Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
nu..important e vaccinul....am inteles de la fete ca infarixul nu-l supara prea tare. daca e marait merg in alta zi la primarie...vedem... eu am pus centrul de activitati la pastrare, momentan....pana ne mai coacem...e f interesat de masa si de pereti Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....tot 9, LA NAIBA |
daca LUCA are talente in ale zugravelii apoi Yannis are dubla sau multipla specializare, al meu pe langa pereti se uita cu interes si la spatarul canapelelor si becuri, deci: zugrav, tapitzer, schimba becuri sau vrun artist cu lumini si umbre
de Yannis
plateea spune:
neata, fetele! desi incerc sa fac precum fluturasii, in urma voastra nici o sansa! sunt, inca la cap 11...
vad ca naste ioana, asa ca aduc si eu un brat de
HAI IOANA!!! CURAJ!
incerc sa recuperez, si revin...
dureaza mult pt ca vad poze cu pufuleti atat de frumosi de ma podideste plansul...
fetelor... ce copii frumosi avem...
pt mamici si pt bebici...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mamidepuiuti spune:
gratiana si rlc_sandor bine ati revenit la scris!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77 Ati primit careva alocatia pt copil? Sau banii de trusou? Sunt curioasa daca in alte orase lucrurile se misca mai repede ca aici poti sa mori pana iti dau astia banii pt copil. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) poze |
NUpci, nimic! am nascut pe 25 ianuarie si am depus ptr trusou alocatii etc undeva pe 18-19 februarie si tot nik!
de Yannis
oani_2002 spune:
Neata si din Lisabona! la noi iar ploua , m-am saturat...Bebe a mai fornait doar de pe la 4 dimineata, dar mami e mai mucioasa astazi decat ieri.
Ma servesc cu o cafeluta (mersi decenuela) si vad ce pot recupera
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui larisel Da si culmea, eu cu 2 "sugari" ar trebui sa am la lapte...dar nu-i chiar asha si se subtziaza pe zi ce trece...binentzeles din cauza lp-ului. La noi e o treaba tare complicata papatul...pt ca le dau la cerere si nu pot sa le alaptez deodata, am tot vazut pozitzii si am citit dar eu nu pot...asha ca daca vor deodata pe una o alaptez si de cealalta se ocupa altcineva si-i da lp. Am incercat fel de fel de scheme cu un san uneia unul alteia (nu mergea ca nu se saturau si trebuia suplimente de lp la amandoua), o masa integrala san uneia apoi la urmatoarea masa celeilalte (n-a mers pt ca nu era time-ingul bun si mai sarea una cate-o masa si eu cu sanii prea plini si ele refuzau sanul si primeau iarashi lp)...asha ca am lasat-o cum vor. Care vrea sa pape o pun la san...daca vrea bine daca nu lp. Natalia nu prea mai vrea (doar noaptea mai suge) iar Alena face si ea fitze uneori...dar de obicei ea e mai haplea si nu-i ajunge. Si cand sug sug putzin timp ...maxim 10 minute per san dar asta rar. Cand apuc sa mulg ii dau ce mulg Nataliei, dar nu am reushit sa fac o regula cu mulsul (asha cum planuiam eu cand eram inca gravi...sa mulg un san pt una si un san ii dau direct celeilalte...la fiecare masa...vise). Eu nu reushesc sa mulg decat daca sunt sanii foarte incarcati (adica daca sar vreo 2 mese) si atunci nu mulg cine shtie ce...maxim 130ml din ambii sani (care nu are cum sa le ajunga la amndoua). Mai merge mulsul daca fac masaj intens, dar de obicei nu am timp...mulsul dureaza mult si fetele nu prea ma lasa asha...macar 1/2 ora legata sa mulg...si incet-incet creshte portzia de lp si scade productzia de lapte din tzitzi... Hai ca va zapacesc si pe voi...si nu e cazul. Se creshte si cu lp. Noi cum am crescut, ca mamele noastre in marea majoritate nu cred ca stateau acasa decat foarte putzin timp (parca 2-3 luni, nu?) si nu cred ca alaptau cate 1 an...Eu de exemplu stiu ca am crescut cu Humana H (cu gust de banane)...cica altceva nu puneam pe limba. Stiu ca nu e chiar asha da' ma incurajez si eu...ma iertatzi da' azi m-am plans si eu. Editez pt corectzii gramaticale sau mancat de litere...am vazut la cristies ca mereu motiveaza editarea...eu mereu am de corectat cate ceva, nu de adaugat...sorry... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4 |
Nu ne-ai zapacit deloc. mamica eroina. E greu sa alaptezi exclusiv gemeni! Bine ca ai reusit sa le alaptezi si asa astea 3 luni si cu putina perseverenta mai alaptezi vreo cateva.
Pup printesele mici si mamica organizata. Ai scris ceva azi noapte....
plateea spune:
stiu ca va aiurea, ca voi ati trecut de... 3 capitole de treburile astea, da ma bag si eu ca musca in lapte!
LA MULTI ANI, CRIS.D!!!
adina, mc de pont! dar sa stii ca si motilium trece in lapte... o sa fac o cura de motilium sau metoclopramid, si una de galafor/nutrinatal, si tot asa... alternativ!
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui decenuela sarumana decafea alexa...tocmai vroiam s-o dau io k alexutza care s-a trezit.... noi am av o noapte ciudata s-a cam trezit in ora in ora... azi mergem la vaccin...tre sa aj in prelungire ghencea k acolo face dr de fam vaccinul. dupa care mergem sa iau negatia de la sect 1. sa vedem cum se comporta. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....tot 9, LA NAIBA |
Ups, acum vad ca nu decenuela a dat cafeaua. Scuze alexa, multumesc
>decenuela bafta la vaccin
plateea spune:
myky791... nu stiu daca te mai ajuta cu ceva, dar sa stii ca eu alaptez, la pompa, si totusi mai ia cate un paracetamol, sau mai multe daca sunt mucoasa, si cate un piafen cand ma doare capul...
sincer, nu as vrea sa renunt la alaptat pt cate un piafen la cateva zile/saptamani...
sincer... cred ca ajunge f putin in lapte, si daca nu e un trat permanent, prefer sa raman asa...
ayanna_xem spune:
Mai stau un pic cu voi aici...fii-mea e in plin proces de kk-ceala si o las sa se desfasoare, n-o deranjez k vad ca e mai preocupata de 'creatie' decat de mine...
Am citit asa pe fuga din urma...fur idei si sfaturi de la voi si mor de ca eu nu apuc sa postez nimic...voi aveti asa un spor...va invidiez pentru capacitatea de organizare a timpului, nush cum reusiti sa le faceti pe toate...si cu bebe si mancare si curatenie si spalat si calcat si plimbat si...plantat flori! (Doamne, Cris-mario, cate ore are ziua la tine??? )
Nu stiu cum reusiti voi, dar am impresia ca numai mie nu-mi ajunge timpul si nici macar nu fac mare scofala...ca de gatit gateste sotul intotdeauna, la curatenie ma mai ajuta mama...eu doar asa pe ici pe colo, detalii...in rest stau cu maimutica asta mica, iar cand sunt cu ea nu pot face nik, doar lucruri asa de 10-15 minute dar mai tare ma incurc k ma apuc de 10 lucruri o data si nu termin nici una.
Am admirat poze, invitatii...toate mi-au placut...si eu mi-am facut invitatiile pentru botez singura...am furat ideea de pe un site si apoi le-am 'confectionat'...au iesit faine, cred, avand in vedere ca toata lumea le-a apreciat. Poate reusesc sa incarc o poza cu una.
Pitica mea s-a terminat de kk-cit si acuma se hilizeste la mine...si mai si gangureste...gata, ma duc s-o mananc ...ne mai auzim...
Va pe toate si pe toti...mamici si gagalici
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
pozicile mele