Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)
Raspunsuri - Pagina 4
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Pentru ca trandafiri sa reziste cat mai mult, puneti sare de lamaie. M-a invatat o tiganca florareasa. Am incercat si merge. Pe cuvant! Cand schimb apa, tai un pic coditele si pun un pic de sare de lamaie. Sa zic ca folosesc un plic de 3 ori. Trandafiri au tinut cam 4-5 zile si nu, ca de obicei, cand se plosteau de a doua zi. |
intradeva functioneaza desi nu mereu, cel mai bine merge schimbatul apei zilnic, iar e are moni acolo sigur sunt infipti in burete
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
dankutza spune:
Ralu dupa sterilizare, eu nu ating tetina sau suzeta. Iau tetina de inel si o insurubez la biberon, pun capacul si gata. Suzeta o bag in cutiuta ei, pe care o sterlizez si pe ea o data cu suzeta. Le las asa ..."transpirate". Daca le ating cu mana sau cu o carpa, nu mai sunt sterile. Zic si eu!
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
Ancutza_Bro spune:
Lavi,Raluci, Ralu_seby, Monis, Diana va multumesc pt vorbele frumoase, sunteti toate niste comori...din pacate faza cu doctorita a fost doar asa de umplutura, am eu altele mai "grele" si tare as vrea sa le vars la voi ca sa nu mai am crize de plans odata la 2 saptamani dar din pacate nu pot, prea multa lume care ma cunoaste stie ca scriu pe forum si sunt chestii mult prea personale pe care daca as sti ca numai voi le cititi le-as impartasi cu drag (vorba vine cu drag, mai mult cu durere da' in fine)
ma scuzati ca am adus vorba dar de data asta nu m-am putut abtine ca in alte dati ...va pup pe toate
Diana am citit pagina aia plus toate comentariile si mi-a placut foarte mult dar cateodata parca nu putem sa traim intr-o lume a noastra, separati de societate...asta e viata, astea-s vremurile...mergem inainte cu valul si luptam din rasputeri sa ne facem fiecare cum stim viata mai usoara ...teoria e frumoasa si fiecare ar vrea sa se poata aplica si in cazul sau dar din pacate nu se aplica pt toata lumea...si subliniez din pacate
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
lylyana.ion spune:
ancutza
piciu meu a adormit asa ca ma duc si eu la
va pupicesc pe toate!!!
nb tuturor si treziri cat mai putine!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lili_a spune:
citat din mesajul lui monis5 asaaaa, cine e pe aici la ora asta ? |
Me! Me! Me!
mami de Mariuca
dankutza spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Lavi,Raluci, Ralu_seby, Monis, Diana va multumesc pt vorbele frumoase, sunteti toate niste comori...din pacate faza cu doctorita a fost doar asa de umplutura, am eu altele mai "grele" si tare as vrea sa le vars la voi ca sa nu mai am crize de plans odata la 2 saptamani dar din pacate nu pot, prea multa lume care ma cunoaste stie ca scriu pe forum si sunt chestii mult prea personale pe care daca as sti ca numai voi le cititi le-as impartasi cu drag (vorba vine cu drag, mai mult cu durere da' in fine) ma scuzati ca am adus vorba dar de data asta nu m-am putut abtine ca in alte dati ...va pup pe toate |
Scrie-ne pe mailul comun. Vom citi numai noi si iti putem da PM. Nu e bine sa tii in tine. Nu uita ca bebe e un adevarat radar. Descarca-te la noi, ca si noi (doar unele) din cand in cand, ne mai descarcam pe aici. I pup you ca sa treaca.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
krelia spune:
Bonsoir!
Iar am atat baita de seara, deoarece Raru a adormit pe la ora 8. Il astept sa se trezeasca de foame si intre timp, semnez si eu prezenta la sobect.
Tiusca, si eu ma intrebam acum vreo 2 luni de aceeasi chestie cu atica de la limba (fren lingual)....voi intreba pediatra luna urmatoare si revin cu raspuns.
Despre limba de comunicare cu copilul...pana pe la 3-4 ani (mai exact, in perioada de mers la gradi, cand va lua contact cu a prima lb. straina)..nici eu nu am de gand sa ii vorbesc o alta limba decat cea materna. E drept ca acum imi mai scapa cateva propozitii si cuvinte de alint in deutsche Sprache....mai ales dupa ce mai vine si mama pe la noi si ii mai scapa si ei ...dar imi revin repede. Asadar, probabil ca vom alterna germana, engleza si romana, evident .
Laura_andreea...sa stii ca si mie mi se parea asa....ca te stiu de undeva din..neant ...din vremuri stravechi. Apropos, inca mai exista subiectul, daca te intereseaza
Maria, frumoasa rau Miruna...sunt inca la vizionarea pozelor
Despre evolutia tzutzupidului....in afara de multe balute, zambet, hohote de ras cand ne jucam, il pupam si il gadilam (probabil ), intors la greu de pe spate pe burtica (motiv pt care nu prea-i mai place neam in cosulet...problema personala veche, inca nerezolvata.......tendinta de a se ridica singurel, cand il tin uneori pe spate, pe picioarele mele.....alte noutati nu am
Vroiam sa va mai las un link, in cazul in care nu gasiti razatoare de sticla - http://www.vazeflori.ro . Dati la lichidare stoc si cautati razatoarea undeva in coltul dreapta jos. Eu am de la mama razatoarea pe care imi facea ea mie mere cu biscuiti , in forma de peste....saraca are zimtii cam tociti...dar tare draga imi e (cred ca o sa-mi cumpar si eu inca una noua)
fete multe si scriitoare ....si pt many, 2..ete ashea ca a intrebat de mine
gata pauza, s-a trezit fomistu' din somn!!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
lili_a spune:
Ancutza
Monisule sa mai treaca putin si apare si douradoudou pe aici cind or lovi-o insomniile de sarcina , sa vezi ce ne lasa ea in fiecare dimineata
mami de Mariuca
vias spune:
citat din mesajul lui grigore_tina pentru cine nu a vazut link-ul pentru hainute e vorba de aramis hainute http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/sets/72157622623589239/ mami de bebe stefan (15.11.09) |
si unde dau comanda??????..ca nu gasesc...si ma intereseaza!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE