Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:
fetelor eu am intins niste rufe ... am papat o farfurie de chec (daca plateea[chiar,cum o fi petrecut la botez,a promis poze] nu mai ne da,mi-am facut eu ) si akm merg sa calc baldachinul...va fi un chin
sunt cu un ochi pe voi,vad ca aveti spor
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Salutare fetele, Vad ca azi ati fost harnicute nu gluma. Noi am venit acum o jumatate de ora de la vaccin si acum papam. Mi-a fost asa mila de el ca mi l-a intepat de doua ori plus Rotarix-ul de baut A ^plans mititelul de ti se rupea inima Sa vedem cum va reactiona la vaccin Am ceva de recuperat din urma Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
micki_mica spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Ati primit careva alocatia pt copil? Sau banii de trusou? Sunt curioasa daca in alte orase lucrurile se misca mai repede ca aici poti sa mori pana iti dau astia banii pt copil. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) poze |
eu am primit destul de repede, 1 luna alocatia de nn si 3 sapt trusou, de la depunere acte. alocatia lui bb, 200 lei, la 2 luni prima data, dar mi-au dat si din urma.
aici in bucuresti or fi mai rapizi...
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui lorex Fetele, haideti sa ne rugam pentru Dastefa si Miruna care e in spital de 4 zile, are febra, nu papa si inca nu se stie ce are! Doamne-ajut-o pe Miruna sa se faca bine!!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Doamne-ajut-o pe Miruna sa se faca bine!!!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
nu se trimit vaccinurile????bai nene, in ce tara traim???? de Maia Ilinca (29.01.10) |
si in oradea au fost probl...acum am facut pentaximul,dar a zis dr ca la rapelul de 4 luni acum a primit doar tetraximul ...daca vor fi probl si cand vom avea noi 4 luni,imi va spune inainte sa cumpar act-hib,ca acesta nu este in tetraxim...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
si in oradea au fost probl...acum am facut pentaximul,dar a zis dr ca la rapelul de 4 luni acum a primit doar tetraximul ...daca vor fi probl si cand vom avea noi 4 luni,imi va spune inainte sa cumpar act-hib,ca acesta nu este in tetraxim... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Saptamana viitoare facem si noi vaccinul si am ales din start Infarix-ul ca e mai bun, din cate am auzit. Nu am de gand sa stau si sa astept dupa vacc. de la stat ca ne creste barba.
poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela sarumana decafea alexa...tocmai vroiam s-o dau io k alexutza care s-a trezit.... noi am av o noapte ciudata s-a cam trezit in ora in ora... azi mergem la vaccin...tre sa aj in prelungire ghencea k acolo face dr de fam vaccinul. dupa care mergem sa iau negatia de la sect 1. sa vedem cum se comporta. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....tot 9, LA NAIBA |
Bafta la drumuri
stiu ca nu am dat cafeaua dar ma gandeam daca sa va trezesc sau nu cu aroma ei. Noi avem o cafea greceasca dementiala, are o aromaaa si cum era inca noapte (intuneric afara) am zis sa va mai las sa dormiti
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Mulumesc mult de raspuns asa de tare sper sa aveti dreptate(si tu si Larisel, adica dr ei) deci unt pot sa mananc? Am zis ca astept sfarsitul de saptamana si o sa merg iarasi cu ea s-o vada pediatrul ala, poate, poate...Azi iar are ceva bubite, dupa ce ieri a fost muuult mai bine Multa sanatate lui Toma si sper sa nu treci si cu Maria prin acelasi lucru de Maia Ilinca (29.01.10) |
eu as spune ca poti manca orice dar cu retinere la lapte, DIntre toate lactatele numa laptele are un continut f mare de lactoza si de regula la lactoza sunt bebeii intoleranti nu la alte chestii din lactate
de Yannis