Hai Ioana!!! Vine ultimul pufulete!!! (14)
Raspunsuri - Pagina 21
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele... mamaaaaaa cat ati scris! merg ca am de recuperat o gramada... btw...fiimiu a batut recordul de somn azi noapte...de la 10.30 la 06.15 eu m-am mai trezit sa vad ce are ,da' el dormea linistit ... 'ptiu 'ptiu nu i-ar fi de deochi! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Oao ce invidie pe mine! Sa-i tina naravul bun!
Am vazut azi pozele de la botez. Dulce tare alex al tau
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario am cantarit-o akm si are 4,700 gr ...eu zic ca e ok cat a luat in 3 sapt(700gr) Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
aha park te aud curand cu pampers nr 3
noi luam asa mare ca Yannis e cu pulpitze grasane si mai mici ii lasa urma rosie la pulpitze ca face kile de pipi s imediat de umfla pampersu si cand se umfla il si strange
de Yannis
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui lorex Fetele, haideti sa ne rugam pentru Dastefa si Miruna care e in spital de 4 zile, are febra, nu papa si inca nu se stie ce are! Doamne-ajut-o pe Miruna sa se faca bine!!! _ AMR 5..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
of, pui mic, fa-te bine repede!
Doamne >Doamne, ai grija de ea!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui haircut Noi mai mult dupa cortina parca trecem din buba in buba si am zis sa nu mai stresez si pe altii Dupa ce am trecut cu bine de operatie, analizele au aratat o anemie demna de luat in seama a inceput stresul sa gasesc un pediatru bun sa o vada...gasit dr, repetat analize...hemoglobina buna, deci cei de la Grigore Alexandrescu au gresit analizele si am trecut prin stres degeaba... Pediatrul a spus ca pe fata are dermatita atopica(MULTUMESC LARISEL DE POZE SI EXPLICATII ), sa opresc consumul de produse lactate, ca e posibil sa fie alergie la proteinele laptelui de vaca asta a foat o lovitura tare grea pt mine care consumam la fiecare masa lactate....timp de 5 zile fata a fost putin mai bine, apoi am schimbat Mustela cu Nivea la baita si rezultatul a fost fantastic deci inca mai sper ca de fapt facea alergie la produsul de curatat, o sa astept sa-i treaca de tot si sa introduc treptat lactate ca-s terminata... Am facut aseara rost de un cantar si se pare ca broscuta are 5120gr, cu tot cu ghipsuri acum 5 sapt, fara ghips, avea 4230gr...nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, au fost cantare diferite, dar oricum inseamna ca a luat cam putin, mai au si ghipsurile alea cateva sute de grame...o sa le cantaresc vineri cand le scoatem...ii dau sa pape cand vrea, de obicei vrea cam la 2,5-3 ore ziua(de cand incepe o masa, pana incepe urmatoarea, masa care poate sa dureze si o ora) nsi dupa ce termina de papat, daca strang de san mai iese lapte, deci cred ca ii ajunge,nu? Am citit ce a scris Alexuzza de cresterea calitatii laptelui, dar tot ce e dat acolo exemplu e lactat si sunt produsele pe care le mancam la greu pana acum o saptamana... In fine, o sa o manitorizez de acum pe cantarul asta si sper sa ia in greutate, ca asta e o chestie de care nici nu-mi faceam probleme, ea e vioaie, a inceput sa gangureasca, sa zambeasca constient, sa se joace cu noi....e o scumpa...si cred ac face nota discordanta cu ceilalti pufuleti azi a dormicit aproape toata ziua si cand a foat treaza a zambit....sper sa nu se schimbe acum pe seara Am scris o gramada si nu stiu nici cat de coerenta am fost de Maia Ilinca (29.01.10) |
Of, bine ca nu s-a confirmat anemia! Dar cum e posibil sa greseasca analizele? Imi imaginez stresul vostru...
Cat despre DA sper sa ai dreptate si sa se rezolve cu schimbarea produsului de curatat.
Maia a avut de indurat un "stres" cu operatia si daca nu a luat suficient in greutate luna asta e si din cauza asta. Eu zic sa o urmaresti in continuare si sa nu te stresezi, ca a luat binisor. E posibil ca luna urmatoare sa recupereze si ce a pierdut luna asta.
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Asa tare ati strigat catalogul ca s-a auzit pana-n Bihor Sunt prin preajma,alerg sa tin pasul cu voi,dar ii prea mare cortina.... http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea18.02.2008 si Andrei Casian18.02.2010 |
Bine ai revenit, scrie mai des, sa stim ca sunteti ok.
plateea spune:
deeeeci...
din capitolul vizionat pufuleti si bocit de frumosi ce sunt, incep acum, si termin probabil peste 5 capitole...
larisel... sa nu te mai plangi ca nu iau fetele bine, ca nu apuci sa le imbaiezi pe amandoua odata, ca una ca alta... ai niste printese superbe, si bolfosele, de nu ma mai satur sa ma tot uit la ele! bravo mami organizata...
evyme... ce mumos papati voi in parc! splendid! si ce vreme ati prins! papa bb cu tetina de la bibe avent? imi place ca aveti deja bavetica...
Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
oani_2002 spune:
cristies, azi dim pe la 4 ma gandeam la tine si la gargaritzul tau. Isi prinsese Lucas manuta intr-o cuta a paturicii si sugea de mama focului. Mi-am amintit de Alexis...inca mai suge paturica sau a trecut la degetele?
cris_mario - cum te-ai descurcat si cu Mario cu bicicleta si cu caruciorul? (poate ai scris si nu am vazut eu) Eu l-am luat alataieri pe André de la gradi si ne-am plimbat spre casa vreo 2 ore, dar nu ma vad iesind cu el cu bici inca
cristies spune:
Fac eu capitol nou, sau deranjez pe cineva?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc