Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcrissa cris_mario cred ca s-au vorbit piticii nostri azi.io ma tot chinui sa-l invat in patut, dar nimic dom'le, nu vrea si pace.si dimineata pe la 5 cand isi da seama ca e in patut urla rau de tot, zici ca-l tai.il iau si-l pun in pat la mine si adoarme instant.bona sorei mele i-a invatat baietelul sa adoarma nelaganat, singur si in patut, dar nu mai ea stie cum Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan Atat sunt de mare |
s-au vbt sigur
e bn k e la 5...a mea isi da seama la 12-1
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
al3csa spune:
Se poate sa fie de la vreme .. L-am invata sa doarma afara si probabil de aia nu are somn .. Ooof si mie mi-e foameeee .. nu am mancat nimic .. (am uitat sa va zic ca s-a trezit) .. si nici nu pot sa-l las treaz si sa plec.
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388
(povestea nasterii pisoiului)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
arwen92 spune:
citat din mesajul lui al3csa Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa vomite .. mai regurgiteaza dar f putin .. 2-3 ml cam asa si pe la pranz a papat 100 ml in 5 min de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
poi nici al meu nu vomita...regurgiteaza si tot asa foarte putin...
dar tu ai baiat mareee!!!are 2 luni este normal sa pape atat!dar al meu are 2 saptamani,si nu mi se pare prea ok sa manance atat
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
al3csa spune:
Eu am baiat maaaare dar e mai "mic" ca al tau .. are 2.500 gr .. si nu stiu cat este de normal sa pape atat .. Eu ma bucur ca ia in greutate asta e cel mai important.
Poze
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
arwen92 spune:
deci,deabea l-am pus si deja maraie
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arwen92
poi nici al meu nu vomita...regurgiteaza si tot asa foarte putin... dar tu ai baiat mareee!!!are 2 luni este normal sa pape atat!dar al meu are 2 saptamani,si nu mi se pare prea ok sa manance atat arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
copii mananca si in fct de greutate iar al tau cred ca are cel putin un kil in plus fata de al al3csei...
de Yannis
danyelana spune:
Salutare fetele,
Vad ca azi ati fost harnicute nu gluma.
Noi am venit acum o jumatate de ora de la vaccin si acum papam. Mi-a fost asa mila de el ca mi l-a intepat de doua ori plus Rotarix-ul de baut A ^plans mititelul de ti se rupea inima
Sa vedem cum va reactiona la vaccin
Am ceva de recuperat din urma
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu am baiat maaaare dar e mai "mic" ca al tau .. are 2.500 gr .. si nu stiu cat este de normal sa pape atat .. Eu ma bucur ca ia in greutate asta e cel mai important. de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)23.01.2010 / ora 17:55 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149388 (povestea nasterii pisoiului) O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
da s-a pus pe recuperat nu gluma! la un an o sa fie cel mai pufos pufuletz!
de Yannis
mcrissa spune:
si o iei in pat de la 12 cris?nu imi place deloc sa-l iau in pat.nu mi se pare in siguranta, dar deVlad dupa baita doarme 5-6 ore neintors, apoi urla de foame pe la 2-3 noaptea si dupa masa asta incepe foiala, care spre dimineata se transforma in plans.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
copii mananca si in fct de greutate iar al tau cred ca are cel putin un kil in plus fata de al al3csei... de Yannis |
gand la gand
Poze