Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 5
arwen92 spune:
fenomenal!iar a ajuns pe picioarele mele si nu mai spune nimic
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
da s-a pus pe recuperat nu gluma! la un an o sa fie cel mai pufos pufuletz! de Yannis |
Pai daca ia in stilul asta cam asa o sa fie .. la cum creste intr-o luna ar trebui sa ia 1.600 gr .. pana acum intr-o sapt a luat aproape 500 gr.
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa si o iei in pat de la 12 cris?nu imi place deloc sa-l iau in pat.nu mi se pare in siguranta, dar deVlad dupa baita doarme 5-6 ore neintors, apoi urla de foame pe la 2-3 noaptea si dupa masa asta incepe foiala, care spre dimineata se transforma in plans. Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
dap,o iau in pat
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui arwen92 fenomenal!iar a ajuns pe picioarele mele si nu mai spune nimic arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
al3csa spune:
citat din mesajul lui arwen92 fenomenal!iar a ajuns pe picioarele mele si nu mai spune nimic arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
arwen92 spune:
sssttt!!!l-am pacalit cu baby tea(baby calm nu bea)si l-am pus in patul marevad ca a inchis ciocul!sa vedem ptr cat timp
cristies spune:
Merci de capitol Micky.
Sunteti foarte vorbarete!
Gargaritzu maraie. Nimic n-am facut azi de el.
Am bagat niste peste la cuptor si am intins rufele lui. Atat!
Am vazut la Antena 1 ca in America se interzice Rotarix-ul pentru ca ar contine ceva porcin...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danyelana Salutare fetele, Vad ca azi ati fost harnicute nu gluma. Noi am venit acum o jumatate de ora de la vaccin si acum papam. Mi-a fost asa mila de el ca mi l-a intepat de doua ori plus Rotarix-ul de baut A ^plans mititelul de ti se rupea inima Sa vedem cum va reactiona la vaccin Am ceva de recuperat din urma Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
bravo, f bine ca ti le-a facut deodata! va felicit ptr vaccin!
de Yannis
mcrissa spune:
si al meu la fel arwenluat una bucata pitic, pus in patut si acum are ochii mari si vorbeste cu maimutoii de la carusel.si e nedormit de 3 ore.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
arwen92 spune:
citat din mesajul lui cristies Merci de capitol Micky. Sunteti foarte vorbarete! Gargaritzu maraie. Nimic n-am facut azi de el. Am bagat niste peste la cuptor si am intins rufele lui. Atat! Am vazut la Antena 1 ca in America se interzice Rotarix-ul pentru ca ar contine ceva porcin... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
bravo!eu nici atat nu am reusit!astept sa vina tati acasa sa-l pasez la el sa fac si eu cate ceva!
nici bine nu m-am asejat la calculator ,am postat mesajul ca este in pat si a inchis gurita si a inceput showul
GATA!!!iau campii!!!
acum iar a tacut!am innebunit!