Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa si al meu la fel arwenluat una bucata pitic, pus in patut si acum are ochii mari si vorbeste cu maimutoii de la carusel.si e nedormit de 3 ore. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
mai fetele Yannis niciodata nu a stat in pat ziua, numa in primele 2-3 sapt ca era mic mic, dar in rest ziua vrea pe canapea langa mami si acolo il tin mai toata ziua, numa noaptea e in pat cuminte da ziua treb sa fie unde e toata lumea altfel e jale. si pe anapea doarme linistit de unde in pat ar urla. so...il tin p canapea si imi vad d treaba prin casa
de Yannis
danyelana spune:
citat din mesajul lui mcrissa am pregatit si noi invitatia de botez cu poza lui Vladut Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
Foarte frumoasa invitatia iar bebe Vlad e un scumpic cu ochi albastrii
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui arwen92 noi folosim perna numai asa sta cu tot spatele+poponetul pe perna.si putin ridicat!20-35grade. arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
daaaa si eu tot asa il tin cand il pun pe perna
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Merci de capitol Micky. Sunteti foarte vorbarete! Gargaritzu maraie. Nimic n-am facut azi de el. Am bagat niste peste la cuptor si am intins rufele lui. Atat! Am vazut la Antena 1 ca in America se interzice Rotarix-ul pentru ca ar contine ceva porcin... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
... ma fac ca nu am vazut postul tau...... ce nu stiu nu-mi face rau
de Yannis
mcrissa spune:
danyelana si cum reussesti sa-l adormi?ca m-as chinui cateva zile sa-l invat altfel.ca deja ma dor picioarele de la leganat, Vlad are peste 6 kg, nici nu ma pot gandi cum va fi peste o luna.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui arwen92 noi folosim perna numai asa sta cu tot spatele+poponetul pe perna.si putin ridicat!20-35grade. arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
mai nou folosim si noi perna asa ptr 30 de min dupa masa si e f bineee nu mai regurgiteaza asa mult! adik aproape deloc
de Yannis
cristies spune:
citat din mesajul lui mcrissa si al meu la fel arwenluat una bucata pitic, pus in patut si acum are ochii mari si vorbeste cu maimutoii de la carusel.si e nedormit de 3 ore. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
3 ore????? si al tau e mai mare!!!! clar gaza mea e cea mai nedormitare!!!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
eu azi am patit la fel...dar akm am adormit-o in brate si am pus-o in carut,se pare k doar carutul nu avea ace azi...in rest si paptul si patutul au azi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Noi ieri am avut o zi asa sexy Nu vroia sa doarma nici cum, adormea in brate si cum il puneam in pat se trezea.Dupa vreo 7-8 incercari nereusite l-am tinut in brate si a dormit asa aproape doua ore.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
haircut spune:
Noi mai mult dupa cortina parca trecem din buba in buba si am zis sa nu mai stresez si pe altii
Dupa ce am trecut cu bine de operatie, analizele au aratat o anemie demna de luat in seama a inceput stresul sa gasesc un pediatru bun sa o vada...gasit dr, repetat analize...hemoglobina buna, deci cei de la Grigore Alexandrescu au gresit analizele si am trecut prin stres degeaba... Pediatrul a spus ca pe fata are dermatita atopica(MULTUMESC LARISEL DE POZE SI EXPLICATII ), sa opresc consumul de produse lactate, ca e posibil sa fie alergie la proteinele laptelui de vaca asta a foat o lovitura tare grea pt mine care consumam la fiecare masa lactate....timp de 5 zile fata a fost putin mai bine, apoi am schimbat Mustela cu Nivea la baita si rezultatul a fost fantastic deci inca mai sper ca de fapt facea alergie la produsul de curatat, o sa astept sa-i treaca de tot si sa introduc treptat lactate ca-s terminata...
Am facut aseara rost de un cantar si se pare ca broscuta are 5120gr, cu tot cu ghipsuri acum 5 sapt, fara ghips, avea 4230gr...nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, au fost cantare diferite, dar oricum inseamna ca a luat cam putin, mai au si ghipsurile alea cateva sute de grame...o sa le cantaresc vineri cand le scoatem...ii dau sa pape cand vrea, de obicei vrea cam la 2,5-3 ore ziua(de cand incepe o masa, pana incepe urmatoarea, masa care poate sa dureze si o ora) nsi dupa ce termina de papat, daca strang de san mai iese lapte, deci cred ca ii ajunge,nu? Am citit ce a scris Alexuzza de cresterea calitatii laptelui, dar tot ce e dat acolo exemplu e lactat si sunt produsele pe care le mancam la greu pana acum o saptamana...
In fine, o sa o manitorizez de acum pe cantarul asta si sper sa ia in greutate, ca asta e o chestie de care nici nu-mi faceam probleme, ea e vioaie, a inceput sa gangureasca, sa zambeasca constient, sa se joace cu noi....e o scumpa...si cred ac face nota discordanta cu ceilalti pufuleti azi a dormicit aproape toata ziua si cand a foat treaza a zambit....sper sa nu se schimbe acum pe seara
Am scris o gramada si nu stiu nici cat de coerenta am fost
de Maia Ilinca (29.01.10)
arwen92 spune:
a facut cum a facut si tot la mine pe piept a ajuns!are 15-20 min de cand sta linistit!doarme!
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii