Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Aloooo, doamna Monica, pai dai strigarea si fugi?
Imi iau si eu jucarelele atunci si ma pun la un serial anesteziant
Si eu care speram ca dam party pe aici, scosesem si Bacardi-ul de la frigi...

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Si io, si io.
www.rangali.ro/details.php?categ_id=8&prod_id=377" target="_blank">Priviti ce am mai gasit. O fi bullshit?

Mai, cu religia e tare delicata problema... Mie mi se pare abuziv si faptul ca alegem noi, ca parinti, sa ii botezam...Dar asta e idee de nesusntinut in tara noastra profund bisericoasa(nu spirituala). Ptiu, maica, parca aud pe la colturi.
A-propos - tre'sa dau la botez 600 RON.Simplu.Fix pe langa cutia milei vor ateriza.

Sustin si faptul ca microunda e o mare porcarie. Eu ma enervam la serviciu ca nu puteam sa imi incalzesc mancarea decat microundata asa ca preferam sa o mananc rece. Am primit un device d-asta si l-am maritat.

Auziti? Ca ne tot revoltam aici si mai intrebam eu cu nu stiu ce ocazie daca p-astea le citeste cineva si daca au suport legal: Propun sa facem o petitie online pentru ca ministerul sanatatii din Romania sa ofere pediatrilor scheme de diversificare aduse la zi si informate conform lumii in care traim. E realist ce zic?Or avea vreo sustinere legala, ceva? Ajung ele pe masa sau macar pe coltul sua macar pe picorul de masa al vreunui adjunct al adjunctului secretarei ministrului?

Cred ca ma bag la somn dar mai bajbai un pic pe net.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor
eu ma simt foarte rau . imi vine sa ma arunc in fata trenului ...pe bune . nu glumesc

noi chiar ieri am facut Rotarix , dupa ce am stat in cumpana mult timp si chiar am depasit perioada de trei luni. dr ne-a spus ca nu e problema si e bine sa il facem si la 4 1/2 luni , si iata ca l-am facut .
si azi , la o zi , aflam ca este cu probleme si se retrage .
noi chiar acum venim de la urgenta , deoarece Gabi a facut kk cu sange . inca nu se stie de la ce , se pare ca nu ar avea probleme majore, insa trebuie sa-l urmarim sa nu mai faca . e posibil sa fie o reactie de la rotarix , sau de la altceva . alimentatia mea ( noi am mancat tort in we pt ca a fost ziua sotului sitoata familia a facut kk verde ieri si azi , probabil in martipan a ost mult aditiv ) , sau mi-a sangerat mie sanul ...si ia iesit lui in kk .
Oricum sa va spun parerea medicului pediatru de la camera de garda :
1. rotavirus nu se ia prin aer . se ia prin contact cu bebe , sau cu mami care schimba bebe si nu se spala pe maini , foloseste servetele umede, care nu asigura protectia necesara .
2.este bun , si nu e prea bun rotarix. mai multe detalii nu vor sa dea.

toata lumea ma invinovateste :sotul nr 1 , soacra , cumnatele si prietenii . nici nu mai raspund la telefon caci stiu intrebarea si compatimirea de rigoare , de parca s-ar intampla o nenorocire .

ma intreb si eu cat rau i-am facut oare copilului si ce reactii negative poate avea in timp , in ani , acest vaccin .
clar a doua doza nu o mai fac , insa sa vedem ce va fi dupa prima doza.

acum ca ar avea si un component porcin , mai mare e morcovul in f.... meu .
imi plesneste creierul . nu ma pot linisti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lili - ma scuzati a fost greseala de citire

Imi pare rau ca te-a coafat azi Mariuca... ma gandesc ca si 15 minute in racoarea de afara ti-ar schimba starea de spirit

Tina - merci , o sa studiez piata, mai am ceva zile pana iese iar soarele .
Merele date prin blender sau pasate (cu ce oare?) cica raman cu bucatele prea mari pentru inceput... Daca ai razatoare de plastic, de ce nu incerci intai pe ea? s-ar putea sa fii surprinsa ce fain iese marul dat pe ea...

Diana - da, stiu blogul ca-l urmaresc de mult, cam de cand am inceput sa inteleg ce e alaptarea si ce inseamna ea intr-adevar pentru mama si puiul ei. Ma intrebam de ce era deschis fix azi pe la mine.... cred ca l-am deschis din greseala si apoi am zis sa-l las si aici sa citeasca fetele....
ce fain ca ai unde sa mergi cu copiii, ca frumos pare sa fie la manastirea de care zici...

Eu am fost crescuta de bunica mea si in Bucovina credinta se pastrase nealterata in anii aia - duminica nu se muncea absolut nimic (pana si painea se taia de sambata seara), se mergea mereu la biserica, duminica si la sarbatori multi sateni mergeau in costum popular... ce sa zic, era si un preot cu har in sat, care a slujit peste 50 de ani acolo si asta inseamna mult, mi se pare esential intr-o comunitate... Ai mei parinti au au avut o relatie mai... speciala cu biserica, in sensul in care au inceput-o dupa revolutie. Adica nu ca erau comunisti (dimpotriva) dar mama mi-a marturisit ca ea nu putea crede ca exista vreun dumnezeu care sa inchida ochii la ce se petrecea la noi in tara inainte de '89. Mai pe la 20 de ani, dupa ce am citit mai multe, am ajuns sa inteleg exact la ce se referea. Dar am divagat... ce vroiam sa spun este ca am copilarit intr-un soi de lume aparte si la 21 de ani, cand am ajuns la Bucuresti, am ramas pus si simplu socata cum toata lumea muncea duminica, cum se imping toti la biserica sa ia aghiazma sau lumina la Inviere, cum trag cersetorii de tine pe scarile bisericii si ce auzi daca nu le dai de pomana...si multe altele. Asa ca incet-incet m-am cam indepartat de zona asta, plus ca Tati este un "tomanecredinciosul" cu care am renuntat sa port vreo lupta ideologica . Insa acum ma gandesc ca mi-ar placea ca fiul meu sa fie crescut in spiritul credintei... ramane sa vad cum ma descurc si unde as putea sa ma duc cu el la biserica... pentru ca din pacate, nici macar uneia crescuta ca mine, biserica din ziua de azi nu prea satisface nevoile spirituale... Ramane deschis subiectul asta, sper sa aud cat mai multe pareri

Dankutza - merci de pont, numai iote ca n-am sare de lamaie... asta e, viata scurta cu trandafirii astia, mai ales ca asa cum zice bine Raluci sunt infipti intr-o... treaba, pe care n-am chef s-o investighez chiar acuma

Ancutza - uite o idee de la Dankutza... sau schimba-ti nick-ul ca sa pierzi urma 'dusmanilor'

lili cu ce te ocupi? legeni fata?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Si eu am dilema cu mersul la inviere. As merge putin, intre 11 si 12. As fi vrut sa il iau si pe Matei, insa el trage pe dreapta de la 21.30, mai nou.

Sting si opaitzu', indes capisonul mai pe-o spranceana, imi pun si masca d-aia de ochi si tarsaindu-mi papucii va zic in soapta:
NOAAAAPTE buuuuna, copiiiiiiiiiiii.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

He, he, coque l-am gasit si eu azi, si dupa multa gindire cred ca e cam bullshit. Adica la fel de bine faci tu un cocktail de spirt cu niste arome.Si dupa aia mai trebuie sa si limpezesti...
Cu petitia nu stiu daca o citeste cineva, dar daca vrei tu, facem
Uite va las si eu ceva de rontait asa inainte de culcare...
Pe mine m-a emotionat ca-i pastrezi urmele dintzisorilor amintire ...

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Multumesc de aprecieri!
Lili nu stiu sa iti raspund, o sa il intreb pe fotograf (=nasul) de ce l-au inspirat cartile (pozele sunt de pe site-ul lui si le-a postat pe toate, ca pana fac eu o selectie si le pun pe picasa riscam sa ne admiram nepotii)

Noapte buna

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

In sfarsit am terminat si eu de citit din urma. Azi am absentat motivat. Dupa o scurta plimbare si un capucino cu nasa lui Danut m-am apucat de curatenie si cum sotul nu e acasa am fost cu ochii si pe cupil asa ca timp de forum nexam.
Lalu daca rezolvi cu supozitoarele da un semn.
Monis eu nici nu vreau sa ma gandesc la scarbiciu(vorba aia bugetar plictisit) de fapt mai bine ma gandesc sa il schimb ca nu prea imi place... Asa ca sigur stau acasa 2 ani sau mai putin daca gasesc alt job. Tu ai fost fumatoare? Ca m-a frapat chestia aia cu pofta de tigari .
Diana iar ma mir cum gasesti tu timp cu trei copii fii asa activa pe forum... Eu am unul si abia gasesc timp pentru mine... ori pt ca e primul si nu stiu eu sa ma organizez si stau non stop cu ochii pe el ca pe butelie??
Andre unde au fugit italiencele? Unde e cana mea cu capucino?
Lili_a eu daca e rost de intalneala ma bag. Astept fetele ca pana acuma nu am rata nici o ieseala. Dar probabil dupa sarbatori ca acum fetili is ocupate cu curatenie, cumparaturi si alte alea.
Simina iar ai disparut?? Uf...
Maria e superba buburuza ta... Am admirat si eu pozicile...
Ancutza la noi bocitul e interzis. Glumesc, da bine nu iti face si intr-adevar copilul simte ca daca Danut plange si eu ma enervez am constatat ca urla si mai tare. Faza cu mailul ar fi o optiune. Asteptam scrisori deci. Si apropo uite de aia in afara de sotz(care nu e deloc curios ce sosotesc ia o pauzarile) restul(soacra,tata, cumnata, fina etc) stiu doar ca activez pe un forum de mamici(ca de ma intalnesc cu fetele) dar nimic mai mult...
Cu religia si eu as vrea sa schimb trecutul dar iote ca nu se poate. Am fost crescuta intr-o familie in care mersul la biserica nu a fost un obicei(maica'mea incepuse sa mearga cu vreo 2-3 ani inainte de a muri), taica'miu nici acum nu calca. Nu e practicant, nu tine post dar in celelalte e zic eu un om credincios. Nu jigneste, e milos si milostiv, nu uraste, nu ocaraste si astea sunt lucruri importante(zic eu). Soacra merge de curand la biserica(unde nu sta mai mult de 30 de min, 1 ora) dar nu stie nici obiceiurile nici alta rugaciune in afara de Tatal nostru. Eu pe Danut il inchin in fiecare seara, l-am impartasit vineri si sper sa ii pot oferi ceva si in acest sens.
Eu insa aveam o alta intrebare pentru fetele ce au inceput marea D si nu numai(se intelege). Unde tineti copii in timp ce papa(ii puneti deja in scaunelul pt masa, ii tineti in brate, in scoica, in leagan)-intreb pentru ca Danut ca si alti copii nu sta singur in fund(logic) iar daca il pun de ex sprijinit pe o pernuta "se scurge" instant.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

K - sa-i multumesti Raresului ca te-a facut sa intri putin si pe aici . Despre evolutia lui mie-mi pare ca face multe, cum adica n-ai noutati??? huh?? lasa ca te parasc eu la Albastrel cand ne mai intalnim in parc! Multumim de pontul cu razatoarea de sticla.

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Aloooo, doamna Monica, pai dai strigarea si fugi?
Imi iau si eu jucarelele atunci si ma pun la un serial anesteziant
Si eu care speram ca dam party pe aici, scosesem si Bacardi-ul de la frigi...

bei, nu fug, ma screm aici la ora de compunere pana terminam alaptatu' de noapte buna. dar vad ca ai plecat tu. te-ai ascuns cu Bacardiul sub plapuma?

Coquelicot - mie mi se pare destul de bullshit dracia aia .

Asta cu petita ar fi ceva, eu in fiecare zi tot mai sper in cele din jur si in tara asta desi fiecare zi imi ofera motive sa nu - ai vazut postarea de ieri cu gura de canal?
(sa va povestesc si voua pe scurt:
am sunat ieri dimineata la 112, tel verde si apanova pt ca la ora 10 era un capac lipsa la un canal de la noi in intersectie. au zis merci ca i-am anuntat si au venit sa-l astupe la... 12 noaptea!!! dupa 14 ore de la sesizarea mea timp in care diversi oameni au dat cu masinile in el etc. si timp in care eu ma intreabm neputincioasa unde as putea sa mai sun si ce sa mai fac....)

Nu stiu cum se face cu petitiile astea online, hai ca incerc sa aflu cate ceva maine

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Va las asta, articol despre miturile microundelor si va pup de noapte buna!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput