu papa rau de loc, dar parca nu se prinde nimica de ea si cel mai rau e ca se constipa

Mergi la inceput