Copilasi de Iulie - August 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Da, dar noi n-am ajuns nici macar la Praid tot anul trecut iar acum ne-au invitat doamnele in tabara la mare, ei bine, nu-mi permit nici asta momentan
Eu stiu ce e munca asta, doar inainte de Giuli lucram in acest regim 7din7, insa acum, in altfel de imprejurari, poate incercam, dar ea chiar doar pe mine ma are ... sunt asa de trista azi de-mi vine sa ma bag in pamant
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristalina spune:
La multi ani Felicia!
Roberta, felicitari si la mai mare
Philip, sanatate multa lui N...astia mici au oasele moi, sunt convinsa ca nu a patit nimic. Dar cred ca tu ai imbatranit cu doi ani de grija...
Gabi, ce gradna frumoasa aveti...Mare, o sa aveti pomisori, cand o sa apara si florile sa vezi ce frumoasa o sa fie!
La curtea de arges avem o gradina asa de mica, pe langa faptul ca acolo e deal si este in panta...vreau si eu gradina frumoasa!! (da' pe la noi prin sat se vinde metrul patrat cu 80-100 de euroi )
Alice, sper ca esti bine. Sanatate!
Daria, asa departe...ih. Orice ai alege, e decizia corecta pentru voi, sunt convinsa.
O zi frumoasa sa avem, incerc sa ma apuc de treaba dar e mai complicat...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
corianai spune:
Daria iubita, nu ai de ce sa fii trista!! uite pup sa treaca iti spun eu sigur ca esti cea mai buna mama pe care o cunosc eu, care stie sa copilaresca alaturi de fata ei, si pt ea asta e cel mai important!! Asa e Giulia te are doar pe tine, dar gandeste-te ca are avantajul ca poti sa i te dedici 100%. Ufff... o discutie identica duc zilnic cu pretena mea cea mai buna, cred ca va dau bataita la amandoua
Rox multumesc
roxanaz spune:
Cori, am cateva amendamente de zis la cald despre cozonac: reteta asta nu este foarte dulce. pentru mine este ok ca pun o gramada de arome in el. daca va place cozonacul mai dulce pune sa zic 2/3 dintr-o cana mare de ceai.
mai zic ca am facut-o de cateva ori doar in masina, cu totul, adica si copt acolo. in rest scot aluatul dupa terminarea dospirii, il intind, il umplu cu diverse, pun in tavi unse cu unt si mai las inca cel putin o ora la crescut. apoi la cuptor la copt.
esential este ca absolut toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
nu stiu ce fel de smantana e in SE dar foloseste-o pe cea mai grasa cu putinta.
corianai spune:
Rox o sa incerc maine sa vad daca iese ceva, tineti pumnii!! Cu umpluturile diverse nu prea pricep cum vine treaba, io stiu de nuca si mac... mai sunt si alte posibilitati? parca as incerca cu nuca, o sa bat cu ciocanu si trebuie amestecata cu ceva? sorry pt multe intrebari, dar daca nu am incercat niciodata...
g_ioana spune:
Corinasuperba gradina...Leeloo spor la gradinarit...meii ca sa fiu on topic,Maria si cu tati s-au apucat de gradinarit,au pus doi bulbi de ceputzaintr-un ghiveci si zilnic urmaresc daca s-a intamplat ceva...aseara inainte sa adoarma mandra era extaziata ca se vad deja firisoare verzi si se intreba daca mai trebuie apa sau nu....
Daria eu sunt total de acord cu Corina!!!
edit:Corina,mama mea amesteca nuca cu zahar si cacao...mai poti face cu rahatsi cacao...asta-i preferinta mandrei,este delicios tot ce-i cu rahat verde
carmenp spune:
la multi ani, felicia! sanatate, iubire, fericire cu duiumu`
gabi (roberta), felicitariii, ntzzz, tre sa dai de beut
gabi (leloo) din cauza ta am sa ma mut la curte ai rabdare, toate au un inceput ad` si cind or creste....
daria, urita alegere, da` cum tu iejti fata desteapta ai sa iei decizia a buna
ce vroiam sa zic?...
a, philip, si-ai mei is cazuti in cap;))si`apoi daca nu ie simptoamele nu vad de ce sa`ti faci griji. apropos, dadu moldoveanca de beut? anu` asta am creeru` pe moatze cu aniversarili, imi repet intr`una pina` cu citeva zile inainte de cite`o aniversare sa nu uit si zit imi amintesc dupa ce trece saptamina
is in zona, alicee, cum stai cu bubele? ie uichend bem sau nu bem ceva?
pies: si io votez cu corina da` n`am vrut sa influentez juriu;))
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Rox o sa incerc maine sa vad daca iese ceva, tineti pumnii!! Cu umpluturile diverse nu prea pricep cum vine treaba, io stiu de nuca si mac... mai sunt si alte posibilitati? parca as incerca cu nuca, o sa bat cu ciocanu si trebuie amestecata cu ceva? sorry pt multe intrebari, dar daca nu am incercat niciodata... |
pai sunt asa: mac (pisat, zahar, fiert in lapte), nuca (faramitata, amestecata cu zahar si cacao si albusurile batute spuma), rahat si stafide, ce ai chef si la indemana.
philip spune:
neata
Pako, la multi
e ok, nu cucui, nu vanataie.
Gabi, gradina ta va fi f frumoasa, incet-incet incepe sa prinda contur.
Gabi, felicitari pt pozitie!
Daria, grea decizie, dar cred ca ea are totusi nevoie de tine
Carmen, eu credeam ca ala micu al ei e in aprilie, asa ca ce sa mai zic...am primit pozele, nu-mi vine sa cred ca mari si frumosi sunt. am rugat-o sa-mi trimita datele de nastere ale copiilro da' nu ma baga in seama...
pup la gasca, va multumesc tuturor de incurajari