Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Merci de capitol Micky. Sunteti foarte vorbarete! Gargaritzu maraie. Nimic n-am facut azi de el. Am bagat niste peste la cuptor si am intins rufele lui. Atat! Am vazut la Antena 1 ca in America se interzice Rotarix-ul pentru ca ar contine ceva porcin... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
deci toti au ceva azi...clar e ca nu au iesit la aer
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
arwen92 spune:
tati zice ca din cauza schimbarii bruste de vreme(implicit a presiunii atmosferice)este asa agitat
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
arwen92 spune:
noi folosim perna numai asa
sta cu tot spatele+poponetul pe perna.si putin ridicat!20-35grade.
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
mcrissa spune:
citat din mesajul lui arwen92 sssttt!!!l-am pacalit cu baby tea(baby calm nu bea)si l-am pus in patul marevad ca a inchis ciocul!sa vedem ptr cat timp arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
bravoooo!
la Vlad gonganitul cu maimutoii s-a transformat in urlete si iara e pe picioarele mele.sper sa adoarma ca altfel e marait rau.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
danyelana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
da te-am trecut la catalog, dar cristies , cris dogarel ratusca nu prea au prestat azi, alicredo a venit si aplecat, danyelana... de Yannis |
Prezent!!!
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mcrissa
si io ma chinui cu Vlad de 40 de minute pe picioare si nimic nu stiu cum sa-l mai adorm, nu exista carti despre asa ceva.ca il legan, adoarme si cand ma opresc se trezeste si incepe sa dea din cap stanga-dreapta ca sa continui cu leganatul Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
Si mie imi e greu sa-l adorm dar nu vreau sa-l invat pe picioare. Verisoara mea care are baiatul cu 11 luni mai mare decat al meu nu mai putea de picioare, facuse bube la calcaie de atata leganat.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
haircut spune:
Am citit mai pe diagonala...
CRISTIES, am admirat frumusetea de gargaritz gata textul de invitatie?
Al3csa, la multe lunite inainte multumim de cinste...ia tare bine in greutate puiul tau
Miki, tare haioase ecusoanele multumim sotului
Evyme, e foarte tare invitatia...microbist de mic, clar...
Oani, multumim de strigarea cataloguluisanatate multa!
Cataluta, Onitza, imi pare tare rau ca treceti prin asa dureri uitati nistepentru mamicile luptatoare
Arwen, rabdacol, mamico, va faceti voi mari
Deceunela, Andrelinafelicitari, eu in WE nu am putut alpta in parc, m-am inhibat total si am plecat in masina unde ne-am desfasurat in voie
de Maia Ilinca (29.01.10)
ale1212xa spune:
si al meu a fost amrait toata ziua dar a venit tati acasa si a reusit la 2 sa il adoama, s-a trezit acum, i-a dat tot tati sa pape si vad ca iar doarme
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
mcrissa spune:
citat din mesajul lui arwen92 noi folosim perna numai asa sta cu tot spatele+poponetul pe perna.si putin ridicat!20-35grade. arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
asa mi-a zis si mie pediatra, ca sa-i pun si in patut perna si sa-l pun cu tot spatele pe ea, ca daca e putin mai ridicat nu mai vine lapticul inapoi, dar acum nu mai vrea sa stea pe o parte, acolo era micut si statea cum il puneam.acum se foieste pana ajunge pe spate, nu mai vrea deloc pe o parte.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare