Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

hi hi hi!!!am si eu glow

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Din fetele care ati facut vaccinul de 2 luni...e sigur gratuit pentaximul,nu? Tocmai am vb cu dr de familie care a zis ca nu are decat tetraxim mie imi miroase a comision , ca cred ca in conditiile astea majoritatea aleg sa faca Infanrix...so...voi stiti sigur ca e compensat pentaximul? gasesc asta ofial undeva?

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ce fete vorbaretze are mama..

miki, bag'sama ca a inceput sa-ti placa tehnica
multumim de cap nou si ca ai grija sa treci datele fetelor pe listutza!

doxa, ar trebui sa ne dea datele ei daca tot a intrat...sper sa mai intre..

oani, bine ca ai mai strigat fetele, vad ca doar trei au scos nasucul de dp cortina (welcome haicut, danyelana, catalutza)

am fost la sensiblu si am mai spart niste bani pe pompitza nasuc, ulei de corp BB (ca vad ca toate folositi desi io-s impotriva...pan; la 20 de ani nu m-am dat cu nimic pe corp si am o piele f fina, nici acum nu prea ma dau... f rar), lotiune de baie mustela si lanolina pt mine a fost cel mai scump produs.

_
AMR 5..da' vreau sa le pastrez

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Din fetele care ati facut vaccinul de 2 luni...e sigur gratuit pentaximul,nu? Tocmai am vb cu dr de familie care a zis ca nu are decat tetraxim mie imi miroase a comision , ca cred ca in conditiile astea majoritatea aleg sa faca Infanrix...so...voi stiti sigur ca e compensat pentaximul? gasesc asta ofial undeva?

iti confirm ca e sigur gratuit. M-am si uitat pe carnetul de analize ca sa nu zic prostii...noi l-am facut pe 16 martie. Tot atunci am facut si Hepavax..daca te ajuta cu ceva

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

mcrissa, si tu ai cam lipsit! f frumoasa invitatia de botez!

cristies, chiar e interzis rotarixul? ce ne-am face fara tine, esti o sursa infinita de informatii. Sa nu ne parasesti niciodata!

olgavart, 10 cm in 2 luni???

catalutza, nici sa nu te gandesti sa dai LP praf la copil daca ai LM din belshug!! Despre mastita nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau, si mie mi-e f frica de mastita ca am avut un fel de mastita in facultate si stiu ca doare!

Al3csa, ginerel crescut baiat mare! pup luptatorul!

apropo de copii care mananca f mult la o masa...si a mea cand manca LP radea si cate un bibe plin la o masa si eu o lasam sa pape cat vrea, dar pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau asa mult la o masa, maxim 50 ml asta dupa ce o pun la ambii sani! (la 2 sapt de viatza)
ca cica nu-i bine sa pape asa mult deodata, suprasolicita ficatul...acuma...na, voi stiti mai bine! eu am simtit nevoia s-o spun..

LArisel, ce simpatice tre sa fie mandrutzele tale cu mainile in guritza! of...ce-mi vine sa-i mananc!!!

Evyme, cool tortul in f de minge!!
asa cum descrii tu ziua in care a papat din ora in ora, asa decurge la mine timpul de doua zile'n coace, gura nu-i mai tace, tzatza tare-i place!!! oare cat o tine-asa?

_

www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Merci de capitol Micky.

Sunteti foarte vorbarete!

Gargaritzu maraie. Nimic n-am facut azi de el.

Am bagat niste peste la cuptor si am intins rufele lui. Atat!

Am vazut la Antena 1 ca in America se interzice Rotarix-ul pentru ca ar contine ceva porcin...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

ai pm

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

iti confirm ca e sigur gratuit. M-am si uitat pe carnetul de analize ca sa nu zic prostii...noi l-am facut pe 16 martie. Tot atunci am facut si Hepavax..daca te ajuta cu ceva

pozele noastre

Multumesc
Chestia asta ma enerveaza la culme halal medic de familie...

Si hepavaxul tot gratuit,nu?

Mergi la inceput

miki daaaa...vreau si eu colant din ala

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ce fete vorbaretze are mama..

miki, bag'sama ca a inceput sa-ti placa tehnica
multumim de cap nou si ca ai grija sa treci datele fetelor pe listutza!

doxa, ar trebui sa ne dea datele ei daca tot a intrat...sper sa mai intre..

oani, bine ca ai mai strigat fetele, vad ca doar trei au scos nasucul de dp cortina (welcome haicut, danyelana, catalutza)

am mai vb pe odiseea sarcinii cu fetele, dar intr-adevar nu asa des.am nascut pe 03.02.2010, prin cezariana un baietel de 3.300 grsi 52 cm pe nume Mihai; acum suntem bine, crestem mari, am inceput sa gangurim iar noaptea suntem cuminti si dormim mult cate 5-6 ore.

am fost la sensiblu si am mai spart niste bani pe pompitza nasuc, ulei de corp BB (ca vad ca toate folositi desi io-s impotriva...pan; la 20 de ani nu m-am dat cu nimic pe corp si am o piele f fina, nici acum nu prea ma dau... f rar), lotiune de baie mustela si lanolina pt mine a fost cel mai scump produs.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

pozele noastre

Multumesc
Chestia asta ma enerveaza la culme halal medic de familie...

Si hepavaxul tot gratuit,nu?

da, tot gratuit

pozele noastre

Mergi la inceput